Quote:
Originally posted by gus1973
Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο μου post στο άγχος μου λόγο συμμετοχής σε βάπτιση. Τελικά τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα απ\' ότι τα περίμενα. Με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας κατάφερα να... οργανώσω στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κατάστασης :). Άγχος υπήρχε... αρκετό θα έλεγα... αλλά ξεπεράστηκε εύκολα. Όλα τα λεφτά η ανακούφιση μετά το πέρας της τελετής που συνοδεύτηκε με μερικά ποτήρια μπύρας :)
Η επόμενη δοκιμασία είναι η \"επίσημη παράσταση\", το \"ντέρμπυ\" θα έλεγα (μέχρι το επόμενο φυσικά). Το παραπάνω ήταν κάτι σαν προπόνηση. Σε ένα μήνα από τώρα καλούμαι να παρουσιάσω εργασία μπροστά σε πολλά άτομα (υποθέτω). Αν και πιστεύω ότι θα τα πάω καλά, ότι θα είμαι άψογα προετοιμασμένος, τα πόδια μου έχουν αρχίσει να κόβονται στη σκέψη της περίπτωσης και μόνο.
Ήδη ο ύπνος έχει αρχίσει να διαταράσσεται και η μέρα μου συνοδεύεται από νευρικότητα και άγχος. Προσπαθώ να το δουλέψω μέσα από την ψυχοθεραπεία αλλά το άγχος κυριαρχεί.
Ένα από τα θέματα που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι η παρουσίαση θα γίνει σε άλλη πόλη. Αυτό προϋποθέτει ταξίδι από την προηγούμενη μέρα. Φρόντισα βέβαια να κλείσω αεροπορικό εισιτήριο ώστε να μειώσω την αγωνία που ενδεχομένως να δημιουργούνταν κατά το πολύωρο ταξίδι.
Ένα δεύτερο θέμα είναι το γεγονός ότι παρουσιάζω δεύτερος και η αναμονή πάντα ενισχύει το άγχος μου. Πάντως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα είμαι δεύτερος και όχι δέκατος πέμπτος :) :)
Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι εκεί για να παλέψω... όμως το σκέφτομαι σχεδόν όλη τη μέρα... ψάχνω τρόπους να αποφορτιστώ, να το βγάλω από μέσα μου...
\"Η επόμενη δοκιμασία\".