μπεζ.εσύ?
Printable View
μπεζ.εσύ?
Quote:
Originally posted by afrula
ναι αλλα η γαληνη ειναι δικια του νομιζω!!Σε μανωλης ληγει.ΑΥτον φοβαμαι μηπως πρεπει να παω σε γιατρο αλλο?να ναι και ψυχοθεραπευτης αφου εμμονες εχω.Αυτος μονο φαρμακα δινει.Σε ποιον να παω εκλιπαρω τη βοηθεια σας !!!!!!!!
ο νίκος σου έχει προσφέρει την βοήθεια του.δεν θα την δεχτείς?
του στειλα εμαιλ δε μου απαντησε.Εναν ψυχιατρο ψυχοθεραπευτη χρειαζομαι να με νιωθει να καταλαβαινει πως και γεται η καρδια μου!!!ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ.ΝΙΚΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν καποιος εχει γινει καλα η ειναι καλυτερα θα θελα οχι στασιμος.Και φοβαμαι και τα χαπια .Πειτε μου τι παιρνετε γιαυτη την αρρωστεια.
μπεζ δηλαδη σταρενια ?Εγω ανοιχτοχρωμη αλλα τι να πω μπεζ ανοιχτο?
αφρούλα, θα πέσω για ύπνο γιατί νύσταξα.θα τα πούμε.ναι?
μπεζ ανοιχτό κι εγώ κι εσύ!
ενταξει .κι εγω.
και εγω μπεζ ανοικτο ειμαι και το μεικ απ μπεζ ανοικτο.αυτες που ειναι σκουρες μπεζ σκουρο δλδ φορανε μεικ απ μπεζ πιο σκουρο απο οτι εμεις.:)
ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
καλως ηλθες αφρουλα και καλη αναρρωση!
1.Δεν εισαι τρελη!δεν εισαι!Δεν ξερω καποιον τρελο ο οποιος να ξερει οτι ειναι!!
το γεγονος οτι αναγνωριζεις το προβλημα ειναι πολυ θετικο,ζητας βοηθεια και ελπιζω να την βρεις!
2.Καταλαβαινεις οτι το μπεζ δεν ειναι το θεμα...ετυχε και εχεις κολλησει με το μπεζ,
αν δεν ηταν αυτο σιγουρα θα ηταν κατι αλλο.κατα καιρους σκεψου σου κολλαγαν διαφορα στο μυαλο...το να λυσεις το κουιζ σχετικα με το μπεζ θα σου προσφερει μια προσωρινη ανακουφηση,δεν θα σου λυσει το προβλημα!Για προσπαθησε ρε παιδι μου να σκεφτεις κατι αλλο,
κανε κατι,προσεγγισε το αλλιως....αντι να προσπαθεις να βρεις τη λυση προσπαθησε να το αγνοησεις,συμπεριφερσου σα να μην συμβαινει τιποτα!!!δεν τηλεοραση η ελα να συζητησουμε για κατι αλλο!!!
μη σκας παντως θα σου περασει...κανε υπομονη και εμεις ειμαστε εδω!
καλημερα Αφρουλα , χαρηκα πολυ που εισαι καλα...Οι φιλοι σου εδω μου μιλησαν για σενα με πολυ αγωνια αυτες τις τελευταιες μερες γιατι φοβηθηκαν να μην σε χασουν...Ετσι μπηκα σε αυτο το ποστ που ανοιξες και ηθελα αν μπορεις να μας εξηγησεις τι ειναι το μπεζ χωρμα για σενα , γιατι και εγω το αγαπω πολυ , αλλα προτιμω το μπλε....
Αν μπορεις κανε κατι παρομοιο με εμενα ....Εξηγησε με λιγα λιγια τι σημαινει το μπεζ για σενα
Μπλε = το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού ...Μολις το βλεπω , στο μυαλο μου αισθανομαι να χανομαι στο απεραντο γαλαζιο...Να κολυμπαω χωρις βαρυτητα , να αφηνομαι στο κυμα να με παρασυρει....
Γραψε και συ αφρουλα γιατι προτιμας το μπεζ....
Quote:
Originally posted by arktos
ο νίκος σου έχει προσφέρει την βοήθεια του.δεν θα την δεχτείς?
Αφρούλα καλημέρα. Δεν έχω λάβει κάποιο μέιλ σου και είχα το νου μου γι αυτο ώστε να αποκριθώ άμεσα. Μάλιστα είχα ήδη επικοινωνήσει με κάποιον έμπιστο ειδικό στην Αθήνα ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε καταστάσεις σαν αυτές που περνάς.Quote:
Originally posted by afrula
του στειλα εμαιλ δε μου απαντησε.
Προς όλους: θερμή παράκληση, η αφρούλα πλέον λαμβάνει βοήθεια εκεί που βρίσκεται. Κάθε μπεζ κουβέντα εντός του φόρουμ, δεν βοηθάει πια, απεναντίας τροφοδοτεί μια κατάσταση.
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...
αφρούλα έχεις υ2υ
δεν εχω βοηθεια .εχω μιση ωρα στο σπιτι και η θεια μου πηγε για δουλειες.εγω ζαλιζομαι και νυσταζω.Παιδια δε μου φαινεται λογικο να μαστε μπεζ μπεζ ειναι μονο τα μεικ απ οι μπογιες.Και μπεζ ανοιχτο παλι δε γινεται ολο το προσωπο να ειναι.Απλως εμεις λεμε επειδη βαζουμε μειαπ οι γυναικες προς το μπεζ αλλα ειναι ατονο εχει δικο της χρωμα η επιδερμιδα.:(Σαν το τσοφλι μπεζ που ειναι υπαρχει ανθρωπος?Οχι .Η ναι?ΟΧΙ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ .ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ U2U ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!