Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by πανος12345
weird, παρα τον υπερβολικο φορτο εργασιας μου , νομιζω οτι σου οφειλω μια απαντηση...
το λαθος ολων σας συμπεριλαμβανομενης και της δικης σου συμμετοχης ειναι η αδυναμια επικοινωνιας!
γραφεις \"Μου φαίνεσαι σαν ένας άνθρωπος που έχει μέσα του ένα ιδανικό, και να πασχίζει να βάλει σε τάξη τον άτακτο γύρω του κόσμο, για να το εφαρμόσει σε αυτόν.\"
αυτο σημαινει οτι οπως ολοι οι αλλοι βλεπετε το κουνουπι και οχι τον ελεφαντα!
τι σημασια εχει τι λεω εγω , αν ειμαι η σηφης η αφρουλα η καποιος αλλος στο ενα και μοναδικο ερωτημα ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....
ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ?
Αν ναι , τοτε
ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ?
Μην ξαναμπειτε παλι σε λαθος διαδικασια ....
Δεν ηρθα εδω για να με κρινετε για τις ιδεες μου...
Ηρθα για να βοηθησω αυτο το φορουμ να επιτελεσει τους σκοπους του στο διαδικτυο , μεσα απο την βελτιωση της επικοινωνιας για το κοινο συμφερον ααν φυσικα μπορει να γινει και πως
Πάνο, νομίζω οτι αντί να πασχίζεις να βοηθήσεις το φόρουμ, θα ήταν καλύτερο να περιοριστείς στο να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Αν κρίνεις οτι το φόρουμ είναι επικίνδυνο για εσένα, απλά σταμάτα να μπαίνεις.
Επιπλέον, όποιος επίσης το κρίνει για τον εαυτό του, δεν σε χρειάζεται για σωτήρα, απλά θα σταματήσει να μπαίνει, κανείς δεν τον υποχρεώνει να συμμετάσχει.
Κοινώς, όλοι μπαίνουν με την ευθύνη του εαυτού τους. Αλλους τους βοηθάει, άλλους όχι.
Οσον αφορά το φόρουμ, είναι σχεδόν ζωντανός οργανισμός, άλλοτε λειτουργεί πιότερο σαν χώρος συμπαράστασης και υποστήριξης, κι άλλοτε σαν χώρος εκτόνωσης.
Στο είπα ήδη, το να περιμένεις ένα τέλειο φόρουμ ή έναν τέλειο κόσμο, είναι ουτοπικό.
Κλείνοντας, να σου πω οτι αυτό το λάθος όλων μας όπως το λες, ίσως είναι ένα άθροισμα δικών σου λαθών που δεν θέλεις να δεις και να παραδεχθείς στον εαυτό σου.
Καλή τύχη σου εύχομαι.