Originally posted by marina38
Quote:
Originally posted by mauroaspros
Οφειλω να ομολογησω οτι απο οσους απαντησαν η marina 38 εχει τα περισσοτερα ορθα σημεια.. το τι ζητω εγω ειναι κατι που πια δεν ξερω με ολα αυτα που γινονται... ναι .. το σκεφτηκα πολλες φορες οτι μου μοιαζει... και αυτος ειναι και ο λογος που ερχομαι πισω.. εκτος απο το κρεβατι.. νομιζω οτι κοντα της θα βρω την κατανοηση που ψαχνω.. αν και αυτο καθε φορα διαψευδεται..
Οσο για την Β... αυτο ειναι ακριβως που με φοβιζει... μηπως εγω αποδιδω λαθος χαρακτηριστικα... αλλα τοτε γιατι θα εκανε μια γυναικα κατι τετοιο? Ειπε οτι δεν ηθελε να δολοφονησει το παιδι.. δεν ξερω τιποτα πια...
Στην Α ειπα οτι αυτη την περιοδο μπορω να της προσφερω μονο σχεση.. παρα το οτι της ειχα πει οτι μπορουσαμε να προχωρησουμε και παραπερα σε καποια στιγμη... με παρατησε....
Ισως πρεπει να κανω μια απεξαρτηση απο τις γυναικες για καποιο διαστημα...
Νομίζω ότι και στις δύο ίσως αποδίδεις \'λάθος\' χαρακτηριστικά, αντί να εστιάζεις στα δεδομένα και στον εαυτό σου. Ας πούμε και για την Α σκέφτηκες ότι σε θέλει τόσο πολύ που δέχεται ακόμα και να έχεις παιδί με μια άλλη. Κάτι που μπορεί να μην ισχύει, π.χ. μπορεί να θέλει τόσο πολύ το γάμο και την \'ασφάλεια\' (όχι ειδικά εσένα) που δέχεται ακόμα κι ένα παιδί, ή ίσως η ύπαρξη ενός παιδιού με άλλη της δίνει πάτημα να διεκδικήσει αυτό που πραγματικά θέλει (όχι εσένα, τον αρραβώνα). Δεν λέω ότι είναι έτσι, είναι απλά ένα ενδεχόμενο.
Με τη Β πάλι, αναρωτιέσαι \'γιατί μια γυναίκα θα έκανε κάτι τέτοιο\'? Ο λόγος σίγουρα δεν μπορεί να είναι μόνο ένας για όλες τις γυναίκες. Και το θέμα εδώ δεν είναι \'γιατί\' αλλά πώς θα διαχειριστείς τα δεδομένα, αφού όπως λες σου έχει πει ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου.
Όπως και να έχει, βλέπεις ότι ως σχέση, με καμία από τις δύο δεν φαίνεται να περπατάει το πράγμα. Υποθέτω είσαι βέβαιος πως το παιδί με τη Β είναι δικό σου? Αν ναι, το πρώτο που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου είναι να παίρνεις προφυλάξεις (που αν και ...άντα μάλλον δεν σκέφτηκες :)), ώστε με την όποια \'Γ\' συναντήσεις να προηγηθεί η αμοιβαία ικανοποιητική σχέση, η συμφωνία για δέσμευση και μετά να έρθει ένα παιδάκι. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο να επαναλαμβάνεται το τωρινό σκηνικό στη ζωή σου...
Νομίζω ότι είναι πέρα για πέρα εφικτό να συναντήσεις μια γυναίκα που θα μπορείτε να περνάτε καλά και στο κρεβάτι και στην επικοινωνία. Εσύ τι θα ήθελες από μια σχέση ή από τη ζωή σου γενικότερα?
PS. πάνο, δεν κατάλαβα γιατί παρέθεσες το προηγούμενο μήνυμα μου, αφού δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με \'ένστικτο μητρότητας\'.