Δεν το ξέρει οτι πάω με κάποιον άλλον... Από την στιγμή που το κάνω κ εγώ δεν θα με πείραζε να το κάνει κ αυτός αρκεί να μην επηρεαζε σε κάτι τον γάμο μας ..
Printable View
Δεν το ξέρει οτι πάω με κάποιον άλλον... Από την στιγμή που το κάνω κ εγώ δεν θα με πείραζε να το κάνει κ αυτός αρκεί να μην επηρεαζε σε κάτι τον γάμο μας ..
Έχω κάνει συζήτηση μαζί του για κάτι τέτοιο ,δεν του είπα όμως ότι πάω με άλλον,αλλά είναι πολύ κάθετος στο να πάει με κάποια άλλη όπως κ στο να πάω εγώ με άλλον οπότε το άφησα το θέμα εκεί.
Μην κρίνεις εξ ιδίων Μπάντι. Το ότι γράφεις εσύ εδω που δεν πηδάς, δεν συνεπάγεται ότι όλοι όσοι δίνουν 10-20-30-60 λεπτά απο τη μέρα τους για να γράψουν στο φόρουμ, δεν κάνουν σεξ.
Όλο αυτό το παραλήρημα σε έπιασε επειδή δεν μάλωσα τη κοπέλα που κάνει σεξ εκτός γάμου αλλά σχολίασα τον εραστή?
Μετά σταμάτησα να σου απαντάω και βρήκες την επόμενη να βγάλεις νεύρα? Είσαι πολύ ευαίσθητος , χαλάρωσε
Μου φαίνεται πως την έκανε με μικρά μικρά πηδηματάκια, αλλωστε, απ ότι καταλαβαίνω, είναι ευχαριστημένος με το γάμο του και δεν θα θελε να τον διαλύσει ή να χει προβλήματα στο σπίτι, κι εκτός αυτού δεν πέθαινε για σένα δλδ τρελλά ερωτευμένος μαζί σου. Απλά του ήσουν ένα τυχερό που πέρασε.