keep οι γυρω εκτος γονεις ξερουν τι εχεις?εμενα μονο οι γονεις και ενα θειος μου το γνωριζουν.
πως παει το πανεπηστιμιο το εβγαλες η ακομα?
Printable View
keep οι γυρω εκτος γονεις ξερουν τι εχεις?εμενα μονο οι γονεις και ενα θειος μου το γνωριζουν.
πως παει το πανεπηστιμιο το εβγαλες η ακομα?
Οχι ακομα στις αρχες ειμαι ακομα...θελει τα χρονακια του:)
Αν δεν κατσει καμμια φαση \"τρελλη\" κανας παθιασμενος ερωτας,καμμια \"τρελλα\" γενικα θα κοιταξω να παρω καμμια υποτροφια γιατι με εχει ξετιναξει οικονομικα και θελω να κανω τοσα με τα χρηματα που παιρνω,να νοικιασω σπιτι να ζησω πλεον ανεξαρτητος κλπ.
Σκεφτομαι και κατι ανοιγματα τωρα τελευταια για εξτρα εισοδημα.
Βρε παιδια θελω να διαγραψω αυτο το τελευταιο μηνυμα που εγραψα σχετικα με το βιβλιο και δεν ξερω πως να το κανω,μπορειτε να με βοηθησετε λιγο,δε θελω να φαινομαι αντιδραστικη και επιθετικη ,συγνωμη ειμαι καινουργια στο forum
Μερικοι το ξερουν φανταζομαι...ξερω γω δεν ειναι κατι που το μαθαινεις ευκολα.Δυο φιλοι παλιοι το εχω πει εγω απο κει και περα το κουτσομπολιο δεν ξερω που φτανει και που τελειωνει.
πανε edit και καπου λεει delete kai pata
Εισαι αισιοδοξος και δυναμικος!! Χαιρομαι για σενα!
Μη το διαγραφεις κατερινακι μια στιγμη να το σημειωσω...οκ διαγραψε το τωρα,κανεις edit και σβηνεις το συγκεκριμενο σημειο.
keep συγχαρητηρια... και εγω εχω γραφτει στο ΕΑΠ :)
Με τι ειδους σπουδες ασχολεισαι?
Κατερινακι,
δεν εισαι καθολου αντιδραστικη και επιθετικη!! Εξεφρασες τη γνωμη σου!!Για ονομα του Θεου!!Εδω ειμαστε για να εκφραζομαστε!!!
Πληροφορικαριος...ανεκαθεν λοξα με αυτο.
στο εαπ ποσα ειναι τα χρηματα?θελει πολυ διαβασμα παιδια?σκευτομουν να γραφτω καποια στιγμη αν εβρισκα χρηματα.
Keep, αυτη την ειδικοτητα εχω δηλωσει ...
Καλες σπουδες να εχουμε :)
700 ευρω η θεματικη ενοτητα,12 θεματικες να παρεις πτυχιο και τυχη ωστε να γινει δεκτη η αιτηση σου κατοπιν κληρωσης που γινεται.
panikoula ειναι με κληρωση, 700 ευρω η καθε θεματικη ενοτητα... και απο οσο εχω ακουσει για την πληροφοριικη ειναι παλουκια :p
Αμα θες κοιταξε στο ... www.eap.gr
Εχεις δηλωσει δηλαδη εισαι πρωτακι?