Originally posted by mIme?
Quote:
Originally posted by πανος12345
το σχολειο στην συγκεκριμενη περιπτωση , δεν εχει μαθητες και δασκαλους , ειναι αυτο που δεν δινει ουτε βραβεια ,ουτε αποβολες ,ουτε βαθμους ,αλλα μονο επικοινωνια , οπως μπορει ο καθε ενας και με οτι μεσο ξερει και διαθετει και καλα θα κανεις να το βλεπεις ετσι , γιατι προφανως δεν ξερεις ποσα μου εχουν συρει ολοι δω μεσα γιατι ειμαι νεος και εσυ νεοτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν θα ακολουθησω το παραδειγμα των παλαιοτερων αν ομως θες να μ βλεις σαν \"δασκαλο\" ειναι δικαιωμα σου , μονο μην κρινεις την συμπεριφορα μου γιατι δεν ειναι αυτο τοθεμα στο οποιο πεταχτηκες για να πεις και συ κατι....
Το θεμα στο οποιο πολλοι πεταχτηκαμε να πουμε κατι, αν ρωτησεις εκεινον που το εθεσε, θα σου πει πως ειμασταν ολοι εκτος θεματος(το ειπε ηδη) και ομως του λες πως του απαντας οτι και πριν,παρολο που σε θεωρει εκτος θεματος, δεν ειδα να λες για τον εαυτο σου πως πεταχτηκες.Δασκαλε που διδασκες!!!!!!!!!
Αν το θεμα σου ειναι ποιος ειναι νεοτερος και ποιος δεν ειναι, γραφτηκα 2 μηνες πρωτου ερθεις, σημαινει κατι αυτο?Δε βλεπω να σημαινει.Γι\'αυτο εχεις κανει σε λιγες μερες τοσα ποστ,να φυγει η ρετσινια του νεου? Ολοι κρινουν και κρινονται.Αναποφευκτο