χαχαχα
το ακριβως αντιθετο.
ποτε δεν ειχα στενες σχεσεις με χρηστες και οριακους. με απωθουν αυτες οι συμπεριφορες.
Printable View
Αστα ψόφια έχω δει ποστ σου
επισης, αν δεν το προσεξες να στο θυμησω. εδω εγραψε μια κοπελα που την προβληματιζει η σχεση της με εναν χρηστη.
σε αυτην μιλαμε. σαν ατομα που θα μπορουσαμε να βρεθουμε σε τεοτιον προβληματισμο.
δεν μιλαμε σε καποιον χρηστη που ζηταει το καταλληλο προγραμμα.
επειδη δεν ε χεις αντιλογο σε οσα της εχουμε πει για την δικη της σταση επι της ουσιας, μπηκες να μας κανεις προσωπικη επιθεση με ποιο δικαιωμα μιλαμε εμεις για θεματα που αφορουν την χρηση, χωρις να εχουμε πεσει ποτε στα σκληρα...
ειτε σου α ρεσει ειτε οχι, εδω λεει την γνωμη του οποιοδηποτε μελος.
δεν χρειαζεται να ειναι πρωην χρηστης ...
Η κοπέλα επίσης ζήτησε πως μπορεί να βοηθήσει τον τύπο όποτε να σου θυμίσω ότι και εσυ έδωσε συμβουλή πως μπορεί να τον βοηθήσει σταματά να μου πετάς το μπαλάκι με ευτελείς δικαιολογιες
δεν τα κρυβω. το θεμα δεν ειναι τι εχεις δει, το θεμα ειναι πως ερμηνευεις ο,τι βλεπεις.
και σε αυτο το θεμα και σε ο,τι αλλοε χεις διαβασει.
το οτι μιλαμε επι συγκεκριμενου κι αντι να σχολιαζεις τις αποψεις μας προσπαθεις να επιτεθεις στα μελη, δειχνει την ... προσωπικοτητα σου και τα προβληματα σου φυσικα..
Εντάξει ότι πεις καλή συνεχεια
Και οι δυο δώσαμε τις ίδιες συμβουλές η διαφορά είναι εγώ το έκανα χωρίς να κατακρίνω εκτός από έδενα φυσικά
Εσυ χωρίζεις τις διαταραχές και κανείς διακρίσεις και μόνο αυτό φτάνει για να καταλάβουμε τι ρόλο βαρας
Καλό βραδυ
...επισης...
Δυστυχώς, βασικά είναι σχεδόν αδύνατο σχέση μεταξύ χρηστών είτε ενεργοί είτε ανναρωση
Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ο ένας θα τραβάει τον άλλον..