Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by danah
Θα ηθελα να μαθω για το αν υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια και μετα,πως σε αντιμετωπιζουν οι γιτροι,ποσα χρηματα θα χρειαστω,αν θα επιστρεψω την ιδια μερα στο σπιτι μου,αν πρεπει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα κ να ρωτησω κατι ακομη: υπαρχει περιπτωση μετα που θα εχω αιμα,να εχω μαζι και ..υπολειμματα απο το εμβυο?Χαζη ισως ερωτηση,αλλα καπου διαβασα και κατι τετοιο και τρομοκρατηθηκα η αληθεια ειναι!
Δαναη αφου σε συγχαρω για την ωριμη αποφαση σου , θα ηθελα μοναχα να σε προετοιμασω λιγο οτι αρχιζεις να ξυνεις πονεμενες πληγες και πιθανοτατα οι απαντησεις που θα λαβεις δεν θα σου κανουν καλο στο ζητημα που ενδιαφερεσαι...
Ρώτα για όλα αυτά τον γιατρό σου , φαντάζομαι ότι δεν θα σε καθησυχάσει περισσότερο η λιγότερο απο τα ανώνυμα προφιλ ενος φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης , αλλά πιο σωστά και συγκροτημένα , ξέροντας μόνο ένα βασικό πράγμα...
Ότι καθε γιατρός γυναικολόγος επιθυμει να σε ξαναδεί σαν πελάτισσα, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμη για ένα παιδί με το αγόρι σου και θα κάνει ότι ειναι απαραιτητο για να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα, έστω αν χρειαστεί και με καποια παυσίπονα, γιατί σε περιμένει να ξαναγυρίσεις και να τον εμπιστεύεσαι στην μακρά συνέχεια που συνοδεύει τις διάφορες φάσεις της ζωης σου .
Καλά ξεμπερδέματα και προσοχη στην επανάληψη....