Καταρχάς έχεις ξεφύγει εντελώς και το έχεις μεγαλοποιήσει δικαιολογημένα γιατί μπορεί να έχεις περάσει τα δικά σου ή γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε την κοπέλα μου οπότε θα σε παρακαλούσα να μην κρίνεις τόσο εύκολα κάποιον χωρίς να ξέρεις ολόκληρο το background του αλλά και το background της σχέσης του.
Δεν είμαι ελεγκτικός ούτε χειριστικός και δεν είμαι ο τύπος που κοιτάει κινητά και ρωτάει ποιος σου έστειλε και ποιος δεν σου έστειλε, αντίθετα έχω δώσει πλήρη ελευθερία στην κοπέλα μου γιατί έχει καταπιεστεί πολύ στη ζωή της από μικρή και σύμφωνα με την ίδια χάρη σε εμένα έχει ανοίξει τα φτερά της και νιώθει ελεύθερη οπότε δεν έχω καμία σχέση με τον τύπο που περιγράφεις.
Όσον αφορά εμένα λοιπόν, το μοναδικό πράγμα που συχαίνομαι και δεν αντέχω + με κάνει παρανοικό είναι τα ψέματα και τα μυστικά και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η κοπέλα μου, αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που είμαι στη φάση που είμαι τώρα. Το μόνο που ήθελα είναι μια ειλικρινή επικοινωνία με τον άνθρωπο που σηζώ και έχω ζήσει τόοοοοσες στιγμές/εμπειρίες/αναμνήσεις εδώ και 5 χρόνια. Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής σε όλα απέναντι της και πολλές φορές δικαιολογούσα τα μικροψεμματάκια που θα μου έλεγε γιατί κατανοούσα το φόβο που ένιωθε λόγο παιδικών τραυμάτων. Το μόνο που ζήτησα ήταν να έχει τα @@ και το σεβασμό απέναντι μου να μου πει ότι πχ την φλέρταρε κάποιος ή ότι της έστειλε μήνυμα (ακόμα και αν της άρεσε που την προσέγγυσε ένας άλλος άντρας, δεν είναι κακό μετά από τόσα χρόνια σχέση εξάλλου) γιατί ακριβώς αυτό έκανα και εγώ. Αν μου έστελνε κάποια πρώην ή αν με κοιτούσε κάποια πχ της το έλεγα και ήμουν φουλ ειλικρινής γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η κοπέλα μου.
Δες λίγο το χρονικό και το πώς χειρίστηκε το όλο θέμα:
1) Δεν μου είπε τίποτα για το πέσιμο και το έμαθα όταν την ρώτησα τυχαία (γιατί φοβόταν ότι ήδη το ξέρω).
2) Αφού μου το είπε και ενώ ήμουν φουλ ήρεμος δεν μου είπε πάλι όλη την αλήθεια αποκρύπτοντας το ότι πχ μίλησαν λίγο και από κοντά στο μπαρ.
3) Αφού το έμαθα και αυτό, μου έλεγε πως δεν γνώριζε ότι την γούσταρε (ενώ το είχα ψιλιαστεί και εγώ αλλά της το είχε πει και η φίλη της καιρό πριν).
4) Τη μια μου έλεγε ότι δεν ήταν πέσιμο ακριβώς και την άλλη ότι ήταν.
5) Εν τέλη μου είπε ότι της άρεσε που βρήκε κάποιος τα αρχίδια να της την πέσει.
Πες μου εσύ τι να πρωτοπιστέψω και για ποιο λόγο να μου πει τόσα ψέματα ενώ δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος και εφόσον είμαι το άλλο της μισό και θέλει γάμο και οικογένεια μαζί μου?