Για λίγο διαρκεί Πάνο μετά εκνευρίζεσαι χειρότερα σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει.Το μόνο που καταφέρνεις να πάρεις κιλά όπως την έπαθα εγώ γιατί θέλει μέτρο και αυτή αλλά είναι δύσκολο
Printable View
Για λίγο διαρκεί Πάνο μετά εκνευρίζεσαι χειρότερα σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει.Το μόνο που καταφέρνεις να πάρεις κιλά όπως την έπαθα εγώ γιατί θέλει μέτρο και αυτή αλλά είναι δύσκολο
οχι κατερινακι! τα ονειρα ειναι συχνα παραπλανητικα και μας αποπροσανατολιζουν γιατι περιεχουν υποσυνειδητο υλικο!Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by πανος12345
λιμπελουλα ...Quote:
Originally posted by liveloula
μακαρι να βρω αλλα που να βρω ?αν δεν χασω και τα 10 κιλα και δεν φερομαι περιεργα?οχι δεν θελω να βριζω εναν αντρα κα8ολου.αλλο στο σεξ.
αλλα θελβω να ειναι υπομονετικος μαζι μου γιατι ειμαι λιγο γκρινιαρα.
το μεγαλυτερο λαθος που κανουν ολοι οι ανθρωποι οταν ερωτευονται στον πραγματικο κοσμο ειναι οτι προσποιουνται χαρακτηρες που αρεσουν σε αυτους που τους ενδιαφερουν σεξουαλικα !
η σχεση που ξεκιναει με ψεματα τελειωνει γρηγορα και ισως στο νοσοκομειο αν αφορα νευρικους ανθρωπους !
ποτε να μην κρυψεις απο κανενα ανδρα αυτο που εισια πραγματικα !
γιατι για καθε ενα απο μας , η φυση εχει φροντισει απο μονη της να υπαρχει καπου το ταιρι του!
Ειμαι χιλλια τοις εκατο σιγουρη οτι ειναι ετσι οπως τα λες!
Αρα πρεπει να ονειρευομαστε αυτο που θελουμε για να το ελξουμε.THE SECRET.
εγραψα χθες οτι στο ονειρο μου θαθελα να κανω ερωτα με την απογονη της μαριας Μαγδαλινης και του χριστου , αλλα στην παργματικοτητα μου αρεσαν παντα οι ξανθιες και στατιστικαεχω περισσοτερες πιθανοτητες να αφησω το συναισθημα μου να νικησει τα στερεοτυπα αν βρω μια ξανθια!
μονο ο συνδυασμος 4 βασικων κριτηριων μπορει να με κανει να πεσω ταυλα !
να βρω δηλαδη μελαχροινη με μπλε ματια που να λαυτρευει τα διαστημικα και τα θριλερ , να ειναι Λεων και να ειναι ετοιμη να θυσιασει τα παντα για να τα βρουμε μαζι στην ζωη οπως σιγουρα θα τα βρισκαμε στο κρεβατι!
χαχαχαχαχαχα
μα δεν εισαι παντα η ιδια !Quote:
ναι αλλα οταν δειχνω αυτο που ειμαι περνουν δρομο.
ολη η δυναμικη της προσωπικοτητας σου ειναι ακραια , οπως και η δικη μου! περνας ευκολα απο την επιθεση στην απομονωση !
κοιτα τι επαθα εγω που το 2004 ήμουνα 10 ωρες την ημερα με ανθρωπους και 1 ωρα σπιτι μονος μου ενω τωρα ειμαι 10 ωρες την ημερα στο διαδικτυο κι βγαινω μια φορα την εβδομαδα να ψωνισω!
δεν εχουμε καποιοι ανθρωποι μια σταθερη βαση συμπεριφορας
και αυτο δυσκολευει τους αλλους να ζησουν μαζι μας πανικουλα
βεβαια αν ειχα χρηματα δεν θα καθομουν αμεσα η αν ειχα καποια εωτερικη απασχοληση!
σημασια εχουν ολα αυτα για να καταλαβεις πως σε βλεπουν οι αλλοι...
ολα σα ειπες κατερινακι ισχυουν και για τα δυο φυλα !Quote:
Μη μπαινεις στο τριπ της αυτολυπησης-ειμαι ατυχη κ χονδρη-,ουτε κ σε φεμινιστικες γενικοτητες
-οι ανδρες ειναι πολυγαμικοι,βλακες,προστυχ οι-εσυ κανε τη δουλεια σου ,φροντιζε τη ψυχη σου σα φυλαχτο και δωστης ονειρα για να ελξη την αδελφη ψυχη!
Οχι Πανο! Ξεχνα οτι παιρνω αντιψυχωτικα κ προσεξε τι λεω !
THE SECRET ειναι να ονειρευεσαι ,να οραματιζεσαι κ να προσδιοριζεις αυτο ακριβως που θελεις στο ξυπνο σου κ οχι στον υπνο σου η στη φαντασια που απο τη φυση της ειναι αρνητικη γιατι ξεφευγει ευκολα κ γινεται ανεξελεγκτη ..(ευτυχως υπαρχει η τεχνη ).
Γιατι ετσι , αποφευγεις το τυχαιο !
Quote:
THE SECRET ειναι να ονειρευεσαι ,να οραματιζεσαι κ να προσδιοριζεις αυτο ακριβως που θελεις στο ξυπνο σου κ οχι στον υπνο σου η στη φαντασια που απο τη φυση της ειναι αρνητικη γιατι ξεφευγει ευκολα κ γινεται ανεξελεγκτη ..(ευτυχως υπαρχει η τεχνη ).
Ολη αυτη η φλυαρια, Πανο, αφορα αυτα που εγραψες πιο πανω σχετικα με την ερμηνεια που εδωσες στο οτι ειπα στη πανικουλα να ονειρευεται αυτο που θελει για τη ζωη της.
δεν ειναι ολοι μαλακες ....τα κριτηρια ανζητησης σου φταινε ...Quote:
pia adelfi psixh?oloi malakes bgenoun sto telos.kai einai,
η ιεραρχιση ....και αυτο γιατι δεν ξερεις ακομα τον ιδιο σου τον εαυτο καλα...
ενα σημαντικο επισης ...
αν ψαχνεις ενα 100% καταλληλο για πατερα του παιδου σου
100% καταλληλο για εραστη με τον ιδιο βαθμο σεξουαλικοτητας με τον δικο σου
100% ανεκτικο και υπομονετικο στις κρισεις νευρων σου αν κατι παει στραβα πχ με το παιδι η την δουλεια σου,
τοτε φυσικα θα την πατησεις και οπως λεει το κατερινακι[ που ειναι χοντρα λαθος στον τροπο που βλεπει τον ιδανικο ανδρα ] το μυστικο θα το παρεις μαζι σου στον αλλον κοσμο και θα λες οτι \"ολοι ειναι μαλακες \"
αν ομως πα με την δικη σου βαθμολογια
πχ χαρακτηρας 40%
ενδιαφεροντα 60%
σεξουαλικοτητα 98%
ζωδιο χ
τοτε κοιτα τι σου ταιριαζει για να σε κανει ευτυχισμενη!
ενας ανδρας με
χαρακτηρα απο 30-50
σεξουαλικοτητα απο 70-99
ενδιαφεροντα απο 50-70
ζωδιο χ η συμβατο με το χ !
Τι σημαινει πρακτικα αυτο?
οτι αν εχει καλυτερο χαρακτηρα απο σενα , ακομα και αν τα δικα σου ενδιαφεροντα ειναι πιο πολλα ,
αν ταιριαζετε στο κρεβατι και τα ζωδια σας επισης ,
ειναι ο ιδανικος σου συντροφος ,
εστω και αν καμμια φορα τσακωνεστε , γιατι πχ αγαπτε και οι δυο το τενις και το πηδημα!
χαχαχαχαχαχα
βρες ας στο καλο και συ βλακα.μας ζαλισες.
αν παιρνεις αντιψυχωτικα , που δεν το γνωριζα , τοτε πολεμα αυτη την ιδεα στο μυαλο σου γιατι ειναι χοντρο λαθος !Quote:
Quote:
Ολη αυτη η φλυαρια, Πανο, αφορα αυτα που εγραψες πιο πανω σχετικα με την ερμηνεια που εδωσες στο οτι ειπα στη πανικουλα να ονειρευεται αυτο που θελει για τη ζωη της.
Πρωτα θα βρεις τον εαυτο σου και μετα θα βρεις τον ιδανικο ανδρα οχι στα ονειρα αλλα στην ζωη ...
Γιατι στα ονειρα , τον κανεις οπως θες , ενω στην ζωη θα πρεπει να συμβιβαστεις σε πολα πραγματα για να κερδισεις καποια αλλα
τα γραφω γιατι τα διαβαζουν και αλλοι πανικουλα!Quote:
βρες ας στο καλο και συ βλακα.μας ζαλισες.
ξερω οτι εσενα σου αρεσουν τα λιγα λογια και τα κοφτα
αλλα δεν χωρανε παντα ολα στο ιδιο κοφινι...
μα εσυ συνεχεια γραφεις κατεβατα ρε πανο.αποχορω το πιασες?αποχορω.κρατηστεμαι λολ
Βρε παιδι μου δεν ειναι το θεμα ανδρας μονο, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟ ΖΩΗΣ.
ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ Η ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ ?
σε αυτο δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα !Quote:
ακομα και ο πιο γλυκος και αθωος παλιομαλακας βγενει.παντα.δεν ειναι να εμπιστευεσε τπτ πια στον κοσμο αυτον.ολοι μολις γυρισεις την πλατη σου μπηγουν το μαχερι.αισταδιαλα.
καλα κανω που πηδαω τον εναν και τον αλλον και εγω και μετα τους γραφω στο μουνι μου.!!1
αν και εν ειναι αυτο που ψαχνεις ...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη
εν?δεν ψαχνω βρε πανο ελεος πια.αλλα αν κατσει κατι καλο δεν θα πω και οχι.
εσυ μαλλον ψανχεις για γκομενα.
δεν μας ακουει κανεις !Quote:
Παλι γελασα!Ελα σταματα ,σοβαρεψου! Ρεζιλι γιναμε !
χαχαχαχαχα
μονο που θαθελα καμμια μερα να μου εξηγησεις πως το εννοεις αυτο το γαμα τους !!
με μια σταση ας πουμε απο πανω?
γιατι απο οτι ξερω εσυ βαζεις την πριζα και ο αλλος το καλωδιο με τα συρματα[ντουι το λενε?] ......
χαχαχαχαχα