VAΥΑ EKPLIKTIKO!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ
Printable View
VAΥΑ EKPLIKTIKO!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ
Παιδια ευχαριστω...η μαυριλα ψιλοεφυγε...δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα περιγραφω...ναι υπαρχει πολυς πονος και μαυριζει ο τοπος πολλες φορες αλλα ειπα δυο-τρεις καλημερες και μου εφυγε η μαυριλα.
Παντως πρεπει να φυγω οπωσδηποτε απο δω.
Ενα σπεσιαλ ευχαριστω στη Σοφια που τις εκμυστερευθηκα μερικες \"μαυρες\"σκεψεις.
Δεν εχω ζησει τιποτα απο τη ζωη...δεν εχω εμπειριες αλλα κανεις δεν με βοηθησε κιολας.Δεν χρωσταω σε κανεναν ουσιαστικα τιποτα,αισθανομαι αρκετα καλυτερα και θα το χαρω οσο μπορω.Ελπιζω να μην ακουσω παλι καμμια μαλακια ευστοχη...γιατι μαλακιες ακουω συνεχεια...και μαυρισει ο τοπος παλι.
:):):):):)να εισαι παντα καλα αγορι μου.Quote:
Originally posted by keep_walking
αισθανομαι αρκετα καλυτερα και θα το χαρω οσο μπορω
τραβαω και γω πολλα βασανα απο τους γονεις και σε καταλαβαινω απολυτα,γιατι ειναι μια απο τις αιτιες που εχω υποτροπιασει:(
σου στελνω την διαδυκτιακη μου συμπαρασταση.
keep θυμαμαι οταν καποτε ειχα τις δικες μου μαυριλες,ειχα μαζεψει ενα πακετο τοτε γυρω στα 3000 ευρω και το ειχα ξεκοκαλισει δινοντας το δωρο σε ενα απο τα πιο σημαντικα ατομα που ξερω,σε εμενα ;) διακοπες βολτες γλεντια και δεν λυπηθηκα ουτε ενα ευρω.και ηταν κατι το οποιο στο τελος με εκανε πιο εμπειρο,με χορτασε απο νυχτερινη ζωη και διασκεδαση και εκανε το μυαλο μου να ασχοληθει με αλλα πραγματα σημαντικοτερα για μενα.
Ενα σπεσιαλ παρακαλω κ απο μενα:)Quote:
Ενα σπεσιαλ ευχαριστω στη Σοφια που τις εκμυστερευθηκα μερικες \"μαυρες\"σκεψεις.
Δεν εχω ζησει τιποτα απο τη ζωη...δεν εχω εμπειριες αλλα κανεις δεν με βοηθησε κιολας.Δεν χρωσταω σε κανεναν ουσιαστικα τιποτα,αισθανομαι αρκετα καλυτερα και θα το χαρω οσο μπορω.Ελπιζω να μην ακουσω παλι καμμια μαλακια ευστοχη...γιατι μαλακιες ακουω συνεχεια...και μαυρισει ο τοπος παλι.
Ευχομαι πλουσιες εμπειριες λοιπον, πολυυυυυυ καλυτερες κ απο οσο τις φανταζεσαι:)
Ετσι κι αλλιως γκρεμισα οτι εχτιζα εδω και χρονια...γυριζα σαν τρελλος,εκανα πανω-κατω σαν τρελλος στο κεντρο της πολης...τωρα και να θελω δεν καθομαι με τιποτα:)
Οι περισσοτεροι δεν τρελλαινονται ποτε...ή τρελλαινονται σε λογικα πλαισια...ξυλοκοπανε την γυναικα τους,σπανε κανα αμαξι απλα πραγματα,αλλα αμα εισαι μουρλος,εισαι μουρλος τερμα.
εξαρταται πώς οριζει κανεις τη μουρλα κ με ποια μουρλα συμβιβάζεται κ ποια οχι. και εξαρτάται και εσυ που θα δωσεις βαση κ σημασια:)Quote:
ή τρελλαινονται σε λογικα πλαισια...ξυλοκοπανε την γυναικα τους,σπανε κανα αμαξι απλα πραγματα,αλλα αμα εισαι μουρλος,εισαι μουρλος τερμα.
Τωρα αισθανομαι τυψεις για τους δικους μου...ενταξει εχουν ενα προβληματικο παιδι...πως να το παρει ο κοσμος αραγε?
Εγω παντως δεν αντεχα αλλο.
Μακαρι να φυγω...τελος.
Ασε που θα αναγκαστω να αλλαξω ονομα παιδια...γιατι εχω την υποψια οτι εχουν αρχισει να διαβαζουν τι γραφω...δεν θελω να πεταξω τοσα χρονια,δεν αισθανομαι ελευθερος ουτε εδω πλεον.
keep αφου με nickname μπενεις.. πως να σε ξερουν?
Οι δικοι μου με διαβαζουν εννοω.
Τωρα με γαμισαν...συνηθως εχω δικιο.Δεν εχω πλεον το ελευθερο να γραφω.
Κηπ εισαι πολυ πληγωμενος αλλα μην αισθανεσαι τυψεις ,ειναι ανωφελο.Αν εχεις την δυνατοτητα φυγε οσο πιο γρηγορα γινεται.
Λες οτι γκρεμισες οτι εκτιζες τοσα χρονια.Δηλαδη τι εκανες?Τι ειναι πιο σοβαρο απο τον ξυλοδαρμο μια γυναικας η το σπασιμο ενος αυτοκινητου η αλλων \"φυσιολογικων\" επιθετικων πραξεων?