πας σε ψυχολογο?
Printable View
πας σε ψυχολογο?
Δεν μπορει να με βοηθησει ψυχολογος.Με αφησαν μια ζωη μες τις ψευδαισθησεις τι να μου πει ψυχολογος?
Το οτι με σχολιαζουν στο διπλανο τραπεζι,οτι εγω περα βρεχει και οι εκαστοτε φιλοι κανουν τον αδαη?
το σαββατοκυριακο που θα πας?
Λεω να παω Τυρο.
εχεις κανεναν εκει? μονος σου θα πας?
Μονος μου,να σκεφτω λιγο.
να πας κιπ, δεν θα ηθελες να πας με καποιον για να εχεις παρεα και να ξεχαστεις? να κανεις κατι διαφορετικο? τοσο καιρο λες οτι εισαι απομονωμενος
Οχι και με παρεα να πηγαινα παλι μονος μου θα ημουν στην παρουσα κατασταση.
ξερεις ρι. μπορει ομως να εκμεταλλευτεις αυτο το διημερο που θα εισαι μονος μακρια απο ολους και ολα και να παρεις καποιες αποφασεις για τον εαυτο σου χωρις να σε επηρεαζει και να σε αλλοιωνει κανεις. ουτε να σε παρενοχλει.
κοιτα να παρεις αποφασεις που θα ειναι καλες για τον κιπ χωρις να σκεφτεσαι κανεναν αλλον!!
και να γυρισεις πισω ο κιπ που ξερουμε! τι λες?
Ναι αλλα θα ηθελα μια απαντηση στην υποθετικη ερωτηση...τι σας λεει για τη ζωη μου το οτι ενω με σχολιαζουν στο διπλανο τραπεζι δεν εσκυψε κανενας συντροφος να μου το πει και να συζητησει μαζι μου?
μηπως απλα θεωρουν ανουσιο να ασχοληθειτε με κατι που δεν αξιζει? ξερουν οτι δεν προκειται ποτε να ασχοληθεις με βλακειες? επισης θεωρουν οτι εισαι αξιος να ανταποκριθεις μονος σου σε μια κατασταση.
Τσου...ενα πεπλο υπερπροστατευτικοτητας,να μη με στενοχωρησουν,να με αφησουν στην κοσμαρα μου...και για αυτο τωρα δεν με βλεπω καθολου καλα.
υπαρχουν 2 ενδεχομενα 1ον να σε σχολιαζουν και 2ον να μην
στην πρωτη περιπτωση τι θα ηθελες να σου πουν?πηγεναι σπαστον γιατι σε ειπε το και το?
στη δευτερη αν οντως δεν εχει γινει κατι γιατι να ερθει καποιος να σου πει κατι?
Να συζητησουν...αυτο μονο ηθελα.Να μην το παιζουν αδιαφοροι...επικοινωνια δεν ζηταω πολλα.
θεωρεις εσυ οτι εισαι στον κοσμο σου?