Εννοείται πως είναι.σου συμβαίνει συχνά?και αν ναι συνεχίζεις καταπιέζοντας τα συναισθήματα σου?
Printable View
Εννοείται πως είναι.σου συμβαίνει συχνά?και αν ναι συνεχίζεις καταπιέζοντας τα συναισθήματα σου?
Ναι, μου συμβαίνει αρκετά συχνά... Τώρα για το αν το συνεχίζω με το παιδί που σου λέω δεν χρειάστηκε να καταπιεστώ γιατί όταν το θυμόμουν έβαζα τα κλάματα και το σταματούσε από μόνος του αλλά δεν ξέρω αν στο μέλλον θα είμαι ξανά τόσο τυχερή... Μακάρι να μην χωρίζαμε...
Δε χρειάζεται να καταπιέζεσαι για να κάνεις κάτι που δεν θέλεις.πραγματικα το σταματάς όμορφα και ωραία.απλα να είσαι προσεκτική με ποιους βγαίνεις.περναντους από κόσκινο πριν ξεκινήσεις κατι
Πόσο χρονών ήσουν όταν έγινε αυτό και πως βρέθηκε μπροστά σου αυτός ο ας το πούμε άνθρωπος?
Ήμουν 17 κι είχαμε πάει σ' ένα κλαμπ με κάτι φίλες μου κι αυτός ήταν ο σύντροφος της μιας... Τότε τον γνώρισα, δεν τον ήξερα... Κι έκανα τη βλακεία επειδή ήμουν αφελής λόγω της ηλικίας να πιστέψω μια δικαιολογία που μου είπε για να βγω μαζί του έξω απ' το μαγαζί... Μου είπε ότι έχουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους με την φίλη μου κι ότι θέλει τη γνώμη μου κι όταν βγήκαμε έξω μου την έπεσε άγαρμπα όπως σου είπα νωρίτερα... Εγώ φταίω ως ένα βαθμό που τον πίστεψα αλλά προσπάθησα με όση δύναμη είχα για να φύγω...
Κάνω μια τελευταία προσπάθεια γιατί νιώθω εξουθενωμένη ψυχολογικά και λίγο πριν βάλω τα κλάματα... Υπάρχει κανείς που να μπορώ να μιλήσω και να με καταλάβει; Αν ναι, ας απαντήσει εδώ... Αν όχι, να πάρω τα φάρμακα μου νωρίς μπας και καταφέρω να κοιμηθώ για να μην σκέφτομαι άλλο... Δεν αντέχω...
Δε σε κατάλαβα θες να πεις?????
Όχι εννοώ ότι επειδή λες κάποιος να με καταλάβει και απαντάω δηλαδή εγώ δε σε καταλαβαίνω?
Α... Όχι, δεν εννοούσα αυτό...
Απλώς δεν έχω συνέλθει, οι ανασφάλειες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο, δεν μπορώ να βρω ηρεμία... Κι όπου κι αν έχω γράψει σήμερα δεν μου απαντάει κανείς, λες και μιλάω στον τοίχο... Γι' αυτό έγραψα ξανά σ' αυτό το θέμα γιατί νιώθω απελπισία... Δεν ξέρω αν τα εξήγησα καλά τώρα, το ελπίζω για να μην παρεξηγηθώ...
Άσε και εγώ είμαι φουλ στις ανασφάλειες.μην απελπίζεσαι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός
Τι είναι αυτό δηλαδή?