100%
Printable View
100%
keep, οπως κ να το κανουμε, αν ο αλλος θελει να με βρισει θα το κανει. Εγω πώς να τον σταματησω?Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορει ο γιατρος να με κανει να παψω να αισθανομαι...σου λεω με βριζουν με πλαγιο τροπο.
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην τον ακουω. Υπάρχουν ΑΛΛΑ πιο χρησιμα πραγματα να ακουσω.
μα και εγω ομως σου λεω οτι την ακουω αυτη τη λεξη αλλα απλα δεν πιστευω οτι προοριζεται για εμενα.
τι σε κανει τοσο σιγουρο?και μονο οτι την ακους?
αφού το γράφεις ξεκάθαρα πως μείωσες στο μισό τις δόσεις.μέσα στον ιούνη έγινε αυτό.
Η συμπεριφορα της πολης ειναι απαραδεκτη ειναι κολαση...τους τελευταιους που με εβρισαν εκανα ενα ελιγμο και βρεθηκα πισω τους και τους ακολουθησα καμμια 10αρια μετρα χεστηκαν πανω τους...αλλα αυτο ηταν ελλειψη ψυχραιμιας απο μερους μου.
Ρε σας λεω πιστεψτε με.
βρε ματια μου αυτη την λεξη την χρισιμοποιουν οολοι εκει εξω...ντε και καλα απευθηνεται σε εσενα..Quote:
Originally posted by melene
μπορει να μην σε κανει να παψεις να αισθανεσαι μπορει ομως να σε κανει να αντιμετωπισεις.
εισαι σιγουρος οτι σε βριζουν?εισαι απολυτα σιγουρος?
να σου πω κατι..πλησιασε καποιον και ρωτα τον..
\"σε μενα απευθηνοσουν?\" ειμαι σιγουρη πωσ θα παραξενευτουν....μια και η απαντηση θα ειναι \"οχι\"και θα σου λυθει η απορια και το προβλημα...
εχω μια καλυτερη ιδεα κιπ για να στιγματισεις αυτη την πολη κι ολους αυτους που σε πονεσαν.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα ελενα και θελω να στιγματισω αυτη την πολη προτου φυγω...δεν μπορει να προσπαθω,να φτυνω αιμα με χιλια δυο προβληματα και να προσπαθουν να με κανουν να φτυνω αιμα.
να γραψεις ενα βιβλιο για την πορεια σου μεσα απο αυτη την αρρωστια,τον αγωνα σου, τις δυσκολιες σου και το προβλημα που σου δημιουργουσε καθε μερα η συμπεριφορα του στιγματισμου απο τους συμπολιτες σου...
με το ονομα σου και το ονομα της πολης σου και
ολες τις αληθειες που σε καινε και δεν ξερεις τι να τις κανεις...
τις δυνατοτητες,το συναισθημα,τις γνωσεις της γλωσσας και της εκφρασης, τα κατεχεις σιγουρα σε επαρκεια!
κι αν εχουν μουτρα μετα απο αυτο, ολοι αυτοι να κυκλοφορουν και να κανουν τα ιδια σε οποιονδηποτε αλλο, ελα να τα ξαναπουμε...
δηλαδή δεν τα μείωσες τα φάρμακα?
ωραια σε πιστευουμε οτι ακους τη λεξη μαλακας,οκ!!!κανενας νομιζω δεν το αμφισβητει.
πως μπορεις και εισαι τοσο μα τοσο σιγουρος οτι προοριζεται για εσενα??????
Πληρωνω το ενα χρονο που ημουν τρελλος...περπατησα σαν ζουρλος για 2 μερες στο κεντρο της πολης πανω-κατω και αναζωωπυρωθηκε φαινεται το ενδιαφερον...να με κανουν να φτυσω αιμα.
ρεμεντι καλη ιδεα...
Ενταξει μη με πιστευετε...δεν επρεπε να ζητησω βοηθεια.Ειμαι τρελλος τελος.
κιπ εισαι σε μικρη πολη?
ρε remedy δεν ειμαι θεος δεν ειμαι συγγραφεας.