Originally Posted by
tziovani
το τροχαιο ηταν καραμπολα μεταξυ 5 οχηματων .η κοπελα οδηγουσε το προπορευομενο οχημα μπροστα απο μενα και ετσι οπως εγινε το ατυχημα ουσιαστικα με γλυτωσε απο τα χειροτερα . το αυτοκινητο που προκαλεσε το ατυχημα (αντιθετο ρευμα ) αν δεν βρισκοταν το αυτοκινητο της κοπελας , ερχοταν πανω μου . για αυτο εγραψα δεν με ενδιαφεραν καθολου οι λιγες υλικες ζημιες , οταν σε μερικα κλασματα δευτερολεπτου παιζεται η ζωη σου . οποτε αφου συνηλθα απο το πρωτο σοκ και γενικα η κατασταση ηταν χαοτικη , με τραυματιες κλπ απο τα αλλα αυτοκινητα , ενα αυτοκινητο αλλο στον αερα κλπ , παρατηρησα οτι αυτη την κοπελα με νηφαλιοτητα , ηρεμια , προσπαθουσε να χειριστει το θεμα , ενω διπλα μας επικρατουσε ενα χαος . η ομορφια της εξωτερικη ηταν το δευτερο σημειο που παρατηρησα . μια παρα πολυ ομορφη γυναικα . τελοςσπαντων , τις επομενες μερες ,γιατι πηρε χρονο με τα νοσοκομεια εξετασεις κλπ πηγα στην τροχαια να παρω τα χαρτια . και εκει υπηρχε το τηλεφωνο της ....αναρωτηθηκα γιατι οχι ....ας κανω την κινηση μου . μιλησαμε αρκετα στο τηλεφωνο , ειχε μια καταπληκτικη φωνη και οπως την εκοψα , δεν της ημουν απο την αρχη αδιαφορος . στα τηλεφωνα ηταν πολυ διαχυτικη και η επικοινωνια ηταν πολυ καλη . αφου στις επομενες επικοινωνιες καταλαβε εξ αρχης οτι ηθελα να βγουμε με προσχημα το ατυχημα , μετα απο 3-4 τηλεφωνα μου ειπε οτι με το παιδι που ηταν εκει ηταν μαζι ( το χλιαρο που εγραψα ) αλλα δεν ειχε θεμα να βγουμε ολοι μαζι η΄να του πει οτι θα εβγαινε μαζι μου για καφεφαγητο ....σιγουρα η κοπελα το συζητησε σε με την φιλη της που ηταν και αυτη στο αμαξι .....! στην εξοδο μας , ημουν σε διλλημα αν θα γινουμουν το τριτο προσωπο . επελεξα να μην το συνεχισω σε εκεινο το ταιμινγκ . ισως σεβαστηκα την σχεση της ( χλιαρη , σχεση μακροχρονια με οτι αυτο συνεπαγεται απο θεμα κοπωσης ) ...εκει συνηθως μπαινει ο τριτος η΄η τριτη ....δεν ηθελα να ημουν αυτος ο τριτος