Η αδερφή μου θα με πάρει στην κλινική αλλά δεν μπορεί να κάτσει όλες τις ωρες, θα με αφήσει και θα γυρίσει μόλις τελειώσω. Ο πατερας μου και η άλλη μου αδερφή δεν μου μιλάνε αυτό το διάστημα καθώς κάνουν δολοπλοκιες για περιουσιακα.
Printable View
Η αδερφή μου θα με πάρει στην κλινική αλλά δεν μπορεί να κάτσει όλες τις ωρες, θα με αφήσει και θα γυρίσει μόλις τελειώσω. Ο πατερας μου και η άλλη μου αδερφή δεν μου μιλάνε αυτό το διάστημα καθώς κάνουν δολοπλοκιες για περιουσιακα.
Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΙΕς ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΡΕ ΤΙΝΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΕΙς ΦΙΛΕ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .
Θα δείξει. Είναι απλή επέμβαση ναι, αλλά αγχώνομαι.
Μόλις έφαγα το τοστ μου και τρία κουλουρακια. Για να δούμε αν θα είναι εντάξει το ζαχαρο μου μέχρι να κοιμηιω. Θα ξαπλώσω νωρίτερα. Προσπαθώ να χαλαρώσω βλέποντας μια σειρά. Δεν πιάνει ιδιαίτερα.
Κάποια διαδικαστικά,αν γν ριζει κανεις:
1. Θα πρέπει να φοράω αλλα ρούχα πριν πάω και αλλα μετα; Σκέφτηκα να βάλω μια φόρμα για να είμαι άνετος.
2. Είναι καλό να δώσω λεφτά στις νοσοκόμες; Δεν έχω καθόλου άνεση στο πώς γίνονται αυτά.
Με έχουν τσιμπήσει κουνούπια και έχω ξύσει τα σπυράκια σε σημείο που έχουν ματώσει. Είναι κάτι που πρέπει να αναφέρω στο γιατρο; Διάβασα ότι δεν πρέπει να έχεις εκδορες πριν απο εγχείρηση.
Έκανα πολύ ανήσυχο ύπνο. Ετοιμάζομαι να πάω στην κλινική :(
Καλημέρα και καλή επιτυχία!! Χμμ για τη νηστεία δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες ώρες αλλά αφότου ξύπνησα, όλες τις φορές, ήθελα να φάω μέχρι και τα πόμολα. Έφαγα μετά από κανένα δίωρο-τρίωρο. Το τι έφαγα εξαρτάται από το είδος της εγχείρησης. Πχ μετά από την καισαρική μου έφαγα φιδέ ενώ μετά την εγχείρηση στο σπασμένο μου πόδι έφαγα κανονικό μεσημεριανό. Δεν είχα τάση για εμετό ούτε κάποια άλλη παρενέργεια.
Νηστεία δώδεκα ώρες τελικά, πεινάω σαν τρελός. Είμαι ήδη στην κλινική. Είναι φρικτό. Κάνει ζέστη, ζαλίζομαι.
Με έχουν αφήσει τόσες ώρες μόνο μου. Ο γιατρός μου έχει κλειστό το τηλ του. Είχαν πει 10 και έχει πάει 10.30. Πεινάω, διψάω και νιώθω τάση για εμετό. Με έχει πιάσει διάρροια από το άγχος. Μπορεί να μου είπαν ψέματα και να καθυατερησει πολύ. Θέλω να πάω σπίτι μου. Είναι φρικτό. Και κρυώνουν τα πόδια μου. Θα πάθω υποθερμια. Με έχουν με μια ρόμπα που αφήνει ακαλυπτο τον πισινό μου. Έχω σκεπαστεί με αυτό το κουβερλι που έχουν στο δωμάτιο αλλά είναι πολύ λεπτό.
φιλε ολα καλα ???εγινε η επέμβαση ??ολα εντάξει ???
Παιδιά έγινε επιτέλους!!!! Τώρα βέβαια ανησυχώ για τη βιοψία. Μου είπαν ότι ήταν αρκετά μεγάλος. Ευτυχώς δεν έχω τάση για εμετό ούτε κρυωνω. Μόνο λίγο πόνο έχω αλλά μου έβαλαν όρο παυσιπονο