Quote:
Originally posted by researcher
μερικοι ανθρωποι εχουν συνηθισει να βλεπουν τη ζωη τους χαλια
κι αμα δεν ειναι την κανουν απο μονοι τους για να εχουν τον ελεγχο
εχω την υποψια θελω να πω πως ενω τοσα χρονια ειχε κατι μαυρο να λεει σε σχεση με αυτο που της ειχε συμβει
τωρα δεν εχει και δημιουργει
οποτε δεν ξεκαθαριζει μαζι σου
τα μπουρδουκλωνει
τσατιζεσαι και της τη λες
οποτε εκεινη παλια μου τεχνη κοσκινο
αχ εχω καημο
η κορη μου μου φερεται ετσι κι ετσι κι ετσι...τρεξτε γειτονοι τρεξτε χωριανοι
ειμαι μια καημενη και λιγα σας λεω
Χάχα λοιπόν γέλασα με αυτό πραγματικά :D
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πρέπει να καταλάβεις και να αναλύσεις με ποιους τρόπους σε χειρίζεται,ώστε να μην φτάνουν να σε διαλύουν συναισθηματικά οι τύψεις.Πονάνε τα λόγια τους,τα λόγια τους δαγκώνουν και ματώνουν και οι ίδιοι ποτέ δεν το αναγνωρίζουν,γιατί στο μυαλό τους μέσα έχουν φτιάξει την αγιοποιημένη τους εικόνα του \"καλού\"γονιού και έχουν εντάξει τον εαυτό τους εκεί.Τίποτε από όσα θα πεις δεν έχουν σημασία,γιατί η απειλή από την κατάρρευση αυτής της εικόνας τους είναι τόσο μεγάλη,που δεν μπορούν να δουν καθαρά πια τις κινήσεις και τα λόγια τους,είναι όλα σκιασμένα από φόβους.
Πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου καλό μου.Να πετάξεις στην άκρη όλα όσα χρόνια κράταγες ως δικαιολογίες της και να δεις καθαρά τη μητέρα σου,ως αυτό που είναι.Μία πανέξυπνη,παμπόνηρη,αυτοθυ σιαζόμενη και \"όλα για σένα τά΄κανα\"χειρίστριά σου.Ουπς,είπαμε την κακιά λεξούλα.Αλλά μόνο αυτή αποδίδει τον τρόπο που σε χρησιμοποιεί,που σε χειρίζεται με τύψεις και ενοχές.
:(
Ξέρεις ποσες φορες το έχω σκεφτεί έτσι... Και ποσο πονάει να αποδίδω στην \"μητέρα\" προθέσεις και πανουργίες που έχω ξανασυναντήσει μονο σε film του Hollywood... Είναι αυτό που λες, η έννοια της \"μητέρας\" που τα κάνει όλα πιο δύσκολα, λες και οι γονείς είναι ξαφνικά ένα άλλο είδος και όχι άνθρωποι με τα δικά τους ελαττώματα, όνειρα και συμπεριφορές ξεχωριστά στον κάθε ένα, λες και ο \"γονιός\" πρέπει να είναι η να θεωρείται πάντα αλάνθαστος και υπεράνω παθών.
Quote:
Originally posted by γιώτα2
μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεις μόνο σκληρή μόνο επιτυχημένη...αργότερα θα γίνεις και μάνα .....με όσα βίωσες και βιώνεις μην αφήσεις να χαθεί η ευαισθησία σου....σταμάτησε εσύ την συνέχεια αυτών των συμπεριφορών.Δεν ξέρω αν καταλάβει ποτέ αυτή η γυναίκα πόσο κακό κάνει και σε σένα αλλά και στην ίδια....
αν δεν κάνω λάθος και η γιαγιά σου ήταν αυταρχική \'ετσι;
Αχ Γιώτα αχ Γιώτα νομίζω ότι είναι πολύ αργά πλέον. Μήπως αυτό που κάνω τώρα δεν είναι σημάδι σκληρότητας και αλαζονείας; Μήπως το ότι αψηφώ τις κοινωνικές επιταγές και τις ανάγκες και ευχές της μητέρας μου για να κάνω αυτό που θέλω εγώ δεν είναι δείγμα εγωισμού και αναισθησίας προς τους γύρω μου; Είμαι υπεύθυνη και ανεξάρτητη που ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι στη ζωή, ή ξεροκέφαλη πεισματάρα σκληροτράχηλη ψωροπερήφανη αλαζονική γαϊδούρα που αγνοώ τις επιθυμίες των ανθρώπων που με αγαπάνε (με αγαπάνε άραγε;) για να τους μπω στη μύτη;
Quote:
Originally posted by Nat
Έπρεπε να σου το ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Να σου δείξει πως κι αυτή περνάει καλά με τις φίλες της και δε σ\' έχει ανάγκη. Για να σε πληγώσει και να καταλάβεις πόοοοσο υπέφερε κι εκείνη που έφυγες. Για να σε συνετίσει, βρεεεεε....
Αλλά κι εσύ δεν το έπαιξες καλά. Έπρεπε να μη δείξεις ίχνος εκνευρισμού όταν τελικά ήρθε. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το σκηνικό αν της έδειχνες ότι δεν τρέχει τίποτα...
Να σου πω ότι δεν άρχισε η συνάντηση μας με τσαντίλα αλλα με δικά μου παράπονα διότι ανησύχησα που έφυγε έτσι ξαφνικά και φοβόμουν για το αν είναι καλά; Και μετά που άρχισαν οι ατάκες του στυλ \"γιατί να μην είμαι καλά, είμαι μεγάλη γυναικα εγώ, μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου, όχι σαν κάποιους κάποιους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα χωρίς την μανούλα τους\" άρχισα να τσαντίζομαι. Δεν έχω καμια αμφιβολία ότι δεν με έχει ανάγκη, και χαίρομαι και ολόψυχα για αυτό γιατί, αν αισθανόμουν ότι με ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ εδώ για σοβαρούς αναγκαίους λόγους, μάλλον θα εμενα μονο και μονο από τύψεις.