Originally Posted by
biscochicco
Λοιποοοοον, γεια σας παιδια εδω η γνωμη μου για το Dating γενικοτερα αλλα ιδιαιτερα για το Online οπως ζητα ο θεματοθετης.
To online dating για τους ανδρες ειναι ξεκαθαρο σεξακι και αν αυτο που ζητουν το βρουν στη κοπελα που θα βγουν το επικειμενο ραντεβου και αν δεν το λουσουν με τερτιπια τοτε μπορει να καταληξει σε σχεση. Αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα. ΑΑΑΑλλα αν πω την αποψη μου πρεπει να πω τι ακριβως εκλαμβανω απο τα ατομα που χρησιμοποιουν αυτα τα apps οπως το εκανα κι εγω παλαιοτερα.
Τα ατομα αυτα επιλεγουν τα apps, γιατι ακριβωωςςς δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν καπως σε μια νεα γνωριμια, ολα ετοιμα, σε κουτακια και οτι μας κανει το δοκιμαζουμε οτι δεν μας κανει το πεταμε. ΕΕ τοτε ειναι σχεδον σιγουρη αποτυχια. Οπως ειπα και πιο πανω που θεωρησε ο θεματοθετης εκτος τοπικ, ειναι για ποιο σκοπο μπαινεις εκει μεσα και αλλα πολλα που με εκαναν να καταλαβω οτι ο θεματοθετης μπαινει εκει μεσα με μια συγκεκριμενη απογοητευση προς τις κοπελες οποτε προφανως αυτο θα βρει μπροστα του, την απογοητευση. Υποσυνειδητα ματσαρει με κοπελες που εχουν τετοια σημαδια. Εχει μια αποψη και θελει να την επιβεβαιωνει ολη την ωρα. Οι γυναικες που παρατηρει ο θεματοθετης ειναι σαν του χολιγουντ( γιατι αν παει αμερικη ο θεματοθετης θα καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αμερικανες χολιγουντιανες)
Καποιες φορες πραγματικα πετυχαινει, εχω μια φιλη παντρεμενη με παιδια που γνωριστηκε μεσω τιντερ με τον ανδρα της. Η αδερφη μου επισης μετα απο μια σχεση 7 ετων δεν ηξερε πως να φλερταρει ή που να γνωρισει κοσμο οποτε μπηκε αλλα με σκοπο να βρει οντως ταιρι οχι γαμι,,σα.
Οποοοοτε και παλι οτι δινεις παιρνεις. εχω περιπτωσεις που πηγε ποοολυ καλα και εχω και την περιπτωση μου που εγω το χρησιμοποιουσα ως χρηστης για να δω πως ακριβως φλερταρουν οι ανδρες εκει και τι ακριβως ψαχνουν αλλα ολα αυτα στα 19 μου.