Πρεπει να κανουμε ενα thread που να λεγεται...
\'Ποια ταινια βλεπετε τωρα\' :p
Printable View
Πρεπει να κανουμε ενα thread που να λεγεται...
\'Ποια ταινια βλεπετε τωρα\' :p
Ένα άλλο καλό thread είναι το \"Ποιά σήριαλ σας επηρρέασαν στην ζωή σας?\":)
θα ελγα παληκαρι μου να ακολουθησεις την πεπατημενη...Quote:
Originally posted by didymakos
Καλησπέρα,είμαι 21 ετών και είμαι λίγο τρομαγμένος με ένα θέμα,έχω φτάσει στα 21 μου και ακόμα δεν έχω καμία σεξουαλική εμπειρία,από την μια το θέλω πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαι να παω σε Οίκο Ανοχής,κατα κάποιον τρόπο το περιμένο με...φυσικό τρόπο,δηλαδή να γνωρίσω μια κοπέλα κτλ.αλλά με ανησυχεί το γεγονός ότι είμαι 21 και ακομα παρθένος,μήπως πρέπει να το κοιτάξω (από άποψη ψυχολόγου)?
Πρωτα θα πας σε ενα οικο ανοχης , αφου βρεις την γυναικα που ανταποκρινεται στα αισθητικα και πολιτιστικα σου κριτηρια ,
θα της πεις μαλιστα οτι εισαι παρθενος για να της δωσεις το κινητρο της ικανοποιησης οτι θα σου παρει την παρθενια[οσο και να ακουγεται παραξενο εχει την σημασια του για καθε γυναικα ] και αν κατι δεν επι καλα και νομιζεις οτι φταιει κατι στην δικη σου συμπεριφορα , τοτε μονο θα σου ελεγα να δεις τον ψυχολογο..
αν ερχοσουνα σε μενα δεν θα σου επερνα χρηματα πριν τα δωσεις στον βωμο της θεας αφροδιτης ...
Η μαρια η μαγδαλινη , η οσια της εκκλησιας μας , η γυναικα που αγαπησε ο χριστος και που ισως καθεται διπλα του στο μυστικο δειπνο του Ντα βιτσι κατα τον Μπραουν , ειναι η τελευταια ζωντανη θεα της ιστοριας μας , αλλα πολλες αλλες γυναικες συνεχιζουν να χαριζουν αυτο που ψαχνεις και δεν ξερεις ακομα πως να το αποκτησεις μονος σου...
ειναι το μεγαλο σχολειο της ζωης εδω και πολλες χιλιαδες χρονια για να παψει να προσφερει τις υπηρεσιες του ...
Σεξ, εργασία και επικοινωνία με την ίδια γυναίκα δηλαδή...Quote:
Πρωτα θα πας σε ενα οικο ανοχης , αφου βρεις την γυναικα που ανταποκρινεται στα αισθητικα και πολιτιστικα σου κριτηρια ,
θα της πεις μαλιστα οτι εισαι παρθενος για να της δωσεις το κινητρο της ικανοποιησης οτι θα σου παρει την παρθενια
Προσκυνάω.
αχαχαχαχαχαχαχχαχχχααQuote:
Originally posted by oboro
θα της πεις μαλιστα οτι εισαι παρθενος για να της δωσεις το κινητρο της ικανοποιησης οτι θα σου παρει την παρθενια
Προσκυνάω.
δεν παιζεσαι ομπερον :):):):):)
οχι καταναγκη δυστυχως ..Quote:
Προσκυνάω.
αλλα οπως και στην δουλεια σου ισως χρειαστει να μαθεις κατι αλλο στην καρριερα σου ετσι και στην γυναικα ...
θα πληρωσεις καποια για να σου μαθει τι αρεσει στις αλλες
χαχαχαχα
α ξεχασα και κατι σημαντικο!
μπορεις το ιδιο μαθημα να το επαναλαβεις οσες φορες θελεις, μεχρι να μπορεις να το διδαξεις μονος σου σε αλλες...χαχαχαχαχα
αυτα συνεβαιναν το 1821 που εκανες καριερα σαν εφηβος κυρ πανο...
τωρα τα αγορια μαθαινουν μιαχαρα οτι θελουν να μαθουν παρεα με κοριτσια που τους αρεσουν....
Σαν να λέμε, δε γίνεσαι και ζιγκολό μετά? Εκεί να δείς το σεξ, την εργασία και την επικοινωνία να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου...Quote:
Originally posted by πανος12345
μπορεις το ιδιο μαθημα να το επαναλαβεις οσες φορες θελεις, μεχρι να μπορεις να το διδαξεις μονος σου σε αλλες...χαχαχαχαχα
τωρα οσον αφορα τον οικο ανοχης νομιω οτι δεν υπαρχει πλεον αναγκη να κυνηγαει κανεις τα κοκινα φωτακια! μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας εκει οπου ζουν πολλοι οικονομικοι μεταναστες αρκει...γιατι την δοξα πολλοι ηγνοησαν το χρημα ουδεις ! χαχαχαχαχα
πολυ καλη ιδεα που ομως σκονταφτει σεαλλα θεματα ομποντοQuote:
Σαν να λέμε, δε γίνεσαι και ζιγκολό μετά? Εκεί να δείς το σεξ, την εργασία και την επικοινωνία να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου...Quote:
Originally posted by πανος12345
πχ αν αγαπας το χρημα και εχεις γερο στομαχι καθε μπανανια ειναι μια θαυμασια ευκαιρια για να αρχισεις ενα νεο επαγγελμα χωρις κριση....
αν αγαπας ομως τις γυναικες δεν θα σου αρεσε ποτε να ξερεις οτι το κανουν με τον οποιονδηποτε για να εξασγαλισουν ενα πιατο φαγητο!
δεν ξερω αν συμφωνεις βεβαια αλλα ειναι τυπικα δικαιωμα σου γιατι ζεις σε μια Μπανανια!
ας ειναι καλα αυτοι που ανοιξαν τα συνροα της Χωρας μας για να τραβηξουν τα ματια οσων ηθελαν να ερθουν στην ευρωπη!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σίγουρα, αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να μη σου κάνει κανείς κλικ, μέχρι τα 25?
Μπορεί να βρίσκεις άτομα να σου κάνουν το κλικ , αλλά να μη βρίσκεις άτομα να τους κάνεις το κλικ ! Πρέπει να είναι συναινετικό και από τις δύο πλευρές ξέρεις.
Κι εμένα δε μου έχει κάτσει καμία και στα 22 έφτασα στα όρια μου και πήγα σε οίκο ανοχής.Ο καθένας καταλαβαίνει πότε φτάνουν τα όρια του , αλλά η κοπελίτσα που θα σε αποδεχθεί έτσι όπως είσαι (ντροπαλός , \"περίεργος\" , ανασφαλής , δειλός , \"καλό παιδάκι\" κλπ) μπορεί απλά να μη βρεθεί.
δεν ειναι μονο αυτο απσολουτQuote:
Originally posted by Absolut
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σίγουρα, αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να μη σου κάνει κανείς κλικ, μέχρι τα 25?
Μπορεί να βρίσκεις άτομα να σου κάνουν το κλικ , αλλά να μη βρίσκεις άτομα να τους κάνεις το κλικ ! Πρέπει να είναι συναινετικό και από τις δύο πλευρές ξέρεις.
Κι εμένα δε μου έχει κάτσει καμία και στα 22 έφτασα στα όρια μου και πήγα σε οίκο ανοχής.Ο καθένας καταλαβαίνει πότε φτάνουν τα όρια του , αλλά η κοπελίτσα που θα σε αποδεχθεί έτσι όπως είσαι (ντροπαλός , \"περίεργος\" , ανασφαλής , δειλός , \"καλό παιδάκι\" κλπ) μπορεί απλά να μη βρεθεί.
η γυναικα ειναι πιο \"δυσκολη\" σεξουαλικα απο τον ανδρα!
θα κρινει τον \"δασκαλο\" της , θα αφοσιωθει σε αυτον που θα ξερει να σεβαστει και τις δικες της αναγκες και οχι μονο την δικη του ατομικη ικανοποιηση...
ειναι παντα γυναικα η ιεροδουλος ...
μπορει να διψα για το χρημα , μπορει να χρησιμοποιει \"κολπα \"
για την ερωτικη συνομιλια με καποιον που ισως ποτε δεν θα διαλεγε για ερωμενο της , αλλα δεν παυει να ειναι ενα πεδιο αυτοδιασκαλιας το σωμα της !!!!!!!!!!!!!!!!!!
δηλαδη βρε πανο,αν εισαι ο 15ος πελατης της εκεινη την ημερα θα εχει μια εντονη επιθυμια να σου διδαξει την ερωτικη τεχνη.φροντιστιριακο μαθημα δηλαδη.τα λεφτα σου θελει και αν θελει να εχει πελατεια θα σε κανει να περασεις και καλα για να ξαναπας.το μονο που μενει να ακουσω ειναι οτι θα ερωτευτει κιολας και θα σε αγαπησει με σκοπο τον γαμο.