Αφού έχω μυαλό κουκούτσι!
Printable View
Αφού έχω μυαλό κουκούτσι!
Τι κουκούτσι όμως? Κουκούτσι καρπουζιού? Κουκούτσι αβοκάντο?
Εχεις μυαλό κουκούτσι που θα παίξεις μπροστά σε κόσμο; Νιντζας είσαι. Δες την πραγματικότητα. Και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θες, τι πειράζει; Μια θεατρική παράσταση είναι. Τίποτα παραπάνω. Πέρασε καλά, χαλάρωσε. Απόλαυσε το. Κάνεις κάτι για σένα.
Ευχαριστώ για τα έμψυχοτικα σας λόγια. Το θέμα είναι ότι περιμένουν όλοι από μένα να μάθω τα λόγια, τα περισσότερα παιδιά τα ξέρουν, εάν στραβοση κάτι θα είναι από εμένα, θα κρεμάσω ολόκληρο θίασο και πέρα από αυτό θα γίνω ρεζίλι και στο κοινό!
Είπες "τα περισσότερα παιδιά", άρα όχι όλα. Και φαντάζομαι ότι τόσο καιρό που κάνεις πρόβες έχουν δει και έχεις δει τι γίνεται. Άρα προς τι το άγχος? Ρεζίλι δεν γινομαστε επειδή δεν είπαμε σωστά τα λόγια μας. Πολλοί από το κοινό δεν θα μπορούσαν καν να είναι εκεί στη σκηνή, δεν θα είχαν τη δύναμη. Ενώ εσύ θα είσαι!!
Μελέτησε όσο μπορείς το ρόλο σου αυτές τις μέρες και θα πάνε όλα καλά.
Μήπως αν κάτσεις και δείς βίντεο με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν τον ρόλο σου είναι ευκολότερο να τα μάθεις?
Τελείωσα το θέατρο με δύο παραστάσεις, όλο αυτό το άγχος τελείωσε, αλλά τώρα που δεν έχω να κάνω τίποτα βαριέμαι.