Βλεπω κοιταξες τον καθρεφτη πρωτη φορα στην ζωη σου.
Printable View
Αυτο που λες είναι παραλογο!!
Η πραγματική αιτία είναι όλα αυτά αθροιστικά.Η μητέρα μου είναι κακός χαρακτήρας.Έχει πολλά ψυχολογικά επίσης και δεν έδωσε ποτέ σημασία στο να πάει κάπου να το κοιτάξει.Δεν είναι μόνο ότι με κατηγορεί αλλά δεν με σέβεται,ούτε τώρα που περνώ αγωγή.Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από την μεριά μου ήταν ότι εμπιστεύτηκα λάθους ανθρώπους που θεώρησα ότι ήταν φίλοι,ενώ δεν ήταν.Αποφασίζεις να μείνεις μόνος όταν δεν θες να είσαι πλέον θύμα εκμετάλλευσης.Χίλιες φορές μόνος παρά με λάθους ανθρώπους.Όσο αφορά την ανεργία,χωρίς κοινωνικό κύκλο δεν μπορείς να κανείς τίποτα.Πλέον δεν ξέρω κιαν μπορώ να εργαστώ..αποσο γνωρίζω η βαριά κατάθλιψη μπορεί να φτάσει στην αναπηρία.
Ενα πενταχρονο παιδακι οταν εχει καταθλιψη πουλαει παραμυθι στον εαυτο του και την ξεπερναει επειδη οι αλλοι ειναι υπευθυνοι για την ζωη του. Οταν εισαι ενηλικας οσο πιο πολυ παραμυθιαζεσαι, τοσο πιο βαθεια πεφτεις στην καταθλιψη επειδη χανεις την αυτοπεποιθηση σου. Η μονη βοηθεια που μπορεις να παρεις ειναι να κοιταξεις τους δαιμονες σου στα ματια.
pinkrose αφου εχεις μεινει χωρις φιλους μπορουμε να κανουμε και μαζι παρεα συμπληρωσε 50 μυνηματα να μιλησουμε προσωπικα να βγαινουμε απλα σαν φιλοι
θελω να πω με καλοπροαιρετη διαθεση κι με σεβασμο στο κοσμο κατι . καλο ειναι οι ανθρωποι οταν σχολιάζουν ενα θεμα που γραφει καποιος να εχουν λιγη διακριτικότητα μην βγάζουν συμπεράσματα για αυτον που γραφει κι μιλαν με τροπο λες και ειναι εγκληματιας αυτος οπου λεει τα εσώψυχα του . ο κοσμος που κατω σχολιαζει ναι να πει τη γνωμη του ομως αφου λιγο το εχει σκεφτει κι εχει μπει στη θεση του πονεμενου που γραφει κι ζητα συμβουλη η συμπαρασταση . ναι αν ειναι προκλητικο το ατομο που βαζει ενα θεμα φερετε ασχημα θα τα ακουσει απο οσους σχολιάζουν ομως αν δε ειν ετσι δε ειν σωστο να βαζουν σε απολογια αυτον που γραφει το πονο του .κανεις δε ξερει τι βιωνει ο αλλος σπιτι του κι με το να πεταμε αστοχα λογια κακο κανουμε οχι καλο . :rolleyes:
Τα λες πολύ καλά,αλλά σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και κακοπροαίρετοι.Η καλύτερη αντιμετώιση είναι η άγνοια!!!
Pinkrose17 , βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. πήρες την απόφαση μόνη σου για να ξεκόψεις απο τοξικούς φίλους. Σου έτυχε μια μητέρα που δεν σε εμψυχώνει αλλά κάνει το αντίθετο. Υπάρχουν χειρότερες, οπότε παρηγορήσου με το ότι είχες τα βασικά σε ένα νοικοκυριό . Φαντάσου να ήταν αδιάφορη και να σε υποστήριζε σε κάθε νεανική τρέλα θα είχες μπλέξει!!! Κάνε την χάρη στον εαυτό σου να ψάξεις για δουλειά!!! Μην τα παρατάς, μη φοβάσαι. Δεν χρειάζεται ο κοινωνικός κύκλος. Θα βρεθεί κάτι να κάνεις και θα νιώσεις καλύτερα.
Από που είσαι psycous;
Pinkrose17 σωστά τα λες φιλαρακι μα οσο κι να τους αγνοείς ε σε βαραν τα βελη τους .
Ευχαριστώ για την στήριξη.Χρειάζεται ο κοινωνικος κύκλος όταν θες να κανείς κάτι μόνο σου.Ζήτησα πολλές φορες την βοήθεια κοντινών ανθρώπων αλλά δεν την είχα.Ήταν αδιάφοροι!!
ολοσωστα τα λες κι εγω τα ιδια ζω φιλαρακι οταν εχεις αναγκη απ ανθρωπια οι αλοι την κανουνε μακρια κι ας εσυ τους εχεις σταθει καποτε οταν αυτοι σεχαν αναγκη .
Εμείς φταίμε,κανένας άλλος!!Η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται,και τους ανθρώπους που θα είναι κοντά μας πρέπει να τους διαλέγουμε με αυστηρά κριτήρια ώστε να μην γινόμαστε θύματα.
σημερα γενικά δε νοιάζονται μανουλα μου οι αλοι κοιτανε τη δουλεια τους να κανουν κι μετα τσαο τσαο δε πειραζει ολοι καλα να ειναι . καλυτερα να κραταμε μια αποσταση απο ολους ομως ποτε με εχθρα δε θα ειμαστε αντίθετα φιλικοι να ειμαστε κι να προσφερουμε οταν χρειαζεται καποιος απ μας βοηθεια κι μετα ο καθενας τον δρομο του . μην περιμενεις εκτιμηση απο το κόσμο κι φιλοτιμια ειν κατι σπανιο αυτο πλεον .