κι ομως παραξενη.....Quote:
Originally posted by weird
Ναι αλλά τώρα δεν μιλάμε για το ξεπούλημα του πολιτισμού μας.Quote:
Originally posted by πανος12345
Σαντορινη - Καιαδας -νομισμα - ΔΝΤQuote:
Originally posted by weird
Μοντερέιτορ- Καιάδας-Νομισμα- Σαντορίνη.
Πάνο, έχεις αντιληφθεί οτι δεν επικοινωνείς καθόλου μαζί μου τόση ώρα που μιλάμε?
το τελευταιο ξερεις τι ειναι?
το αντιτιμο για το ξεπουλημα του πολιτισμου μας !
Γιατί πετάγεσαι αγόρι μου σε άσχετα θέματα?
το σημερινο συστημα αξιων δεν ειναι μερος του πολιτισμου
μας ?
το οτι στην Ολυμπιαδα ριξαμε ολα τα λεφτα στα κουτσα αλογα
ενω την παρασταση εκλεψαν οι Ειδικοι Αγωνες δεν σου λεει κατι?
το οτι εδω στον εικονικο κοσμο μπορουμε να αντιστρεψουμε καποια στερεοτυπα δεν σου γενναει την αναγκη να συμμετεχεις ενεργα σε ενα παιχνιδι του μελλοντος παρα στον μηρυκασμό?
αν οχι δικαιωμα σου και του καθενα μας να πει οχι...
μια απο τα ίδια παρακαλώ!
θα σου δωσω ενα ρακτικο παραδειγμα για να καταλαβεις τι ζηταω εδω...
Εστω οτι εχεις σηκωσει μια οικοδομη και εχεις μεινει στα μπετα απο χρηματα ...Τι σου λεει να κανεις σημερα το συστημα?
Να παρεις ενα στεγαστικο δανειο για να αποπερατωσεις την οικοδομη σου και να το κανεις ενοικιαζομενα δωματια η να εινεις η ιδια μεσα η να το νοικιασεις και να παιρνεις νοικια ...σωστα?
αν σου πω οτι θα κερδισεις πολυ περισσοτερα χρηματα αν το αφησεις οπως ειναι με τα μπετα θα με περνουσες ναι η οχι για τρελο?
κι ομως παραξενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα με καθαρα οικονομικα κριτηρια , μπορω να σου αποδειξω οτι εχω δικιο αρκει να μαθεις οτι οι χελιδονοφωλιες τρωγονται και μαλιστα ειναι ο καλυτερος μεζες για πανω απο 1.500.000 ανθρωπους , δηλαδη παραπανω απο 2/10 ανθρωπους που ζουν στον πλανητη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτα τι επαθαν στην Ταυλανδη οσοι επεσαν πανω στον τουρισμο με το τσουναμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηδη οι πιο εξυπνοι επιχειρηματιες αφησαν τις οικοδομες στην μεση και κοιτανε συνεχεια στον ουρανο , ποσα χελιδονια θα βρουν στεγη στα μπετα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι το χελιδονι περιχεει στο σαλιο του φυσικες ουσιες , βαλσαμο για το πεπτικο μας συστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φαρμακο καλυτερο απο οσα παραγουν οι φαρμακοβιομηχανιες μας !!!!!!!!!!!!!!!!
Απλα το αγνοουσαν οι αδαεις οπως εσυ και εγω....