Τα Ζάναξ μειώνω σύμφωνα με τον νευρολογο
Printable View
Τα Ζάναξ μειώνω σύμφωνα με τον νευρολογο
Σήμερα κλείνω ακριβώς τρεις βδομάδας με φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν στη δουλειά μου πριν και με έπιασε ζάλη μούδιασμα στο πρόσωπο τρέμουλο. Γιβεται να παθαίνω ακόμα κρίσεις η έχω κάτι παθολογικό να πάω σε γιατρό; Έχω κάνει αιματολογικά είναι καλά έχω Πάει καρδιολογο πνευμονολόγο γαστρεντερολόγο αλλά έχω πολλές μέρες ζαλίζομαι πολύ τι να κάνω;
Μήπως είναι από το ανχος η επειδή δν σ αρέσει η δουλειά σ?
Πιέστηκα σήμερα σε κάποια φάση στη δουλειά η αλήθεια είναι . Τα συμπτώματα τα έχω ακόμα ομως
Υπερένταση και ανχος
Δε θα έπρεπε αφού κάνω αγωγή το άγχος μου να μετριάζεται;άρα να μη νιώθω συμπτώματα,; Άρα ότι νιώθω τώρα μήπως είναι παθολογικό;
Σκέφτεσαι πολύ και αν ναι τι?
Σκέφτομαι ότι ενώ πίνω χάπια έχω συμπτώματα άρα κάτι έχω. Όλη μέρα σκέφτομαι πως θα οδηγήσω ζαλίζομαι τι νιώθω κλπ… και γενικά έχω άγχος στη δουλειά και όλη μερα
Καλη μας vith ...ειναι ψυχωσωματικα...τα φαρμακα θα σε κανουν καλα μια μερα που δεν θα σκεφτεσε οτι κατι εχω...σε βοηθανε σε κρατανε ορθοα να εισαο λειτουργικη αλλα κ εσυ πρπεει σιγα σογα να χαλαρωσεις οτι δεν θα παθεις κατι.....αλλιως καθε μερα θα εχεις ενοχλησεος....το αγχος σου ινε τεραστιο....κανε λιγο γυμναστικη μια γιογκα κατι...να βοηθησεις ρο σωμα κ το μαυαλο σου ....δεν εχεις κατι παθολπγικο...ψυχωσωματικα εχεις
Από το άγχος παθαίνεις εγκεφαλικό; Έχω πάνω από μια ώρα με έπιασε ένα μούδιασμα στο κεφάλι πονοκέφαλος και ζάλη πολύ να χάνομαι γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά αριστερά και ζαλιζοκαι
Μήπως έχεις κάποιο αυχενικό?
Με πονάει ο σβέρκος μου και κάνω δουλεια γραφείου πολλές ώρες σκυμμένη αλλά δε ξέρω αν έχω αυχεβικο
Να πας σε έναν ορθοπεδικό άκου με
Ενταξει τωρα οτι σε ποναει να το βλεπεις η καρδια η εγκεφαλικο η δεν ξερω εγω τι δεν το καταλαβαινεις οτι εχεις μονιμα αρνητικες σκεψεις?βοηθα λιγο τον εαυτο σου ...δεν γινετε να παθεις κατι ετδι στα καλα καθουμενα...νεα κοπελα με υγεια....ψυχοσωματικα ολα αυτα φσινοτ αι απο χιλιομετρο
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για το αυχενικό πρέπει να πας σε ορθοπεδικό; Νόμιζα σε παθοκογο