dumyrox/100mg ειναι πολυ ελαφρια,πολλοι τα θεωρουν placebo..
Printable View
dumyrox/100mg ειναι πολυ ελαφρια,πολλοι τα θεωρουν placebo..
κατερινακιQuote:
Originally posted by katerinaki
περιτο να σου πω οτι φοβαμαι πολυ τωρα που κοβω τα φαρμακα ,αλλα πιστευω πολυ στις ενναλακτικες θεραπειες και ισως τα καταφερω κεγω ν απαλλαγω απο την χημεια.Εσυ παντως αποτι λες τα πας μια χαρα!Μη φοβασαι τα σωματικα ,ειναι σιγουρο οτι θα σε βοηθησει η ομοιοπαθητικη .
νομιζω οτι χρειαζεσαι ενα μονιμο γιατρο που να παιζει ολα τα συστηματα...
πολλες φορες μπορεις να κανεις και τα δυο αρκει να ξερει να σε παει σωστα στο τι κοβεις , πως το κοβεις κλπ για να μην εχεις τους ιλιγγους που στο κατω κατω της γραφης ,
ισως να προβλεπονται
αν καποιος αποτομα στερησει τον οργανισμο του απο καποιες ουσιες ....
και γω θα τρελαθω σημερα. Ξαναρχιζω μαθηματα για μηχανακι υστερα απο πολυ καιρο πανω απο μηνα και εχω αγχωθει. Και δινω και εξετασεις σε καποιες μερες. ωρε αγχος :(
μετα ομως σαν μια δευτερη amelie,θα εισαι ανεμελος πανω στο μηχανακι σου,τωρα που ο καιρος ειναι καλος,και ουτε κινηση θα καταλαβαινεις ουτε τιποτα!ποιος τη χαρη σου!!
Ναι προσπαθω να σκεφτομαι οτι εχω τελειώσει με μαθηματα,εξετασεις και απολαμβανω τις βολτες μου... ;) :P
Νομιζεις οτι ειναι ευκολο να βρεθει τετοιος γιατρος?Δεν νομιζω! ειναι λιγοι οι θεραπευτες.Τον αλλο μηνα θα ξεκινησω παλι ψυχοθεραπεια συστημικη αυτη τη φορα και καινουργιο ψυχιατρο.Οσο για την διακοπη τι θα μουλεγε ενας κλασικος ψυχιατρος¨¨-συμβουλη μου ειναι να μη κανεις τιποτε,εισαι μια χαρα-η το πολυ πολυ να μου ελεγε την μεθοδο διακοπης των φαρμακων,την οποια μεθοδο θα μπορουσα να τηνη μαθω και απο το τηλ.Τελος παντων ,εγω αρχισα την διακοπη πριν δυο μηνες με την μεθοδο του 10% και βλεπω διαφορα.Αλλα οκ πισω εχει η αχλαδα την ουρα,δεν ξερω τι με περιμενει,αλλα το πολυ πολυ να ξαναγυρισω στην παλια δοσολογια,και δεν δεχομαι αυτες τις μαλακιες ,μη τα κοβετε ποτε,μη προσπαθειτε να δειτε αν μπορειτε με μικροτερη δοσολογια, γιατι θα καταστραφει περισσοτερο ο εγκεφαλος,θα υποτροπιασετε,θα γινετε χειροτερα.Μπορει να μη τα καταφερω,εχω ομως το δικαιωμα να ελπιζω και να πιστευω στην δυναμη και στην ιδιαιτεροτητα της ψυχης μου.Quote:
Originally posted by πανος12345
κατερινακιQuote:
Originally posted by katerinaki
περιτο να σου πω οτι φοβαμαι πολυ τωρα που κοβω τα φαρμακα ,αλλα πιστευω πολυ στις ενναλακτικες θεραπειες και ισως τα καταφερω κεγω ν απαλλαγω απο την χημεια.Εσυ παντως αποτι λες τα πας μια χαρα!Μη φοβασαι τα σωματικα ,ειναι σιγουρο οτι θα σε βοηθησει η ομοιοπαθητικη .
νομιζω οτι χρειαζεσαι ενα μονιμο γιατρο που να παιζει ολα τα συστηματα...
πολλες φορες μπορεις να κανεις και τα δυο αρκει να ξερει να σε παει σωστα στο τι κοβεις , πως το κοβεις κλπ για να μην εχεις τους ιλιγγους που στο κατω κατω της γραφης ,
ισως να προβλεπονται
αν καποιος αποτομα στερησει τον οργανισμο του απο καποιες ουσιες ....
ουφ. Φευγω για μαθημα τα λεμε.
καλο μαθημα!
paidia παλι με εχει παρει απο κατω..εκει στον αγκωνα που ειχα ξεφλουδισμα ηταν ασπρο το δερμα και απο χτες το βλεπω πιο κοκκινισμενο..τι χρωμα πια πρεπει να ειναι?θα τρελαθω εντωμεταξυ ουτε χειροτερα ουτε καλυτερα ειμαι οσο αναφορα τη δερματοπαθεια..ποτε δε θα φυγει?
Φ Ο Β Α Μ Α Ι.καλα ρε παιδια εκει που ητν αυτο το ξεφλουδισμα το δερμα μου ειναι πιο ασπρο..ετσι θα μεινει βλεπω.τα εχω τοσο καιρο και μου φαινεται ακομα δυσχρωμια..