Αγχωλιτικά είναι ,τα ηρεμιστικά είναι πιο ισχυρά
Printable View
Αγχωλιτικά είναι ,τα ηρεμιστικά είναι πιο ισχυρά
se ti diaferoyn apo ta hremistika?
Αγχωλιτικά είναι.Με τα ηρεμιστικά γίνεσαι κοτόπουλο δεν έχω πάρει αλλά είναι ισχυρά
re koritsia exei dokimasei kamia sas to rescue remedy?
Αλλη ουσία θα είναι πιο ισχυρή το ιδιο είναι το ταβορ και το ζαναξ;
Quote:
Originally posted by olgaki82
re koritsia exei dokimasei kamia sas to rescue remedy?
rota thn remedy lol
xaxaxaxxa.
δεν ξερω αν εχω εθιστει γιατι παραμενω σαυτην τη δοση 3 χρονια τωρα......ο γιατροσ μου λεει οτι αυτος που εχει εθιστει θελει να αυξανει συνεχια τη δοση γιατι δεν του φτανει αυτη....δηλαδη ο οργανισμοσ συνιθιζει πολυ ευκολα το χαναχ κ γενικος τα ηρεμιστικα.....δεν ξερω εχω μπερδευτει:):)λογικα το εχω συνιθισει κ νομιζω οτι γινομαι καλα!!!!!!!!!!
Ο πιο ευτυχισμένος είναι ο άνδρας μου τον ύπνο τον έχει στο τσεπάκι.Πριν ακουμπήσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι έχει αποκοιμηθεί.Αφού του λέω και η γενική νάρκωση δρά πιο αργά.Του είπα μήπως έχει κατάθλιψη με τα αντίθετα συμπτώματα.Πήγα μαζί του λίγες φορές στη θάλασσα και τον έπιανε ο ύπνος κάτω απο την ομπρέλα ροχάλιζε κανονικά
χαχαχχαχαχα το ιδιο κ ο δικος μου δεν καταλαβαινει πως τον πιανει ο υπνος!!!!!ελεος!!!!!!μονο εμενα κανει να με βρει κανα δυωρο
kai emena to idio prin na arxhso na diabazo kapio blblio ka8e bradi.
giota dokimases na diabazeis kapio mi8istorima as poume?
meta thn 5 selida kleinoun ta matia mou.kleino to bilbio to fos kai peuto kserh.:P
Εσένα κανα 2ωρο με ζαναξ εμένα κανα 4ωρο με τραξεν μια χαρά.Είναι μια στην γειτονιά μας πάνω απο 70 χρόνων και ρωτούσε την μάνα μου αν παίρνει τίποτε για να ηρεμεί.Της απάντησε που και που παίρνω το βράδυ λίγο λεξοτανιλ.Η γειτόνισα λέει.Καλέ τι να μου κάνει εμένα το λεξοτανιλ;ηρωϊνη πρέπει να μου δώσουν
αχαχαχχαχχα αστα να πανε...........:):):):):):):)
Ναι τον χειμώνα διάβαζα πολύ υπήρχαν φορές που νύσταζα μετά απο ώρα υπήρξαν και φορές που μου άρεσε τόσο το βιβλίο και ξημερωνόμουν για ΄να διαβάσω την συνέχεια
re koritsia exei dokimasei kamia sas to rescue remedy
geia soy olgaki!thn phra kai aythn thn blakeia!tpt den ekane!kai kapoy to xw xasei kai se mia tsanta kiolas!