Originally Posted by
teosol
Πο πο σοφι , χαλάρωσε λίγο γιατί με αγχωσες και μόνο που σε διαβασα .
Δεν θα πεθάνεις .
Έχεις τερματίσει απλά τις ορμόνες του στρες με την στάση που κρατάς απέναντι σε όλο αυτό.
Γιατρούς έχεις πάει . Σου έκαναν εισαγωγή ; Σου είπαν πάμε για χειρουργείο ; Πάσχεις από κάτι παθολογικό; Νομίζω όχι .
Πάρε τον έλεγχο του εαυτού σου , έχεις λανθασμένη εντύπωση για το οτιδήποτε σωματικό σου συμβαίνει . Είσαι ένας απλός παρατηρητής του εαυτού σου . Άσε το σώμα σου να ηρεμίσει .
Αν σε πιάσει ταχυκαρδία πες απλά ( οκ είχα και χθες , έπαθα τίποτα ; Όχι .οκ προχωράμε)
Ζαλίζομαι κάθε μέρα ( οκ και χθες ζαλιζόμουνα , ο νευρολόγος μου είπε ότι δεν έχω κάτι , οκ προχωράμε )
Αρα και ταχυκαρδία να σε πιάσει και ζαλάδα , δεν θα πάθεις κάτι από αυτά . Γιατί τα φοβάσαι ; Να δίνεις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα με την λογική και θα δεις σιγά σιγά θα σε ξεχνάνε , όπως αν αρχίσεις να τα ξεχνάς κι εσυ με τις απαντήσεις σου.
Βρες έναν ψυχίατρο να σου ταιριάζει και μάθε γνωσιακή συμπεριφορά . Θα σε αλλάξει πολύ .
Κάποτε ένας νευρολόγος μου είχε πει ότι οι αγχώδεις διαταραχές είναι σημάδι , (ευημερίας ). Στους πολέμους ο κόσμος δεν παθαίνει κρίσης πανικού διότι το μυαλό του ασχολειτε με σοβαρά ζητήματα . Ούτε στην Αφρική που πεινάνε και πεθαίνουν από ένα τσίμπημα κουνουπιού .
Σκέψου τα αυτά . Κάτι κρύβουν αυτές οι λέξεις .