Χαίρομαι που νιώθετε το ίδιο παιδιά!
Ακριβώς Έλενα...
Ακόμα και από τις στενοχώριες κάτι πήραμε πιστεύω:)
Printable View
Χαίρομαι που νιώθετε το ίδιο παιδιά!
Ακριβώς Έλενα...
Ακόμα και από τις στενοχώριες κάτι πήραμε πιστεύω:)
σας διαβασα εναχρονο περιπου πριν αποφασισω να γραψω και πργματικα πολλες φορες ακομη και τις στιγμες που ενιωθα οτι ολα καταρρεουν επαιρνα δυναμη απο εδω...
Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε εκεί έξω να είμαστε τόσο ανοιχτοί, λιγότερο προκατειλημένοι και φοβισμένοι...Θα ήταν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Αλλά άκούγοντας για τη συνάντηση των 3 παιδιών, τελικά αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα γίνεται και πραγματικότητα άλλη μια φορά έξω...
Α ήσαστε 4 κηπ; Ακόμα καλύτερα:)
Οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα:)
Έχω έρθει Καλαμάτα κάποιες φορές γιατί είναι από μένα γύρω στις 11 ώρες. Τρίπολη μόνο με λεωφορείο πέρασα:)
Ευτυχως που δεν εμεινε απο λαστιχο στην Τριπολη:P
κακος:D
απο τριπολη ηταν ο πρωην μ<< κλειτορια>> νομιζω λεγοταν το χωριο του,το ξερεις κιπ το μερος ειναι κοντα?δεν πηγα ποτε να δω πως ειναι ταμερη του
Ειναι καπου 75 χιλιομετρα...δεν εχω παει ποτε.
Αν γινόταν τώρα το ταξίδι και η βλάβη κηπ μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη θα πήγαινα σε ένα νετ καφέ κατευθείαν:)))
ή θα επαιρνες ενα τηλεφωνο την παρτη μου:p
Εμ γι\'αυτό θα έμπαινα στο νετ να το μάθω:)
θα σε προστατευα απο τα αγρια θηρια...κατι εχει το νερο επαναλαμβανω μην πιειτε για αυτο ειναι ολοι καπως.
Πάντως κηπ μου άρεσε η Πελοπόννησος, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα μέρη που έχω συνηθίσει...