χθες βραδι πηρα 0.25 ζαναξ,το πρωι σημερα το αντικαταθλιπτικο μου και κατα της 2 μεσημερι το φυτικο βαλεριανας.φοβαμε μη κανουν παρενεργεις μεταξι τους και πεσω τεζα.αχ:(:(:(:(:(:mad::mad::mad:
Printable View
χθες βραδι πηρα 0.25 ζαναξ,το πρωι σημερα το αντικαταθλιπτικο μου και κατα της 2 μεσημερι το φυτικο βαλεριανας.φοβαμε μη κανουν παρενεργεις μεταξι τους και πεσω τεζα.αχ:(:(:(:(:(:mad::mad::mad:
Δεν θα πάθεις τίποτα για μια φορά. Βρήκα όμως ενα αρθρο στο ιντερνετ που λεει οτι η βαλεριανα αλληλεπιδρα με ηρεμιστικα και αντικαταθλιπτικα. Ομως μη τρομάζεις! Απλα μπορει να αυξηθούν λιγο οι συνέπειες του ζαναξ και να εισαι νυσταγμενη. ΔΕΝ ειναι ομως κατι τρομερο.. Απλα μη τα ξαναπαρεις μαζι.. Α και δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεις παρενεργειες.
4 ωρες μετα το αντικαταθλιπτικο πηρα ενα φυτικο.
Δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα μη τα παιρνεις μαζι γιατι ποιος ο λογος? Αφου τα φαρμακα που παιρνεις ειναι αρκετα. Συμβουλεψε το γιατρο για οτιδηποτε αλλο.
den einai arketa.ka8e emra zanax eperna.
ρε παιδια παρτε καμια τον γιατρο της να ρωτησει για μενα.τι να κανω?
ρε πάτε καλά; σιγά μην αντιδρά η βαλεριάνα με τα χάπια. Η Βαλεριάνα είναι σαν το χαμομήλι. Άμα δεν σε ηρεμεί το Ζάναξ, η βαλεριάνα στο ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι δεν θα σου κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Οι βαλεριανες ειναι για αυτους που ειναι λιγο ανησυχοι οχι για αυτους που πασχουν απο αγχωδεις διαταραχες... μην τρελαθουμε τωρα.
Καλησπέρα, ή καλημέρα, ό,τι προτιμάτε τέτοια ώρα.Δεν έχω εμπειρία από φαρμακευτική αγωγή, πέρα από 3 zanax που έχω πάρει σε διαφορετικές χρονικές στγμές συνολικά στη ζωή μου.Δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός, κάνω μια φυσιολογική ζωή, με δουλειά, στην οποία είμαι πολύ καλή, σχέση, και φίλους.Πριν τη σχεση που εχω τώρα όμως, με ταλαιπωρούσε για χρόνια μια άλλη που είχε μεν τελειώσει, αλλά εγώ δεν το έπαιρνα απόφαση, καθώς κι εκείνος με ενοχλούσε και μου έδινε ελπίδες, με λόγια ψεύτικα.Δεν θα γράψω λεπτομέριες, αλλά όσοι ακούνε την ιστορία αναρωτιούνται πώς άντεξα.Anyway.Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστσης, πιστεύω πως είναι όλα αυτά που περνάω τα τελευταία 4-5 χρόνια.Αντιμετωπίζω για μεγάλα χρονικά διαστήματα ψυχοσωματικά συμπτώματα, τα οποία γιγαντώνονται σε φοβίες.Έχω περάσει δύσπνοια, για 3μηνο, μουδιάσματα 8 μήνες, νευροδερματοπάθειες, ζαλάδες και αίσθημα αστάθειας, δυσκολία κατάποσης κλπ.Για όλα τα παραπάνω έχω κάνει όλες τις εξειδικευμένες εξετάσεις που υπάρχουν, χωρίς ποτέ να υπάρχει κάποιο εύρημα που να τα δικαιολογεί.Πέρα από κάποιες κρίσεις πανικού(που τις παθαίνω στο σπίτι, ποτέ δεν \'\'αφήνομαι\'\' στις φοβίες αυτές εκτός σπιτιού)η ζωή μου κυλάει νορμάλ.Τα διαστήματα όμως που παθαίνω τα παραπάνω, έχω διαρκώς το φόβο ότι πάσχω από κάποια σοβαρή ασθένεια κι ότι ο θάνατος είναι κοντά.Σκέφτηκα να επισκεφτώ γιατρό, μήπως κάποια φαρμακευτική αγωγή με βοηθούσε, αλλά απ\' ό,τι βλέπω από τα μηνύματα εδώ, ακόμα και όσοι παίρνουν δεν έχουν δει μόνιμη θεραπεία.Υπάρχει κάποιος που να τα ξεπέρασε?Και αν ναι, πώς?Βαλεριάνα έχω πάρει άπειρες φορές, από 3 χάπια τη φορά, κι αυτό για να με πάρει ο ύπνος.Κανένα αποτέλεσμα.Την έπαιρνα και στα 12 μετά από ένα ισχυρό σοκ μου την είχε συστήσει για κάθε βράδυ πριν τον ύπνο ο καρδιολόγος.Ακόμα και τότε, δεν καταλάβαινα γιατί το παίρνω το χαπάκι, αφού είτε μ\' αυτό είτε χωρίς, το ίδιο ήταν.Σήμερα είμαι 25 και το πρόβλημα άρχισε γύρω στα 20.