Πάνο you kinky boy! Ντροπή!
Printable View
Πετραν , υπαρχουν καποια επαγγελματα , που δεν τα αλλαζεις ποτε στην ζωη σου!Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by πανος12345
Το Πετραν κατι μου θυμιζειQuote:
Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)
΄Πάνο έχεις τελειώσει ψυχολογία? Αν ναι που? Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?
(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)
Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?
Τίποτα δεν άλλαξε πάνο!
Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?
να σου δωσω ενα παραδειγμα?
Εχεις ακουσει για τον Μποκις?
Ειναι ισως ο πιο διασημος μαγειρας στον πλανητη και επισημος μαγειρας στα Κλαμπ Μεντιτερανε....
Μια μερα ενας διασημος αμερικανος καρδιοχειρουργος , παρατησε την δουλεια του [οργισμενος ισως απο τις πολλες μυνησεις και τα διακστηρια ] και πηγε στην σχολη του Μποκις για να μαθει μαγερος!
Λες αν μια μερα μπει στο μαγαζι του στην Αμερικη ενας καρδιοπαθης και του βγαλει καμμια κριση πανω στο τραπεζι , να τον αφησει να πεθανει? αμφιβαλω ειλικρινα!
Απλα ο ανθρωπος βαρεθηκε τα δικαστηρια και τους δικηγορους !
Πανο τι σε εξετρεψε τοσο βαναυσα απο το δρομο της Γνωσης? Have you lost your way, dear Prince? Στα χαλιφατα των αναλατων μαστιγιων θα τελειωσει η υπερλαμπρη σου διαδρομη? Τοσο αδοξα?
τς τς τς τι επαθε ο καημενος ο αμερικανος ;) φανταζομαι την εικονα.ο καρδιοπαθης στο τραπεζι με τους αστακους και ο γιατρος να λεει,γρηγορα το ανοιχτηρι της σαμπανιας νο3 να ανοιξουμε την αρτηρια ... ;)
γιατι το λες αυτο Πετραν ?Quote:
μηπως ανακαλυψες το αυγο του κολομβου?
Χαλιφατο το ανοιγμα της επικοινωνιας ?Quote:
Originally posted by oboro
Πανο τι σε εξετρεψε τοσο βαναυσα απο το δρομο της Γνωσης? Have you lost your way, dear Prince? Στα χαλιφατα των αναλατων μαστιγιων θα τελειωσει η υπερλαμπρη σου διαδρομη? Τοσο αδοξα?
ρε συ Ομπορο μηπως εισαι ο ΙΣ-ΝΟ-ΓΚΟΥΝΤ που λεει και η φυση?
αν νομιζεις οτι κανω πλακα , δεν εχεις παρα να ζητησεις να ξαναπαει ενα τουλαχιστον καναλι της κρατικης μας τηλεορασης στην Γαλλια και να ζητησουν το σχετικο ντοκυμαντερ ...Quote:
Originally posted by Empneustns
τς τς τς τι επαθε ο καημενος ο αμερικανος ;) φανταζομαι την εικονα.ο καρδιοπαθης στο τραπεζι με τους αστακους και ο γιατρος να λεει,γρηγορα το ανοιχτηρι της σαμπανιας νο3 να ανοιξουμε την αρτηρια ... ;)
οπως καναμε παλια που η τηλεοραση ηταν σχολειο και οχι μπορδελο για κρετινους τηλεθατες
εκτος αν τον θεωρειται χαζο τον γιατρο! ξερετε τι θα πει αγωγη σε αμερικανικο διαστηριο για ιατρικο λαθος? ουτε καν να πληρωσεις τον δικηγορο δεν χρειζεται....ποσωστα παιρνουν ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Yes το ανακάλυψα. Θα μπορέσεις να το φας?
Καλά ε, αν ασκείς και θεραπευτικό έργο πρέπει να είσαι φοβερός. Φαντάζομαι ότι εφαρμόζεις κάποιο δικό σου πρωτοποριακό μοντέλο!
οοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιι ιιιιιιιιιιιιι ας αφησουμε το καναλι στη θεση του ;) αχ οι καλες παλιες εποχες,τοτε που οι ιστοσελιδες ηταν σχολειο και οχι σεξ για ελληνες και ξενους,πως καταντησαμε βρε παιδι μου ;) σαν την τηλεοραση ενα πραγμα ;) πως ειπαμε ειναι το θεμα αυτου του θρεντ;Quote:
αν νομιζεις οτι κανω πλακα , δεν εχεις παρα να ζητησεις να ξαναπαει ενα τουλαχιστον καναλι της κρατικης μας τηλεορασης στην Γαλλια και να ζητησουν το σχετικο ντοκυμαντερ ...Quote:
Originally posted by Empneustns
οπως καναμε παλια που η τηλεοραση ηταν σχολειο και οχι μπορδελο για κρετινους τηλεθατες
ναι ..ξερεις πως το λενε?Quote:
Quote:
Καλά ε, αν ασκείς και θεραπευτικό έργο πρέπει να είσαι φοβερός. Φαντάζομαι ότι εφαρμόζεις κάποιο δικό σου πρωτοποριακό μοντέλο!
γ..ω τους περιεργους!
Οχι, των πισινων. Ξερεις για τι μιλαω εσυ.Quote:
Χαλιφατο το ανοιγμα της επικοινωνιας ?
Δεν ειμαι εγω αυτος που ειχε ζητησει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη, πανο μου ^_^Quote:
ρε συ Ομπορο μηπως εισαι ο ΙΣ-ΝΟ-ΓΚΟΥΝΤ που λεει και η φυση?
το μοντελο Megan Fox ,Quote:
Quote:
http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=232957
Μπα παραειναι καλο Εμπνευστη ;)
ναι το ειδα παραπανω,το ονομασε αλλιως ο φιλος μας ;)Quote:
Originally posted by oboro
Μπα παραειναι καλο Εμπνευστη ;)