Στους δυνατους ειμαι...ολοι ειμαστε δυνατοι...απλα το ξεχναμε...το ενστικτο της αυτοσυντηρησης χτυπαει οταν κινδυνευσεις...τι ειναι η ΔΔ
Printable View
Στους δυνατους ειμαι...ολοι ειμαστε δυνατοι...απλα το ξεχναμε...το ενστικτο της αυτοσυντηρησης χτυπαει οταν κινδυνευσεις...τι ειναι η ΔΔ
ε οχι πατατες στην πιττα...η γιαγια μου φταιει για ολα..τεσπα θα συνελθω..χρειαζοταν το στομαχι μου λιγη φροντιδα σπιτικου φαγητου απο τη γιαγια..η ατιμη φτιαχνει κατι ντολμαδακια..
Δεν βαζω πατατες οταν παιρνω πιτα.
Ναι ειδα,πως μου εγραψες να μην του απαντησω..απλα μου πατησε ευαισθητη χορδη..τλπ..καταλαβα πως χρειαζεται αρκετο φιλτραρισμα εδω μεσα...το ξερω εχω ακομα δρομο με συνεπεια ομως και χωρις δραματα η ψυχοθεραπεια ηταν και θα ειναι το καλυτερο δωρο που μου εκανε ο πατερας μου γιατι ημουν αρνητικη στην αρχη...
Αν κάτι σε επιρρεαζει πολύ, να το κάνεις στην άκρη.. Δεν υπάρχει λόγος να ακουμπάς την πληγή σου για κανέναν. Γενικά στη ζωή σου εννοώ. Εδώ κάνεις μια αποσύνδεση και τελείωσε.
Ισχυει...θα ωριμασω που θα παει..παιρνω φωτια γρηγορα,θα το δουλεψω,σε ευχαριστω george1520
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Μπράβο Τζιοβάνι που ενημερώνεις τους νέους ότι εδώ είναι ναός κ θέλει σεβασμό κ φροντίδα όχι μαλακιες ξεκοληστε το μυαλό σασ από μαλακιες κ πείτε έτσι είμαι εγώ άρα κάπως έτσι είναι κι οι άλλοι προσπαθήστε να φερθειτε καλά κάπως μέχρι να μάθετε να καταλαβαίνετε τα γραπτά τι λένε
Δεν σου εκανα αναφορα...που το ειδες....αυτο σε εναν τυπο εκανα που ανοιξε θεμα οτι αυνανιζεται με φωτογραφιες της αδερφης του
Δεν εχω ερθει εδω για να τσακωνομαι ουτε να το παιζω εξυπνη το εγραψα και το μεσημερι,δεν ξαναμπαινω στη διαδικασια να απαντησω
Μπράβο πες τα όλα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Δεν υπάρχει αυτό που ψαχνουνε οι βλαμμένοι όλοι