Quote:
Originally posted by arktos
εσύ είσαι πειραγμένο κοριτσάκι μου.μην κοιτάς το δάχτυλο, το φεγγάρι σου δείχνω.
τωρα με εκανες σκονη χααχαχαχαχαχααααααααααααα ααααχαχαχαχαχχαχαχαχααα
χ0αχαοχοαχοα
Printable View
Quote:
εσύ είσαι πειραγμένο κοριτσάκι μου.μην κοιτάς το δάχτυλο, το φεγγάρι σου δείχνω.
τωρα με εκανες σκονη χααχαχαχαχαχααααααααααααα ααααχαχαχαχαχχαχαχαχααα
χ0αχαοχοαχοα
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
Originally posted by oboro
πανικουλα στη Θεοφανια γιατι μιλησες ετσι? Απο οσο ξερω τοσο καιρο μονο στηριξη σου εχει δειξει... Ετσι το ανταποδιδεις? Μεσα σου δε λυπασαι καθολου?
και οχι δεν λυπαμε καθολου.εμενα με λυπατε κανεις?
καιρος να κοιταξω και τον εαυτο μου.:cool:
για το μονο π λυπαμε ειναι που εκανα ενα αστειο και μαλλον στεναχωρεσα τον κιπακο μου .
και δεν την αντυπαθουσα καθολου εως χθες με το κακογουστο αστειο.
επιμένεις!το δικό σου τι ήταν?
ηταν ενα μικρο καραβι
ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕ!!:cool::cool::cool:
είσαι χαζοχαρούμενο, ε?
ηταν ενα μικρο καραβι
ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕ!!:cool::cool::cool:
axaxaxaxxaxaxa, ειχε τσοντα online το φορουμ κ το εχασα;Quote:
Quote:
Originally posted by mstrouf
απαπα!!!Quote:
Παράθεση:
Originally posted by panikoula
συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι:(
φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ
ενώ εσύ που μπήκες με άλλο νικ τι έλεγες για τον ευατό σου?μ΄αρέσει που η ρεμ ήθελε να το καταγγείλει και για ευχαριστώ της φαίρεσαι έτσι.έπρεπε να ντρέπεσαι.
ρε.. τι σας φταινε τα κοριτσια; η ευθυτητα τους ενοχλει; η οπτικη τους μηπως;
το παιχνιδι ειχε γελιο.. ελατε βρε καλα μου, μην τσακωνεστε κ μην λογοφερνετε, δεν υπαρχει λογος, κανεις δεν θα βγει κερδισμενος απ ολα αυτα, μονο καποιοι θα στεναχωρηθουν παραπανω απο καποιους αλλους, κουλαρετε, υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη απο το να ακονιζετε μαχαιρια κ συμπεριφορες
όχι, στρουμφάκι!αν ήθελα να ακούσω για πέη που εισχωρούν από το πρωκτό και βγαίνουν από το στόμα, θα έβλεπα τσόντα.κατάλαβες?
αντε ρε! κ τι μεγεθος ειχε αυτος ο πεουλας;
σορρι αποχωρω απο το τοπικ, δεν ξερω τι γινεται, παντως μην κανετε ετσι, ειναι κριμα
Λοιπόν...για να το ξαναπούμε...
Δεν έκανα πλάκα με την άθλια ορθογραφία της πανικούλας. Μου έχει βγάλει αρκετές φορές το μάτι, δεν θα το έκανα χτες. Δεν μπορώ να κοροιδέψω κάποιον επειδή είναι αγράμματος, μένει σε τσαντίρι, δεν έχει μάθει απ το σπίτι του τρόπους. Δεν κοροιδεύω αλλά και δεν ασχολούμαι γιατί ξέρω πως δεν θα βγάλω άκρη λόγω απόστασης απόψεων/εμπειριών/κατάστασης.
ΞΑΝΑ-λέω λοιπόν πως έγραφα ανορθόγραφα μόνο και μόνο για να μη με καταλάβουν.
Από κει και πέρα δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα...Νοήμονες είστε, καταλαβαίνετε.
ψιτ, από πάνω.όχι κι όλοι νοήμονες.άντε τώρα.
μιλάω πάντα για τα άτομα που εκτιμώ εδώ μέσα....:)Quote:
ψιτ, από πάνω.όχι κι όλοι νοήμονες.άντε τώρα.
μπα και πλακιτσες κανουνε τα σουργελα?
θεοφανια επειδη δεν εχω χρονο να γραφω σωστα γιαυτο κανω λαθη.δεν ειμαι καθολου αγραμματη .αγραμματος ειναι αυτος π δεν εχει παει σχολειο.εγω και το λυκειο εχω βγαλει εχω και 2 πτυχια υπολογιστων ακι μηλαω απτεμστα αγγλικα.εσεις απλα σαν ατεκνες και στειρες κολογριες δεν εχεται αλλη δουλεια και καθεστε και γραφετε τοσο προσεκτικα.εμεις εχουμε και παιδια να τρεχουμε απο πισω τους δεν καθομαστε ολη μερας σε εναν υπολογιστη να το ξινουμε.
αθλια μπορει να ειναι η ορθογραφια μου αλλα εσεις ειστε αθλιες στην ψυχη.χερομαι που εκει ειμαι ανθρωπος και οχι ενα ζωντανο νεκρο ον σαν εσας.κουκλες χααχαχαχαχ μμμμμμ
μιλάς εσύ για σούργελα?πιο μεγάλο σούργελο από σένα δεν πέρασε από εδώ μέσα ποτέ.αχ, κι αυτά τα απτεμστα αγγλικά σου!
Νο κόμεντ πραγματικά... φαντάζομαι ότι με το \'πρόσχημα\' ενός φόρουμ ψυχολογίας θα έχουν ειπωθεί και τρισχειρότερα στο παρελθόν...
:)
Εντάσεις δημιουργούνται όταν δεν τηρούνται τα προσχήματα περισσότερο, Αλομπαρ :) Ενίοτε καλό είναι αυτό για να αλαφραίνει η ψυχούλα μας.
\'Οσο για αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι πολύ θλιβερό γιατί θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί... Η κλιμάκωσή του σίγουρα. (για τη στάση της πανικούλας μιλάω)
τι τα θελετε και τα σκαλειζετε?τζερτζελο να γινεται...α ρε κρινο γιατι βαζεις λαδι στη φωτια??ελπιζω να μην με παρει και εμενα η μπαλα...ω θεε!σταματηστε!
Όμπορο γεια. Δε ξέρω κανέναν σας προσωπικά και τα \'ψυχογραφήματα\' τα κρατώ για μένα, αν έχω κάνει κιόλας... μπορεί να \'γνωριζόμαστε\' διαδικτυακά από άλλα \'χωριά\', μπορεί και όχι. Επιμένω για την υφή του χώρου εδώ, ο οποίος παρέχει παραπάνω δυνατότητες έκφρασης - ας το πω έτσι - σε χρήστες που πιθανόν να έχουν δυσκολία σε άλλες σελίδες. Αλλά δε φταίει ο ίδιος ο χώρος να την πληρώνει ως \'πρόσχημα\' ή \'καταφύγιο\'. Η εκτόξευση ύβρεων δεν απαλλάσσει κανέναν από την προσωπική του ευθύνη απέναντι στο χώρο που τον φιλοξενεί λοιπόν. Και κάθε τέτοιος χώρος μπορεί να υπάρχει όταν υπάρχουν χρήστες. Το μόνο εύκολο είναι να υπάρξει ο καθένας στην προσωπική του σπηλιά. Μέχρι λοιπόν να... φτάσουν στην κορύφωσή τους κάποιες... εντάσεις - να το πω κι έτσι - πόσο ακόμη θα ποδοπατείται ο χώρος και θα ανέχονται οι συνομιλητές;
:)