Μικρές είναι.. Αστες.
Προσπάθησε να μην βγαίνεις πολυ από το σπίτι αφού βλέπεις ότι όλο αυτό που γίνεται με τις γυναίκες σε κουράζει. Κάνε ένα διάλειμμα
Λαικ like####
Τελευταία ενημέρωση, Tziovani οταν λεω απείλησα, εννοώ προειδοποίησα, δεν ειμαι τόσο σκουπίδι.. και προφανως δεν θα εκανα πραξη, ηταν μια πραξη θυμου της στιγμης. Δεν με δικαιολογώ, αλλα μην σχηματίζεις κάτι κακό για το χαρακτήρα μου. Παιδιά τελικά η κοπέλα είχε πολλά δίκια με το μέρος της και ότι μου έλεγε ήταν αληθινή. Εκατσε του ξεκαθαρισε τα πάντα για μενα του ειπε οτι δεν νιωθει τιποτα και λοιπα και λοιπα και εκεινος ενω την εκβιαζε παλι και τα λοιπα στο τελος επιασε τα γνωστα του κολπα οτι οκει ναι, ας χωρισουμε θα φυγω απ το σπιτι. Μου εστειλε και μηνυμα να μου πει χαρισμα σου και να με απειλησει μακρια απο το γιο μου και τετοια, εδειξα ενα πολυ ευγενικο και αμυντικο προφιλ απεναντι του και εδειξε να εληξε ειρηνικα ολο αυτο. Χθες ο άτιμος έστησε μια κομπίνα ότι δήθεν θα πήγαινε με εκείνη στους γονείς του για να το ανακοινώσουν και τελικά την πήγε στο σπίτι τους για να την ψήσει. Εγώ ταυτόχρονα μίλαγα με τη μαμά της κοπέλας γιατί ανησυχούσε.. πήγα κρυφάκουσα απέξω και την ενοχλούσε αυτός να τα βρούνε και εκείνη του ούρλιαζε φύγε, εντομεταξύ ο μπαγάσας είχε πάει το μωρό τους στη μάνα του. Για να μη τα πολυλογώ οταν εφυγε αυτος για δουλεια τη νυχτα βρεθηκα με τη κοπελα γιατι ηταν σε πολυ κακη ψυχολογικη κατασταση και επιασε εκεινος και της εστελνε παλι κατι απειλητικα και τετοια και η κοπελα παθαινει κριση πανικου, ζητουσε απεγνωσμενα να πεθανει ελεγε οτι δεν αντεχει αλλο τη ζωη της, ετρεμε δεν με αφηνε να την αγκαλιασω.. βρεθηκε σε σοκ. Εν τελη ολο αυτο βγηκε σε καλο γιατι κινητοποιηθηκε επιτελους η οικογενεια της και σημερα την εχουν υπο την προστασια τους και ειναι ετοιμη να αντιμετωπισουν την αντιπαλη οικογενεια και να ληξουν ολο το θεμα. Η κοπελα τον τρεμει τον τυπο. Της εκανε παρα πολλα και της εχει αφησει παρα πολλα ψυχολογικα.. και οποιος γυρισει να μου πει παρατα το δεν αξιζει θα του πω οχι ρε φιλε.. οχι γιατι και αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να βρουνε καποιον να τους αγαπησει και να τους βοηθησει. Τη συγχωρεσα για ολα οσα μου εκανε με τα πισωγυρισματα μετα απο αυτη την εικονα που αντικρισα. Ολα προερχοταν απο το φοβο και την ψυχολογικη καταπιεση. Ο ανθρωπος αυτος για μενα ειναι πλεον εγκληματιας και ακαταλληλος. Πλεον η κοπελα ειναι ασφαλης και εχει την στηριξη της οικογενειας της. Να ηρεμησει η ψυχουλα της και να κατσει με εναν ανθρωπο που την αγαπαει και που δεν προκειται ποτε να της κανει τα ιδια με αυτο το καθικι. Αυτα..
γουσταρεις να εισαι η μητερα τερεζα , ο προστατης του πανικ μπατον ! αυτο ειναι προσωπικη σου αντιληψη και αποψη ! αλλα εγραφες πριν οτι σε ειχε διαλυσει η τυπισα ( πηγες σε πσυχολογκα ) η οποια τοσο καιρο δεν ειχε κινηθει νομικα ( εχει κινηθει τωρα ? ) ...ρωτησε την λοιπον αφου σε <<αγαπαει >> και σε θελει στην ζωη της ισοτιμα ..αν σκοπευει να παρει προσωρινη διαταγη εναντιον του και ασφαλιστικα μετρα ! τα υολοιπα ειναι λοβ στορυ για συναισθηματισμους των αδυνατων ! θα γινεις ΑΝΔΡΑΣ η΄ θα εισαι κομπαρσος ? καταλαβαινω οτι σου κανει καλες π*πες ,αλλα σε μια ''σχεση " ξερεις υπαρχουν ΔΥΟ και οχι ενας drama queen και ο δευτερος στηριζει πσυχολογκικα ....εξαλλου αν ησουν δυνατος , δυναμικος και ΑΝΔΡΑΣ δεν θα χρειαζοσουν συμβουλες της πσυχολογκας αλλα θα ηξερες απο πριν τι αντιμετωπιζεις και πως το αντιμετωπιζεις . βεβαια ολα αυτα ερχονται απο εμπειριες , τις οποιες τις εχουμε εμεις οι Ανδρες με περγαμηνες και μπολικες ερωτικες σχεσεις στο παλμαρε τους . ξυπνα επιτελους και παρε την ΖΩΗ και το πουλι στα χερια σου ! περιμενω να δω αν θα κινηθει νομικα εναντιον του <<πρωην >> ,
Έχεις δίκιο πάντα έπαιζα το ρόλο του προστάτη.. σε όλα έχεις δίκιο απλώς τώρα παίχτηκε μια ανατροπή που δεν την περίμενα. Ναι θα κινηθεί νομικά τουλάχιστον για το διαζύγιο και πιθανότατα και για ασφαλιστικα μέτρα. Ακόμα είναι λόγια, αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν πράξεις μετά από όλα αυτά. Δύσκολη κατάσταση.. ελπίζω να τα θυμόμαστε μετά από λίγους μήνες και να γελάμε όχι να κλαίμε.
καλα ξεμπερδεματα, φιλε.
προσεξε μην σε δουμε στις ειδησεις, μονο...
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε.. ενώ κάτσανε συμφώνησαν μπροστά στους δικούς της ότι θα χωρίσουν και όλα ωραία, με παίρνει τηλέφωνο να βγούμε και μου λέει ξανά ότι θέλω να χωρίσουμε γιατί τον λυπάμαι ???? έχει γίνει ήδη 10 φορές.. με παίρνει η μάνα της μου λέει λυπάμαι ντρέπομαι για την κόρη μου δεν ξέρω τι συνέβη, μάλλον την απειλεί.. δεν γίνεται να ξεσήκωσε το κόσμο έτσι απλά και μετά πάλι τα ίδια. Όπως και να χει μετά και από αυτό, Ε ήρθε η ώρα να φύγω. Φιλιά σε όλους, νομίζω ότι κέρδισα το βραβείο της πιο συναρπαστικής ιστορίας.. απίστευτο. Σας ευχαριστώ ολους, είμαι καλά! Πλεον
αυτο που δεν πιστεψαμε, ειναι οτι ειναι ολα καλα..
αυτο που μας λες, μια χαρα το πιστευουμε.
κατι που γινεται 10 φορες, συνηθως συνεχιζεται..
κερδισες το βραβειο "με τον ηλιο τα βγαζω, με τον ηλιο τα βαζω, τι εχουν τα ερμα και ψοφανε".
να ξερεις οτι δεν τελειωσε ΟΥΤΕ εδω.
χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια και στο ξαναλεω.
μια συνεδρια, δεν ειναι ψυχοθεραπεια.
πρεπει να βρεις τι σου συμβαινει και πως θα το διαχειριστεις, για να μην επαναλαμβανονται παρομοια σκηνικα στην ζωη σου, ειτε απο αυτην, ειτε απο αλλους.
παλι μεσα επεσα , βασικα οπως ολοι ξερουν εδω μεσα εχω νομπελ και περγαμηνες . βεβαια εδω μεσα σου γραφουν να πας σε πσυχολογκες και πσυχοθεραμπιες , εγω θα σου πω αυτο ....βρες μια εκει περα να την ξ*σκισεις στην π*τσα καθεσαι και ασχολεισαι με την καμενη τωρα και με παιδι . θα μου την πεσουν τωρα τα παλαιοληθικα φεμινια της παντειου , πατριαρχια και λοιπες μπουρδες χαζομαρας , αλλα το κυριαρχο ειναι να κανεις ΣΕΞ με αλλες ! καθεσαι και επενδυεις χρονο ενω τωρα επρεπε να σε π*πωνει αλλη . γινε Ανδρας επιτελους και κυνηγος . βρες εκει περα μια σεξουλιαρα να μπαινεις και να βγαινεις και ασε τα χαζα συναιοσθηματικα !!!!!!!!!!
τζοβανη, εμεις ειχαμε πεσει μεσα πολλες μερες πριν απο σενα...
οσο για το νομπελ, για να μην μπερδευεσαι, ο ελις στο απενειμε μοναχός του. κανεις δεν συμφωνησε....
να θυμησω ακομα, οτι ο ιδιος εδηλωσε και οτι εισαι παπατζης και λες παπαντζες.. σε αυτο, πολλοι συμφωνησαμε.. αλλα αυτο το εκανες γαργαρα.
Φυσικά κ ζηλεύεις . Έχω δώσει απάντηση στην πρώτη σελίδα , 2η απάντηση . Είναι δύσκολο να αποδεχθείς ότι είμαι μέντορας , αλλά στο βαθύτερο ξέρεις ότι έχω δίκιο . Είσαι προβλέψιμος σχολιαστής γενικά , αλλά εγωιστικό να μην θες να παραδεχθείς ανώτερες σκέψεις .
Εγώ το Νόμπελ το χω , με Έλις η' χωρίς ! Τώρα για παπατζες ας με κρίνει ο κάθε σκεπτικιστής αναγνώστης .
Υγ. Μερικές φορές απορώ με την φύση μου γιατί είναι τόσο έξυπνη !
οχι, δεν εχεις ανωτερες σκεψεις. εχεις κοινοτυπες σκεψεις, αλλα πολλες απο αυτες ειναι σωστες.
αλλα κοινοτυπες, επαναλαμβανω.
εσυ, για καποιον περιεργο λγοο εχεις την ψευδαισθηση οτι λες πρωτοτυπιες.
ποιος να ξερει γιατι.
μαλλον εχεις την αναγκη να θαυμαζεις τον εαυτο σου.
το προβλημα ειναι αλλου. στο ειπα στα αλλα σχολια. εισαι μονοδιαστατος και μισογυνης.
και να σου πω και το αλλο, παρολο που δεν το συζητουσαμε σε αυτο το νημα.
αν δεν μας ενδιαφερει τπτ αλλο εκτος απο το σεξ, ουτε η προσωπικοτητα, ουτε το συναισθημα, ουτε το πνεημα, πηδιομαστε με νεωτερους ανδρες, που αντεχουν 24ωρα και δεν κανουν χαζα σχολια. γιατι να παμε με 45ρηδες που ειναι οριακα ενεργοι; με 45 ρηδες παμε για την διασκεδαση, οχι για το ασταματητο σεξ...
ο ανταγωνισμος δεν σε συμφερει, ως μεσηλικα.
σε συμφερει να προβαλεις προσωπικοτητα, συγχρονες αποψεις (οχι του μπαρμπα μου που ασχολιοταν μονο μηπως βρεξει), και ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και παρεα...