Οι φίλοι του δεν έχουν σχέση? Να κάνεις από εκεί γνωριμίες?
Printable View
Δεν θυμομουν τι ειναι ακριβως και σκεφτομουν πριν το γραψω αλλα δεν μου ερχοταν το σωστο. Οποτε το αφησα ετσι. Λαθος μου. Αλλα και παλι αυτα ειναι σημαντικα. Δεν μπορουμε να τα λεμε τοσο ευκολα στον καθενα και να βγαζουμε συμπερασματα. Μπορουσες να μου προτεινεις να επισκεφτω καποιον ειδικο χωρις να ονοματισεις κατι. Αλλα ενταξει ολα καλα. Επισης πιστεψε με οσες φιλιες μου χαλασαν δεν ηταν για αυτο το λογο. Πολλες φορες δεν φαινοταν καν αν νευριαζα η οχι επειδη ημουν και ειμαι κλειστη. Και οταν κατι δεν μου αρεσε σε φιλιες το ελεγα με ομορφο τροπο και οι αλλοι το επαιρναν ως επιθεση και ειχαν την καραμελα οτι απλα γκρινιαζω και κανω παρατηρησεις. Οποτε συμβαινει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες.
Χαχαχα Τανια μου σε ευχαριστω πολυ. Ας το κλεισουμε εδω δεν θελω να τσακωθω με κανεναν εδω μεσα. Η αληθεια ειναι οτι με καποιες φιλιες ημουν ατυχη για αυτο εχω καταληξει να νιωθω ετσι. Δεν ηταν ολα τα λαθη δικα μου ουτε εφταιγε μονο το γεγονος οτι ημουν κλειστη.
Οχι δεν εχουν σχεση. Μονο ενας εχει αλλα η κοπελα ειναι 3 χρονια μικροτερη μου και εχω παρατηρησει οτι ειμαστε σε διαφορετικη φαση με πολυ διαφορετικα "μυαλα" (χωρις να λεω οτι η κοπελα ειναι χαζη προφανως). Εχω γνωρισει μια κοπελα απο την ευρυτερη παρεα του βεβαια που ειναι στην ηλικια μου και νιωθω οτι ταιριαζουμε καπως αλλα μενει σε αλλη πολη και δουλευει αρκετες ωρες οποτε δεν υπαρχει τοσος χρονος. Ακομα και για να μιλησουμε. Και οσες φορες μιλουσαμε παντα εγω επαιρνα την πρωτοβουλια και εστελνα πρωτη. Δεν λειτουργει ετσι ομως.
Παρακαλω πολυ να λειπουν οι ειρωνειες
Αυτό ακριβώς. Έτσι πρέπει να το βλέπεις. Ότι δεν είναι όλα τα λάθη δικά σου ούτε των άλλων φυσικά. Επιπλέον όλοι δεν είμαστε το ίδιο. Άλλοι πιο κοινωνικοί, άλλοι λιγότερο. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις και να είσαι. Όχι τι κάνουν οι άλλοι. Σου εύχομαι να τη βρεις την ισορροπία σου και να δεις ότι και οι μοναχικοί άνθρωποι μπορούν να περάσουν καλά.
μήπως είσαι υπερβολικά διαθέσιμη και σε θεωρούν δεδομένη; παίζει κι αυτό. κάτι τέτοια χαζά τα κάνουν οι ανθρώποι πολλές φορές.
Σε ευχαριστω πολυ! Δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι ημουν λιγο πιο ατυχη απο τους υπολοιπους σε αυτο το κομματι. Αυτο με ριχνει παραπανω. Επισης μπερδευομαι παρα πολυ γιατι δεν καταλαβαινω αν οντως θελω παρεα η ζηλευω οσους εχουν. Γιατι εχω δοκιμασει να βγω με 1-2 ατομα αλλα δεν περασα καλα επειδη ειχα τα ζορια μου. Και αυτο ειναι αδικο και για εμενα και για αυτους. Εομαι γενικα μπερδεμενη για αυτο μου βγαινει ολη αυτη η αρνητικοτητα αλλα θα το βρω.
Το ειπες ναι. Δεν μπορω να διαφωνησω εδω περα. Σε αυτη τη φαση που δεν ειμαι τοσο καλα, νιωθω οτι δεν υπαρχει κανενας και οτι δεν θα ταιριαξω με κανεναν. Το οποιο δεν ισχυει. Αρα απλα θελω χρονο.
Ετσι ημουν με την παλια μου παρεα. Μολις αρχισα να λεω οχι γιατι δεν ειχα συνεχεια τη διαθεση και τα χρηματα για να βγαινω συνεχεια, αρχισαν να με κανουν περα. Μετα εγιναν καποια αλλα πραγματα συν του οτι ειχαν αισχρες αποψεις. Μεχρι που στην τελικη απλα με ξεκοψαν. Αλλα ειναι τα μονα ατομα (μαζι με μια πρωην κολλητη μου απο δημοτικο-γυμνασιο) που δεν μου λειπουν πλεον
Σε αυτον που ελεγε περι αυτισμου
Αυτη τη στιγμη η πορτα μου ειναι κλειστη απο οτι φαινεται. Εννοειται οτι θελω φιλους και κοσμο γυρω μου αλλα αυτη τη στιγμη δεν ξερω πως να το "επιτρεψω". Απλα μου εχει κολλησει οτι ολοι εχουν ηδη φιλους και δεν υπαρχει "χωρος" για νεες γνωριμιες. Επισης εχασα 2 πολυ κοντινα μου ατομα περισυ και απο τοτε δυσκολευομαι παρα παρα πολυ να ανοιχτω. Μπορει να ακουστει λιγο χαζο αλλα δεν νιωθω τοσο μικρη πλεον������