Originally Posted by
Remedy
οκ...
λοιπον.
εσυ παντα ενοιωθες ανασφαλεια μαζι του, γιατι ειτε παραδεχοταν ξεκαθαρα οτι παιζει γενικως, ειτε δεν το παραδεχοταν, αλλα εσυ το υποπτευοσουν απο την συμπεριφορα του.
με τοση αποσταση εμταξυ σας, οποτε και μεταξυ των συναντησεων σας, αυτο το πραγμα εντεινοταν και στην πραγματικοτητα και στην ενοχληση σου (=εφιαλτης)... τοσο το τι κανει και με ποιες, οσο και το τι θα γινει μεταξυ σας, που προφανως δεν γινοταν τπτ διαφορετικο, ουτε σου μιλουσε για συγκεκριμενη προοπτικη να αλλαξουν τα πραγματα...
πιασ τ αυγο και κουρεφτο δλδ...
κι απο αυτην την τελειως εκτος ελεγχου και προοπτικης κατασταση, οπου μπορει αυτος να ψαχνεται με 20 γκομενες στο χωριο του, εσυ επελεξες να κολλησεις στο μηπως κατι γινεται με την φιλη σου, ενω δεν σου εδωσε το παραμικτο δικαιωμα...
ποιος ξερει; ισως αυτη η εκδοχη να σου δινει μια ψευδαισθηση ελεγχου , ξεροντας (υποτιθεται) την αντιζηλο...
οπως τα περιγραφεις με την φιλη σου, το θεωρω πολυ απιθανο.
το θεμα με το βαιμπερ ειναι πολυ ασχετο.
οπως σου ειπα, στο βαιμπερ ολοι μπαινοβγαινουμε. ειναι πολυ ευκολο να μπαινουν 2 και παραπανω με την ιδια συχνοτητα. εγω, που δεν παρακολουθω κανεναν, απο τις συνομιλιες που εχω ανοιχτες, οταν μπαινω βλεπω απο το πρασινο κουμπακι ποιες ειναι ενεργες.
ε, ενας πρωην μου και ο νυν μου εχουν σκανδαλωδως ιδια συχνοτητα! να υποπτευθω οτι μιλανε μαζι;;;;
3ειναι κολλημα δικο σου αυτο με την φιλη σου.
ΟΜΩΣ, αυτος σιγουρα ψαχνεται. αφενος γιατι ετσι ειναι και το ηξερες, αφετερου γιατι αραιωσε οπως ειπες, αρα μαλλον κατι βρηκε.
κατι αλλο ομως, οχι την φιλη σου.
δλδ στις τοσες γυναικες που μπορει να εχει κοντα, θα διαλεγε αλλη μια στα 500 χλμ και μαλιστα την κολλητη σου; πολυ απιθανο...
εμμονη ειναι 90%...
ασε που κι αυτη, με το κολλημα που εφαγες, θα μπορουσε απλα να σε αδειασει και να ειναι και δικαιολογημενη, ενω εκεινη σου ελεγε παρε το τηλεφωνο και ψαξε, που με την τρελλα που βαρεσες, θα μπορουσες οντως να το παρεις...