Originally Posted by
tziovani
υπαρχει αυτο που βαζεις και λεγεται καποτα ! ενταξει σπαει μερικες φορες , τρως και μερικες κλανιες απο το αιδοιο ( μπαινει - βγαινει αερας ) εφοσον εισαι παιχτης , και αλλες φορες παιρνει το χαπι η τυπισσα και τα ριχνεις ολα μεσα . γουσταρουν σπερμα μεσα τους δλδ . εξαρταται την καθε μια βεβαια τι βιτσια εχει . αλλες φορες μετρας και μερες περιοδου - ωορηξιας που πιανει δυσκολα ! εχουν κατι αυγα αυτες που τα λενε ωαρια , ετσι και ειναι στην φαση της γονιμοποιησης και τα ριξεις μεσα την πατησες . βεβαια μπορει να σου μεινει και η καποτα μεσα επειδη η αλλη εχει κατεβασει ολα τα υγρα του πλανητη και να τρεχεις σε γυναικολογο να βγει η καποτα . αυτα βεβαια δεν στα λενε οι ψυχολογοι , τα μαθαινεις με την εμπειρια . αλλες ειναι στενες , αλλες ορθομ*νες , εξαρταται την κατασκευη . οποτε επειδη δεν εχω παει με καμια γυναικα και δεν μου αρεσουν οι γυναικες , ολα αυτα που γραφω τα διαβαζω στο ιντερνετ και τα γραφω εδω . ειμαι λιγουρης , απαρτος , δεν εχω δει γυναικεια τρυπα , ουτε πως βρωμαει οταν εχει κολλησει μικροβια και χλαμυδια απο το μπικινι που το βαζει των κ*λο της οπου βρει στην παραλια να βγαλει σελφι και στορυ , αλλα εγω δεν ξερω απο αυτα , ειμαι μπαρμπας λιγουρης απαρτος ........
δονητες εχουν και αυτες που κανουν σεξ , εχουν το πεος στο κολπο τους και αναποδα και τον δονητη στις εναλλαξ τρυπες ( και αυτο το εχω διαβασει )
οσο για τους γκευ και τις λεσβιες , παει το λιπαντικο συννεφο , δεν σας τα λενω ολα στα υπογεια . σας λενε τα πολιτικαλ κορεκτ ....και οχι οι γκευ δεν κανουν τοσο συχνα σεξ . με π*πες την βγαζουν και νετ φλιξ ,οταν βεβαια εχουν συντροφο .......
κουκου οχι δεν μου κανει πλεον , απλα τον εχω για κατουρημα , βασικα δεν μου εκανε ποτε κουκου αφου ειμαι απαρτος .....