οταν ωρημασεις και εσυ και δεν κανεις χαρουλες οταν μαλωνουμε.
Printable View
οταν ωρημασεις και εσυ και δεν κανεις χαρουλες οταν μαλωνουμε.
μαλωσε μονη σου, εγω δεν συμμετεχω σε αυτο.
mariah ποια εισαι?η ρ μηπως?
ΔEN EIΠA TON OMΠOPO MIΣOΓYNH.
ΔEN TA KATAΛABEΣ KAΛA
Quote:
Originally posted by Mariah
μαλωσε μονη σου, εγω δεν συμμετεχω σε αυτο.
ελα να μαλωσουμε εμεις αν θες.εχω και πατατακια και κοκα κολα.:P
melene ναι αυτη :)))
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΔEN EIΠA TON OMΠOPO MIΣOΓYNH.
ΔEN TA KATAΛABEΣ KAΛA
ετσι μου φανηκε :o
nvinc πολυ καλος ο zimmer σε χαλαρωνει...πραγματικα πολυ καλος!!
ω ρεμπετικα ρε συ σανσετ να σου βρω να σου βαλω ενα να δεις!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Wu_U4EpkEDg&feature=fvw
Quote:
Originally posted by melene
nvinc πολυ καλος ο zimmer σε χαλαρωνει...πραγματικα πολυ καλος!!
ω ρεμπετικα ρε συ σανσετ να σου βρω να σου βαλω ενα να δεις!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Wu_U4EpkEDg&feature=fvw
ναι πολυ καλος αλλα εμενα μονο το ζαναξ με χαλαρωνει χχιχιχι
και η βαλεριανα τωρα πια;) ;);););););)
Παντως οσον αφορα το θεμα, κυριως επειδη ζω στην αθηνα, ξερω πολυ καλα οτι ακομα και αν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας, οπωσδηποτε δεν ειναι ωρες κοινης φασαριας!!
Ο καθενας εχει τους λογους του που θελει ησυχια και δεν ειναι υποχρεωμενος καθε φορα να τους εξηγει.Πχ. αλλος διαβαζει (πχ εγω οταν καταφερνω να συγκεντρωθω), αλλος εχει εξετασεις αλλος κανει την πτυχιακη του , αλλος εχει μωρο στο σπιτι και προσπαθει να το κοιμησει ή να κοιμηθει λιγακι ο ιδιος, αλλος ειχε ασχημη μερα στη δουλεια και θελει να ηρεμησει, να διωξει την υπερενταση, αλλος εχει πυρετο και ειναι αρρωστος, αλλος πενθει δικο του ανθρωπο και δεν εχει κουραγιο για τιποτε, αλλος ειναι απλα κουρασμενος και θελει να κοιμηθει απο τις 9 (πιστευω οτι του αναγνωριζουμε το δικαιωμα), αλλος ξυπνα απο τις 5 το πρωι και θελει να ξεκουραστει κλπ, κλπ..
Οσο για το επιχειρημα να παει να μεινει στην Εκαλη, νομιζετε οτι αμα μπορουσε δεν θα πηγαινε?Ή ειναι επιχειρημα - δικαιολογια για την αγενεια του καθενος..
Ασε που ειναι φασισμος να επιβαλεις τα γουστα σου με το ετσι θελω στον αλλο.Σε πολη ζουμε ολοι και υπαρχουν κανονες για να μπορουμε να ζουμε ολοι μαζι.Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ο καθενας εκανε οτι ηθελε χωρις να σκεφτεται τον γειτονα του..
Δίκιο έχεις Ζηνοβία αυτό πιστεύω και εγώ.Το βλέπω και στην πράξη.Οταν ο γιός μου είναι πρωϊνός ξυονάει 5παρά τέταρτο το πρωί.Οταν είναι βραδυνός θα γυρίσει στις 7 το πρωί οπότε δεν φτάνει η φασαρία απο την κίνηη γιατί μένουμε σε κεντρικό δρόμο αντε να εξηγήσεις στους άλλους τα ανεξήγητα.Θυμάμαι που έδεινε εξετάσεις η κόρη μου και κάτω δούλευε κομπρεσέρ όλη μέρα.Το βράδυ κοιμόταν ο θείος μου με την τηλεόραση στη διαπασών και το πρωί στις 6 ξυπνούσε να ακούει τα νέα.Οι υπόλοιποι πρέπει να χτυπάμε το κεφάλι μας.Να κλαίει το παιδί να σου έρχεται το αίμα στο κεφάλι.
δεν εχετε και αδικο αλλα ειναι σαν να εχουμε δικτακτορια ετσι.
εγω στης 11 π βαζω σχεδον καθημερινα εχω ολα παραθυρα πορτες κλειστα.
δλδ να μην ακουσω να χαλαροσω τερμα μουσικη?λολ.
Δεν εχεις αδικο μαρια και βεβαια εχεις δικαιωμα.Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
δεν εχετε και αδικο αλλα ειναι σαν να εχουμε δικτακτορια ετσι.
εγω στης 11 π βαζω σχεδον καθημερινα εχω ολα παραθυρα πορτες κλειστα.
δλδ να μην ακουσω να χαλαροσω τερμα μουσικη?λολ.
Τωρα οσο για την μουσικη στο διαπασων, μια φορα στις 7 το απογευμα ενα παιδακι 14-15 χρονων που εμενε διπλα μου μεσοτοιχια ειχε βαλει δυνατη μουσικη και ετριζαν τα τζαμια στο δικο μου σπιτι.
Πηγα του χτυπησα το κουδουνι και του ειπα:
Μπορεις σε παρακαλω να ερθεις για 1 λεπτο σοτ διαμερισμα μου;
Οταν μπηκε τον ρωτησα:
Το θεωρεις λογικο να θελω να ακουω μουσικη στο σπιτι μου σε αυτη την ενταση επειδη εσυ το διαλεξες;
Εαν σου βαλω κλαρινο σε αυτη την ενταση και το ακους σπιτι σου θα φρικαρεις επιεδη εισαι ροκας ή οχι;
Δεν χρειαστηκε ουτε τσαμπουκαδες ουτε τιποτα, μονο μια ηρεμη συζητηση και δεν ξαναεβαλε τοσο δυνατα τη μουσικη.
Μαρακι τωρα που εχω μωρο που κοιμαται σε ακαταστατες ωρες, δεν μπορω να το κανονισω να κοιμαται τις ωρες κοινης ησυχιας!!! Και οταν μου το ξυπνανε πι γειτονες πανω που καταφερα επιτελους να το ηρεμησω μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο κουραση!
Ομως δεν εχω δικαιωμα να τους πω να ζησουν στην σιωπη. Μπορω να τους το ζητησω ευγενικα. Και μου κανουν το χατηρι δεν εχω προβλημα.
Οταν αντιστοιχα ο μπεμπης κλαιει στις 3-4 το πρωι, τι να κανω; τοτε ειμαι εγω που διαταρασω την κοινη ησυχια!!!!!!!!! και δεν τους αφηνω να κοιμηθουν!!!
οχι να μην ακουσεις,
γιατι αν χαλαρωσουν οι γειτονες σου με τον ιδιο τροπο, ταυτοχρονα,
η περιοχη θα γινει ενα απεραντο κλαμπ αναλογων μουσικων προτιμησεων....
λολ