Originally Posted by
WildHoney
Το έχω ξεδιαλύνει το θέμα προσωπικά, αυτό μου άνοιξε χρόνο να κάνω πράγματα που είναι σημαντικά για μένα, κι όχι να είμαι άρρωστη για να βολεύω το σύστημα. Όσο για το οικονομικό, επειδή το έχω λίγο με το diy φτιάχνω και κάποια πράγματα μόνη, αγοράζω ρούχα από μεταχειρισμένα και outlet (επαναχρησιμοποίηση, και όχι βλάκα, δεν σιχαίνομαι), τα παπούτσια πάνε και τσαγκάρη, οι συσκευές δεν πετιούνται γιατί θέλω το νέο προιόν-μοντέλο κινητού, πχ το κινητό μου που τώρα χάλασε το είχα πολλά χρόνια, κρέμες καλλυντικά στηρίζω και μια φίλη που κάνει diy, θα κάνω κι άλλα, ώστε να μπορέσω να βρω κι άλλους τρόπους. Η δουλεία είναι δουλεία και είναι ένας από τους τρόπους που κρατιέται το σύστημα ζωντανό, πρέπει να αποσύρω την ενεργητική μου άδεια στο σύστημα να είμαι μέρος του, με όποιον τρόπο μπορώ να το κάνω. Στιγμές υπήρχαν που δεν μπορούσα, έχω κάνει δουλειές που δε θα τις έκαναν άλλοι, για τα ζώα μου, αλλά δε ζω για να δουλεύω, δε θέλω να δουλεύω, δεν αντλώ καμιά περηφάνια από το να το κάνω, το κρίνω και με κρίνω και ξέρω ότι είμαι στο σωστό μονοπάτι.