kαι επειδη καποια στα δυσκολα δεν τα βγαζει περα, δεν σημαινει οτι πρεπει να πλακωσει καποιον στο ξυλο, να γινει 100 κιλα κ να κανει τελος παντως οτι της εχουν κανει, για να αποδειξει κατι.
Printable View
kαι επειδη καποια στα δυσκολα δεν τα βγαζει περα, δεν σημαινει οτι πρεπει να πλακωσει καποιον στο ξυλο, να γινει 100 κιλα κ να κανει τελος παντως οτι της εχουν κανει, για να αποδειξει κατι.
Quote:
Originally posted by sunset
υπαρχουν τοσες μορφωμενες και καλλιεργημενες
επειδη καποια μορφωνεται δε σημαινει οτι στα δυσκολα θα τα βγαλει περα.
κοιτα ο οποιοσδηποτε τα βγαζει περα σε καθε δυσκολια.ετσι ειναι η ζωη,σε τραβαει θες δε θες..αρα το θεμα τιθεται στο οτι μια γυναικα δεν μπορει να τα βγαλει περα μονη της επειδη ετσι την εμαθαν?
Εγώ βλέπω τα νέα ζευγάρια και πιστεύω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα είναι πιο ισότιμες οι σχέσεις ίσως αυτό οδηγεί και σε πολλά διαζύγια.προτιμότερο απο μια ζωή με υποχωρήσεις να σε τσαλαπατάνε και σ\'αυτό συμβάλλει πολύ η οικονομικ\'η ανεξαρτησία της γυναίκαςΕίναι τρομερό ια αξιόλογη γυναίκα υπερήφανη να δεχεται να την πατάνε και να χάνει τον αυτοσεβασμό της γιατί δεν μπορεί να φύγει απο ένα γάμο για χ,ψ λόγους.Πολλές φορές λέμε γιατί δεν χώριζες κανείς δεν μπορεί να ξερει τους λόγους που ανέχτηκε μια τέτοια γυναίκα τέτοια συμπεριφορά
Quote:
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΜΗΝ διαβαζεις περιοδικα. Σε θελουν να σαι υποχειριο του καθε μαλακα και δουλα της μοδας και της σημερινης αηδιαστικης κουλτουρας.
Kαλό είναι για τον οποιοδήποτε να μη διαβάζει χαζά θέματα σε περιοδικά αλλά και σαφώς κυκλοφορούν καλά περιοδικά.
ΜΗΝ ακους τον αντρα σου, και οταν θα σου μιλησει ασχημα μην διστασεις να τον κανεις μαυρο στο ξυλο. Αντιμιλησε, φωναξε, δειρε.
Καλύτερα θα\'λεγα να του γυρίσεις την πλάτη και να πας να βρεις κάποιον που να επικοινωνείς καλύτερα.Αν είναι δυνατόν να επικοινωνούμε με το ξύλο!!!!!!!!
ΜΗΝ αδυνατιζεις αλλο, ελεος. Μαθε να κανεις γυμναστικη με πολλα βαρη, με πολλα κιλα, μαθε να κανεις μυς και μην ακους τον καθε μαλακα που λεει \"Θα χασεις την ομορφια σου και την θηλυκοτητα σου\" Το λενε γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μην πεσει και το τελευταιο καστρο που τους εμεινε...Η Δυναμη. Σε θελουν αδυναμη για να σε ελεγχουν και να σε κανουν οτι θελουν. Το θεωρουν αδιανοητο η γυναικα να χει περισσοτερη σωματικη δυναμη απο εκεινους.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε και όλα!!!!!Είναι γεγονός πως άντρας και γυναίκα έχουν μεγάλες οργανικές διαφορές και τα πολλά βάρη δεν είναι ότι καλύτερο για μια γυναίκα από ιατρικής απόψεως όπως και πολύ λιγότερο για έναν άντρα.
Μαθε να κανεις καμια βαρια σωματικη δουλεια και οχι μονο να καθεσαι σε ενα γραφειο. Μαθε να κουβαλας σακια, τουβλα, τσιμεντολιθους, και ασε τους αντρες τους κομπλεξικους να λενε \"Αυτα ειναι αντρικες δουλειες\", θα θελατε πολυ ε????
Να μάθει γιατί????Εγώ θα\'λεγα και για μια γυναίκα αλλά και για έναν άντρα να προσπαθήσει να ασχοληθεί μ\'αυτό που του αρέσει....δεν είναι ανάγκη να μαζοχιστεί κάποιος για να αποδείξει απλά ότι μπορεί!
ΜΗΝ ακολουθεις την μοδα και το τρεντυ. Γινε ανεξαρτητη δυναμικη και μαθε να ελεγχεις εσυ τον εαυτο σου και οχι οι αλλοι να μιλανε για σενα.
Το θέμα είναι να τη φοράς τη μόδα ή το όποιο ρούχο κι όχι να σε φοράει.Το να μην ακολουθεί κάποιος αντιδραστικά και μόνο την μόδα είναι ολόιδιο σαν να την ακολουθεί φανατικά.Καλό είναι να φοράμε και να ακολουθούμε απλά ότι μας αρέσει κι όχι οτι μας επιβάλλουν.
Προστατεψε εσυ τον εαυτο σου και μην αφηνεις τον καθε μαλακα να το παιζεις αντρας παιζοντας ξυλο υποτιθεται για χαρη σου (ενω απο δω κι απο κει ξενοπηδαει τουριστριες το καλοκαιρι.)
Δε χρειάζεται το ξύλο να λύνει τις διαφορές.Και φυσικά δε χρειάζεται ένας άντρας να αντιμετωπίσει μια κατάσταση δική σου.Απ\'την άλλη ένας άντρας που ξενοπηδάει τουρίστριες το καλοκαίρι δε σου ταιριάζει,πόσο περισσότερο να θες και την υπεράσπισή του.....
ΑΝ σε χτυπησει ασε τις μαλακιες περι ιδρυματων και αλλα τετοια. Σε χτυπησε μια? Τον χτυπας 100!!!
Αν σε χτυπήσει του κάνεις μια ωραία μήνυση και έχε γεια...Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ασκεί σωματική βία σε κανέναν.
Και....ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ (Αυτα σου περασαν μωρε????Ετσι σε θελουν, γυναικουλα????) ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
Η γυμναστική είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την πνευματική και σωματική μας υγεία.Και για τον άντρα και για τη γυναίκα.Όποιος κάνει γυμναστική με σκοπό να δείρει απλά είναι κομπλεξικός.
ΡΙΞΕ επιτελους το κολοκατεστημενο που σου επεβελαν...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ....Πιστεψε με...
Αυτο απευθυνεται σε ολες τις γυναικες που εχουν μαθει καλα τον ρολο τους. Να ναι γυναικουλες, ομορφες, και προπαντων ψωναρες
ΠΗΓΗ WWW.80SWORLD.GR
περιπου μελενε ναι σκεψου το αλλο απο μικρες μας δειχνα τις μπαρμπιε τα κουζινικα η γυναικα στην κουζινα απο μικρη καλη νοικοκυρουλα και τ αγορι τα αγρια παιχνιδακια..αμαξακια που στα 25 θα τα λεει γκομενοπαγιδες..αστα δεν τα μπορω αυτα....στερεοτυπα αυτα δεν μπορω..ολοι σε ενα καλουπ αυτο μ την σπαει που 9 στις δεκα θα αντιδρασουν εγω δεν θελω να αλλαξω τον κοσμο αλλα οχι τοσο κοιμησ ρε φουστη μου.
Quote:
περιπου μελενε ναι σκεψου το αλλο απο μικρες μας δειχνα τις μπαρμπιε τα κουζινικα η γυναικα στην κουζινα απο μικρη καλη νοικοκυρουλα
και αποφασισες να παρατησεις τις μπαρμπι
και να αρπαξεις τα τσεκουρια και οποιος σου κουνηθει,
του το ριχνεις στο δοξα πατρι ε?
Σου ευχομαι λοιπον καλη δυναμη.....
sunset βαλε skai
ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?Quote:
καλα εννοειται οτι φταει και η γυναικα..και τεσπα το θεμα δεν ειναι τα ποσοστα αλλα η κοιμηση..οχι της θεοτοκου..
ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ Η ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ
ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ?
ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ?
den blepv tv t eixe./?Quote:
Originally posted by melene
sunset βαλε skai
sunset πιστεύω ότι ο λόγος που δύσκολα θα βρεις κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου είναι ότι βγάζεις μια επιθετικότητα ακατανόητη. Ναι, συμφωνώ σε πολλά σημεία με τη θεωρία σου, δηλαδή ότι οι γυναίκες ήταν για πολύ καιρό από κάτω, κάποιους τους βολεύει να είμαστε γυναικούλες κλπ κλπ. Θεωρώ αστείο το \"φρόντισε να μην έχεις σε τίποτα ανάγκη τους άντρες\".Δηλαδή είναι κακό να ζητάς τη βοήθεια κάποιου? Ένας άντρας δε θα ζητήσει τη δική σου βοήθεια άμα σε χρειαστεί σε κάτι που θεωρεί ότι είσαι καλύτερη πχ στις διαπροσωπικές σχέσεις? Ε, εσύ πού είναι το πρόβλημα να του ζητήσεις να μεταφέρει ένα σακί τσιμέντο που εκ των πραγμάτων και ανατομικά αν το δεις μπορεί πιο εύκολα να το κάνει? Δεν είναι θέμα ότι τα περιοδικά θέλουν να είσαι πιο αδύναμη, είσαι πιο αδύναμη από τη φύση. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι αυτό. Κακό είναι να προσπαθείς να γίνεις ίδια με έναν άντρα. Αυτό που πρέπει να προσπαθείς να επιτύχεις είναι να γίνεις ισότιμη με έναν άντρα.Στην τελική μπορείς να το σηκώσεις το σακί απλά με περισσότερη προσπάθεια. Τώρα αν εσύ θες να πλακωθείς στα μπόντι μπίλντινγκ τράβα κάντο δικαίωμά σου, εγώ προσωπικά δε βρίσκω καμμιά ευχαρίστηση να γίνει το σώμα μου έτσι μόνο και μόνο για να μπορώ να μεταφέρω το @$%@μενο το σακί με το τσιμέντο που πιθανόν και να μη χρειαστεί να το κάνω ποτέ.
Βγάζεις ένα φόβο στο κείμενό σου ως προς το να έχεις ανάγκη κάποιον άλλον. Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια, κακό είναι να στηρίζεις την ύπαρξή σου σε κάποιον άλλον. Το να του ζητήσεις μια χάρη δε σε κάνει αδύναμη.
Σχετικά με τα βάρη, δικαίωμα της καθεμιάς να τα σηκώνει και αν γουστάρει να πάει να τα κάνει δε θα το κρίνω εγώ αυτό. Εγώ κρίνω ότι κάποια γυρνάει και μου λέει ότι είμαι χαζογκόμενα κρίνοντάς με από τον τρόπο που ασκούμαι. Εγώ, κάνω πιλάτες και στρέτσινγκ, αυτό με κατατάσσει αυτόματα στις ηλίθιες γυναικούλες που είναι μέρος του συστήματος? Αυτή η άποψη είναι εξίσου ρατσιστική με αυτό που θεωρείς εσύ ρατσισμό: το να φοβάται κάποια να κάνει βάρη γιατί θα την χαρακτηρίσουν άσχημα που δεν είναι σύμφωνη με τις επιταγές της μόδας. Δηλαδή, θα πρέπει να ανήκω σε ένα από τα δυο άκρα? Όχι δε συμφωνώ με αυτό. Εγώ θέλω να κάνω ότι θεωρώ σωστό είτε αυτό είναι φεμινιστικό είτε αντιφεμινιστικό σύμφωνα με το κείμενό σου.
Όσον αφορά το ξύλο εκεί με άφησες άφωνη ομολογώ. Είναι δυνατόν να λες: ΜΗΝ ακους τον αντρα σου, και οταν θα σου μιλησει ασχημα μην διστασεις να τον κανεις μαυρο στο ξυλο? Όχι. Αυτή η φράση είναι εξίσου τραγική όταν ακούγεται από άντρα ή γυναίκα. Κανείς σε όποιο φύλο και αν ανήκει δεν έχει δικαίωμα στη βία. Αν σου μιλήσει άσχημα σήκω φύγε. Τόσο απλά.
Κι εγώ θεωρώ τα περιοδικά τέτοιου είδους αστεία αλλά το να ακουώ μην τα διαβάζεις γιατί σε κάνουν χαζογκόμενα με κάνει να νιώθω ότι κάποιος προσπαθεί να ορίσει τι είναι σωστό και τί λάθος για μένα. Αυτό θα το κρίνω εγώ, και σίγουρα μπορώ να φιλτράρω και να κατανοήσω όσα γράφονται σε ένα περιοδικό.
Γενικά το κείμενό σου μου βγάζει έναν αντίστροφο ρατσισμό.
Ελπίζω να μην πάρεις τα όσα λέω σαν επίθεση γιατί ο τρόπος που απαντάς είναι εξίσου επιθετικός με το κείμενο (ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ., μπραβο ομως τοσο αντιδραστικη να μαι τοσες γυναικες εδω ουτε μια δεν συμφωνει! ). Δικαίωμά σου να έχεις την άλφα άποψη και δικαίωμά μας να διαφωνούμε. Σίγουρα αυτά τα πράγματα δεν επιβάλλονται με το ζόρι. Και πίστεψέ με η ύπαρξη διαφωνιών προάγει το διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών. Άρα ακόμη καλύτερα που υπάρχει αντίλογος.
sunset
Να το παιζουν καλες μαναδες
να μην είναι στην πραγματικότητα δηλαδή?
Ειναι υπερβολικο το αρχικο κειμενο εδω που τα λεμε...διαφωνω σε πολλα σημεια,αλλα απο την αλλη καταλαβαινω οτι τρωτε μεγαλη πιεση εσεις οι γυναικες απο τα ΜΜΕ γιατι μαλλον τα θελετε και τα παθαινετε.
Αν πχ δεν σας ενδιεφερε η μοδα και η γκαρνταρομπα υπερβολικα τοτε δεν θα τα πλασαραν και τα ΜΜΕ.Ειναι αλληλενδετα αυτα.
Μου την σπαει οταν στο γραφειο ολες οι γυναικες αρχιζουν τι παπουτσι να αγορασω,τι τσαντα να αγορασω,τι φουστα να αγορασω και ουτοκαθεξης...α τι ωραιο παπουτσι ειναι αυτο και τα σχετικα.
Αντε μετα να βρουν αντρα να τις ικανοποιησει...πιο ευτυχισμενες γυναικες θα εχει σαν αποτελεσμα πιο ευτυχισμενους αντρες,γιατι το να σκοτωνεσαι ολη μερα στη βιοπαλη (και για τους δυο) και να πηγαινεις σπιτι και να εχεις γκρινια...δεν λεει.
κιπ , ο καθε ένας απο μας , απο την ήμερα που γεννιέται , δέχεται επιρροές απο το άμεσο οικογενειακό του περιβάλλον!
η μαμα παιρνει το αγορι της και πανε στον παιχνιδοτοπο εκει που πουλανε τα στρατιωτακια και τα τερατακια , ενω το κοριτσι το πηγαινει στις κουκλες και τα κουκλοσπιτα με τα κουζινικα και τα κατασαρολικα!
ομως αυτο που δεν εχεις ισως καταλαβει , ειναι οτι η εικονα του εαυτου μας , ειναι , ηταν
και παντα θα ειναι , ασημαντη για την ανδρικη ψυχολογια , ενω πολυ σημαντικη για την γυναικεια !
ο ανδρας , ειναι απο την φυση του εξωστρεφης , γιατι εχει μικροτερο ελεγχο στις παρορμησεις του απο οτι η γυναικα !
Κοιτα τις γατες για να καταλαβεις τι εννοω!
Τι κανει ενας αρσενικος γατος για να γεννηθει ενα γατακι?
κυνηγαει απλα να παρει την καταλληλη θεση απο πισω της για να της τον χωσει!
η γατα ομως , ειναι πιο πολυ εξαρτημενη απο τα χαδια και φροντιζει τα γατακια της μεχρι να σταθουν στα ποδια τους και να μπορεσουν να εξασφαλισουν μονα τους την τροφη!
Το ιδιο ακριβως κανει εκ φυσεως μια γυναικα!
φροντιζει τον εαυτο της , τον περιποιειται , κοιταει συχνοτερα απο τον ανδρα την διαιτα της , παει συχνοτερα στον γιατρο , προσεχει την υγεια της , την ομορφια της και την εμφανιση της ασυνειδητα , για να ειναι παντα ετοιμη για τεκνοποιηση....
αυτα τα εχει καθορισει η Φυση και οχι η κοινωνια κιπ!
η οικογενεια και η κοινωνια απλα σπρωχνουν τα ατομα σε αυτους τους προδιαγεγραμενους ρολους , η τα βοηθουν να ξεπερασουν την φυση τους , μεσα απο την γνωση , την εξελιξη και την αναγκη αυτονομιας τους .
Θα σας γραψω ενα κλασσικο παραδειγμα απο τα αρχαια μας κειμενα , σχετικα με το δραμα
ενος πατερα που δεν ηθελε να παντρεψει την κορη του , απλα και μονο γιατι θα εχανε το δικαιωμα της γνωσης το οποιο ειχαν αποκλειστικα οι ιεροδουλες , οι αφιερωμενες παρθενες ακομα στον Ναο της Αφροδιτης !
Παει λοιπον ο δολιος πατερας στους ιερεις και τους παρακαλαει να πληρωσει ο ιδιος , ολα οσα θα κερδιζαν απο την πληρωτεα συνουσια της παρθενας κορης του , με τους πλουσιους ολιγαρχες των Αθηνων , μονο και μον για να την μαθουν γραμματα και τις τεχνες και αυτοι τον απεπεμψαν λεγοντας του οτι δεν μπορουν να πανε αντιθετοι στις βουλες των θεων τους !
Quote:
Originally posted by arktos
sunset
Να το παιζουν καλες μαναδες
τι θα πει καλη μανα για σενα αρκτος?
να μην είναι στην πραγματικότητα δηλαδή?
Εχεις δικιο σε αυτο πανο...ειναι ο τροπος να προσελκυσουν το αρσενικο...αλλα υπαρχει παντα και η υπερβολη.Quote:
Το ιδιο ακριβως κανει εκ φυσεως μια γυναικα!
φροντιζει τον εαυτο της , τον περιποιειται , κοιταει συχνοτερα απο τον ανδρα την διαιτα της , παει συχνοτερα στον γιατρο , προσεχει την υγεια της , την ομορφια της και την εμφανιση της ασυνειδητα , για να ειναι παντα ετοιμη για τεκνοποιηση....
αυτα τα εχει καθορισει η Φυση και οχι η κοινωνια κιπ!