Ξερω το θειο μου και ειναι χαβαλεδιαρης...ηταν απολυτα σοβαρος οταν τα ελεγε.
Printable View
Κηπ,
να αναμενεις νεα παρομοια κρουσματα στο επομενο διαστημα.
Οποτε προς το παρον μην δινεις (υπερβολικη) σημασια.
Οχι krino κανεις λαθος...δεν εχω κοινωνικες επαφες ωστε να αναμενω τιποτα...
και αν ηταν αυτο αστειο...εστω και κρυοκωλο...εγω ειμαι ο Μωαμεθ.
εννοω η συμπεριφορα του θειου μου.
Κηπ..επειδή έχουμε μιλήσει εδώ μέσα για τα προτερήματα σου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τα ελλατώματα σου.
Είσαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευγενικός. Τόσο πολύ όμως, που φτάνει στα όρια της τραγικής ανεκτικότητας.
Κανείς, μα κανείς που δεν έχει την άνάλογη καλλιέργεια με σένα, δεν πρόκειται να το εκτιμήσει, παρά μόνο να το χρησιμοποιήσει για να ξεράσει πάνω του την κακία που πηγάζει απ τη δική του μιζέρια.
Σταμάτα να γίνεσαι ο σάκος του μποξ του κάθε μαλάκα και την επόμενη φορά που κάτι θα σε πειράξει, απάντησε.
Φυσικά και δεν σε καλώ να γίνεις ίδιος με αυτούς, αλλά σταμάτα να ανέχεσαι. Δεν σου αξίζει.
δυστυχως κηπ,
μερικες φορες και να θες να σε αφησουν ησυχο, δεν το κανουν....
Ακομα και αν δεν εχεις κοινωνικες επαφες,
εχουν αυτοι με εσενα.
Μην το ψαχνεις,
ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε και ζουμι δεν πινουμε.
Ανεκτικοτητα μηδεν...και δεν νομιζω να ξαναμιλησω με το θειο μου...οχι δεν ειναι αυτος ο λογος που ειμαι μονος,δεν ειμαι παρεξηγησιαρης συνηθως αλλα αυτη η εξωφθαλμη συμπεριφορα ηταν ανω ποταμων.
νικο το ανωμαλος ενταξει δεν μου φανηκε τοσο προσβλητικο.και εγω οταν μ πει καποιος οτι θα πιει βραδυ καφε χασκω με ανοικτο στομα.
αλλα εκεινο το \"μαλακα\" δεν μου κολαει με τπτ.με προβληματιζει.
πυστευω τι να σου πω?οτι ειναι της φαντασιας σου.η λεξη αυτη η συγκεκριμενη!
Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτα τα δυο που λες-χαβαλεδιαρης.......σοβαρος- δε μου φαινεται οτι ταιριαζουν.Ειναι χαβαλιεδαρης αρα ετσι μιλαει κ ειναι ενδειξη οικειοτητας κ δε μιλαει μονο ετσι -μαλακα,ανοητο- μονο με εσενα αλλα κ με αλλους .Συμπερασμα -δεν διαλεγουμε τους θειους μας-
Δευτερη φαση -σοβαρος- αρα ειναι κακος αγελαδαρης ασχετος κ βλακας.Συμπερασμα δε του ξαναμιλαμε! Τον αποφευγουμε ,μας κανει κακο,δε πολεμαμε ανθρωπους ,πολεμαμε καταστασεις.
Σ αγαπω !
\\Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Αυτα τα δυο που λες-χαβαλεδιαρης.......σοβαρος- δε μου φαινεται οτι ταιριαζουν.Ειναι χαβαλιεδαρης αρα ετσι μιλαει κ ειναι ενδειξη οικειοτητας κ δε μιλαει μονο ετσι -μαλακα,ανοητο- μονο με εσενα αλλα κ με αλλους .Συμπερασμα -δεν διαλεγουμε τους θειους μας-
Δευτερη φαση -σοβαρος- αρα ειναι κακος αγελαδαρης ασχετος κ βλακας.Συμπερασμα δε του ξαναμιλαμε! Τον αποφευγουμε ,μας κανει κακο,δε πολεμαμε ανθρωπους ,πολεμαμε καταστασεις.
Σ αγαπω !
αυτο δεν το πιασα?την πευτεις στο δυτκιακο μου ερωτα?ακου εκει σαγαπω.θα σε σφαξω :P
Λοιπον τερμα τα αστεια περι σχιζοφρενειας...δεν θα αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας,ουτε θα αναλυσω πανικουλα την ολη θεωρια της ενεργειας του..που μπορει να οφειλεται στο γεγονος απλουστατα οτι νομιζει οτι \"υποτροπιασα\" λογω του οτι τα επαιξα με την τελευταια γυναικα...δεν με ενδιαφερει,γιατι μου εχουν ζαλισει τον ερωτα,γονεις,αδερφια,μπαρρ� �παδες και δεν συμαζευεται...αααααααααααα� �ααααααααααλαζω περιβαλλον.Quote:
νικο το ανωμαλος ενταξει δεν μου φανηκε τοσο προσβλητικο.και εγω οταν μ πει καποιος οτι θα πιει βραδυ καφε χασκω με ανοικτο στομα.
αλλα εκεινο το \"μαλακα\" δεν μου κολαει με τπτ.με προβληματιζει.
πυστευω τι να σου πω?οτι ειναι της φαντασιας σου.η λεξη αυτη η συγκεκριμενη!
Νικο να σε βοηθησω θελω.γιατι να φεροντε ετσι σε εναν τοσο γλυκο και φυσιολογηκοτατο αντρα?οσοι σε ειδαν ετσι σε περιεγραψαν.και ωραιο μαλιστα.
ηρεμησε.
[quote]Originally posted by nvincible4EVER
\\Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Σ αγαπω !
αυτο δεν το πιασα?την πευτεις στο δυτκιακο μου ερωτα?ακου εκει σαγαπω.θα σε σφαξω :P [/quote
Πανικουλα( παρα πολυ ωραιο νικνειμ ) cool.....dont worry
τι ωραιο?που ξεχασα ενα \"ι\" στην αρχη?εχω στραβομαρα και με τα γυαλια κιωλας.