Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Printable View
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχεις δίκιο, τα είχε μαζεμένα τελικά. Αλλά όχι για το "παρτακιας" αυτό καθ' εαυτό - καθώς στο παρελθόν μου έχει πει, με θετική χροιά, πως ότι κάνω το διπλό σκέφτομαι αλλά πάντα το κάνω στο τέλος και δεν της αφήνω περιθώρια αμφιβολίας.
Επί της ουσίας -συμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα - το προβλημα είναι ότι είμαι κλειστός χαρακτήρας και δεν της άφηνα χώρο να με γνωρίσει εύκολα - μου το έχει ξαναπεί και σιγά σιγά το ειχα διορθώσει αυτο - και κάποιες φορές παρορμητικός. Αυτό ήρθε και έκατσε από πάνω από αυτά απ'οτι φαίνεται σαν κερασάκι
Κάπου γράφεις για τις διακοπές. Αυτό δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι μεταξύ μας. Ήταν κάτι που το είχα κλείσει από Απρίλιο και με την κοπέλα αρχίσαμε να βγαίνουμε από το Μάιο και μετά. Απλά το αναφέρω...
In any case. Την μετέπεισα και ταξιδέψαμε μαζί τελικά. Κατά πάσα πιθανότητα σώζεται.
Κατάλαβα τι έκανα και σε ποια θέση βρέθηκε. Αυτό που μου κακό φαινόταν θα ήταν να τελειώσει για κάτι τέτοιο. Μοιραστηκαμε πολλές στιγμές και εμπειρίες για να γίνει έτσι μπαμ.
Ευχαριστώ
κατανοητο. με το "παρτακιας" δεν εννοω μονο το "παρτακιας", αλλα διαφορα θεματακια. κυριολεκτικα, "θεματακια", γιατι αν ηταν μεγαλο θεμα, δεν θα το αφηνε οπως την βλεπω..
καλα κανεις και αναφερεις για τις διακοπες. εννοειται οτι εφοσον τις ειχες ηδη κλεισει, ειναι εντελως αλλη φαση.
και για τους κακοβουλους, aka tzovanis, ειναι δικαιωμα του καθενα να μην γουσταρει χωριστες διακοπες σε μια αποκλειστικη σχεση.
εσεις αμα θελετε κανετε και χωριστα σεξ. δικαιωμα του καθενα πως ζει την σχεση του.
αλλο το νεπαλ, αλλο δραστηριοτητες, τυπου επαγγελματικες και αθλητικες υποχρεωσεις, αλλο παω στο εξοχικο να δω και τους γονεις μου κι αλλο σεριφος και αντιπαρος. μην δουλευομαστε και μεταξυ μας τωρα. οι διακοπες για αραγμα και μπανια με τα ρεμαλια, εχουν και ποτα και καυλαντα και τραγουδα οσο θελεις εσυ (ξερεις ποιος).
στο δια ταυτα:
1. αφου ταξιδεψατε μαζι, εχει ληξει προς το παρον. ημιαναπαυσις.
2. το θεμα του χαρακτηρα σου, δεν μου αρεσε καθολου... ξερεις, δεν αλλαζουμε χαρακτηρα και προσωπικοτητα για να αρεσουμε σε καποιον. αυτο ειναι αλλοτριωση και προκρουστης... συμπεριφορες αλλαζουμε μονο, αν δεν φερομαστε καλα. αλλο θεμα το να σκεφτεσαι και τον αλλον στις αποφασεις που τον αφορουν και του αλλαζουν το προγραμμα (οπως αυτο που ετυχε) και εντελως ΑΛΛΟ να σου λεει καποιος "εισαι πολυ μοναχικος, γινε κοινωνικος, εισαι πολυ κρυψινους, μιλα, εισαι πολυ κλειστος, γινε ανοιχτος". κλειστο με βρηκες κυρα μου. τι ειμαι, μπουκαλι ν ανοιξω;
απο την συνολικη σου σταση, βλεπω οτι την θελεις ΠΟΛΥ αυτην την κοπελα και εισαι διατεθιμενος να κανεις πολλα. κανε πολλα, αλλα μην αλλοτριωθεις. ειτε μεινετε μαζι, ειτε χωρισετε, εσυ με τον εαυτο σου θα μεινεις στο τελος. θα πρεπει να τον αναγνωριζεις...
Για το point 2: δεν μου ζητησε ποτε να αλλαξω χαρακτηρα επι της ουσιας. Το "παραπονο" της ηταν οτι δεν μιλαω πολυ. Τυπου ρε παιδι μου εχει περάσει μισάωρο στο αυτοκινητο χωρις να μιλαμε (το λες και awkward silence) ξερω γω - ενα μικρο παραδειγμα - και το οτι δεν συνεισφερω στο διαλογο. Αυτο π.χ. το εθιξε στον πρωτο μηνα κιολας αν θυμαμαι καλα. Μου ελεγε "δεν μιλαμε πολυ. Εμενα μου αρεσει να μιλαμε". Ε και της ειπα και εγω οτι "ξερεις εχω την εντυπωση οτι και εσυ δεν θες να με γνωρισεις γιατι μιλας συνεχεια εσυ. Και υπάρχουν φορες που οταν λεω κατι τοτε απλα θα πεις την αποψη. Ενα παραδειγμα - που εχει γινει κιολας -: με ρωτας πως τα περασες με τους δικους σου. Απανταω καναμε αυτο και αυτο. Α Οκ εμεις δεν ειμαστε ετσι τα περναμε διαφορετικα. Κανουμε αυτα, αυτα και αυτα. Εκει λεω ενα ΟΚ, μοιραστηκαμε την πληροφορια και τελος." Οποτε στο διαλογο τυπου ενιωθε οτι δεν συνεισφέρω πολλα και μπορει να της χτυπησε καμπανάκια - α αυτος για να μιλάει πολυ μπορει απλα να περναει την ωρα του μαζι μου. Δεν ξερω τι σκεφτεται, δεν μοιραζεται παλιες εμπειριες μαζι μου, δεν μπορω να ερθω κοντα του κλπ κλπ
Εγω απο τη μερια μου εδινα αλλα πραγματα. Ωραιες ιδεες για βολτες, δραστηριοτητες, μπανιο στη θαλασσα, πρωτοβουλια για συναυλιες, μικρα δωράκια τυπου γλυκο απο το super market. Κανονιζα απο νωρις εισητηρια για θεατρο. Ε οποτε στο τελος κατι εδινε ο ενας και κατι εδινε ο αλλος. Εγω δραστηριοτητες αυτη πιο πολυ κουβεντα.
Καποια στιγμη κλάταρα λιγο να σου πω την αληθεια, αυτη το εξελαβε ετσι πως την ψυχολογισα οτι βαρεθηκα γενικα και αρχισε να οργανωνει αυτη μερικα πραγματάκια - συναυλιες θεατρο.
Τωρα στο αν με ρωτας αν τη θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ναι τη θελω αλλα πάντα με μετρο. Οπως ανεφερα και παραπάνω εχω φαει σ***α και αφενος μεν προσεχω και αφετερου δε τελειώνουν και τα αποθέματα καποια στιγμη - τι να κανουμε δεν μπορεις να δινεις ενεργεια συνεχεια .. fact of life.
Απο εκει και περα οχι δεν θα αλλοτριωθω εννοειται. Αλλα το να αλλάξω 5 συνηθειες ειμαι ΟΚ οπως το να οργανωνομαι - και ετσι θα ειμαι και εγω καλα και αυτη - και το να μιλαω παρα πανω. ΜΠορει με την ομιλια να καταληξουμε και πιο γρηγορα στο αν πραγματικα ειναι ο ενας για τον αλλον ... λεω γω τωρα
Εγώ που είμαι ******* δεν έχω βιώματα
Όταν θέλουμε να κάνουμε μια πρόταση στην οριστική (εμείς στη Κύπρο) θα πούμε "ετραβηξε του το χαλουι-χαλι", αν θέλουμε να κάνουμε στην προστακτική θα πούμε "τράβα του το χαλουι-χαλι"...
Αυτά.. Συνεχίστε
εχουμε ενδιαφερον το ξερω ....την παιζω εξω αριστερα με σεντρα στην μικρη περιοχη , κεφαλια δοκαρι και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Λ
Παει το thread ... χααχαχαχαχαχαχ
Ευτυχώς πέρασαν τα χρόνια κ γυρίσαμε στο ίδιο σημείο δεν με θέλουν οι γυναίκες