Ναι σήμερα σκέφτηκα να το σβήσω. Αλλά όλα μλκια είναι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Printable View
Ναι σήμερα σκέφτηκα να το σβήσω. Αλλά όλα μλκια είναι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Πέραν του ότι θα με θεώρησε τρελη. Με αμυχές στα χέρια πήγα . Και με ουλές στα πόδια.
Με βλέπω να κάθομαι στο κρεβάτι με μουσική 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα
Ε ίσως μερικές φορές το τίποτα είναι καλύτερο από το «κάτι».
Πονάω πάρα πολύ. Ελπίζω να κοιμηθώ.
Ευχαριστώ Γιώργο για όλα. Μόνο εσύ με άκουσες απόψε. Δεν έχω κανέναν να μιλήσω. Σε ευχαριστώ πολύ κ συγνώμη για τις βλακείες που λέω.
Αν μπορείτε να μου προτείνετε τραγούδια , θα το εκτιμήσω .
Αν ξέρει κάποιος και βιντεακια διαλογισμού στα ελληνικά πού ξαπλώνεις και απλά ακούς, το δοκίμασα στο νοσοκομείο και με είχε βοηθήσει πολύ.
Όχι. Ήπια πολλά ενεργειακά. Νόμιζα θα νιώσω καλύτερα.
Τώρα δεν νιώθω τίποτα, νιώθω νε κρη. Τελείως κενή.
wanderer, ειλικρινά δεν ξέρω να σε συμβουλέψω ή να σου πω κάτι που θα το δεχτείς. Αν θες, και δε σε φέρνω σε δύσκολη θέση, απάντησέ τα εξής δύο: α) προφυλάξεις πήρατε στο σεξ με τον άγνωστο από το τίντερ και γενικά το θέτεις ως όρο συνάντησης να φορέσει προφυλακτικό; β) στο σχολείο σου, μήπως είχες δεχτεί ακραίας μορφής bullying για την εξωτερική σου εμφάνιση;
Η μανιασμένη αφήγησή σου με έσπρωξε σε άλλη κατεύθυνση. Σου προτείνω λοιπόν να ακούσεις μια άρια που γράφτηκε πριν 301 χρόνια, το Vedrò con mio diletto. Το βίντεο είναι μεγάλο, περίπου 12 λεπτά, γιατί περιλαμβάνει δύο εκδοχές της άριας. Χαρακτηριστικό των εικόνων είναι οι παγωμένες, άψυχες εκφράσεις που φέρουν οι μάσκες πάνω σε εξωφρενικά κοστούμια, ενώ η μουσική είναι ένα αρμονικό αριστούργημα βασισμένο στην καθοδική χρωματική τετάρτη στην οποία αποκρυσταλλώνεται ο ανθρώπινος πόνος. Τα λόγια λένε περίπου τα εξής:
Θα δω με χαρά
Την ψυχή της ψυχής μου
Την καρδιά της καρδιάς μου
Μεθυσμένος από ευτυχία
Και αν πρέπει να αποχωριστώ
Το αγαπημένο μου πρόσωπο
Θα αναστενάζω υποφέροντας
Κάθε στιγμή
Με τη μοναδική καλλιτεχνική φινέτσα του A. Vivaldi.