Originally Posted by
user1997
Για ποιο λόγο βρε παιδιά να το κάνει αυτό ; Και γιατί αν δεν είμαι το ιδανικό όπως λέει δεν με χωρίζει ; Είναι ωραίος άντρας και έχει πολλές επιλογές . Συνέχεια του στέλνουν και γενικά όλοι θέλουν να του πασάρουν την κόρη, φίλη τους κλπ. Κι εγώ έχω τις επιλογές μου βέβαια . Όπως σας τα έχω περιγράψει θα νομίζετε κι εσείς ότι δεν βλέπομαι. Σχεδόν συνέχεια μου λέει ποσο όμορφη είμαι και μ αρέσεις κλπ κλπ και από την άλλη τον χαλάνε αυτά τα παραπάνω κιλα που έχω και πρέπει να αρχίσω γυμναστική . Τον ειχα ρωτήσει κάποτε πως θα βλέπει τα πράγματα αν η γυναίκα του κάνει παιδιά που τότε προφανώς θα χαλάσει το σώμα της . Μου είχε απαντήσει ότι δεν πρόκειται ποτε να ξενοκοιταξει γιατί η γυναίκα του θα του έχει κάνει το ομορφότερο δώρο και δεν θα είναι αυτή η ανταμοιβή της . Αλλα θα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα έχει το καλύτερο σώμα . Δεν ξέρω πως να τα πάρω όλα αυτά . Βλέπω ότι είναι καλός απέναντι μου. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι κοιτάζει δεξιά αριστερά, έχει τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα ήθελα να έχω δίπλα μου αλλα υπάρχει αυτό το πρόβλημα . Κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε αδύνατους και χοντρούς και όταν του λέω ότι δεν είναι όμορφο μου λέει εσυ δεν είσαι χοντρή απλά πρέπει να χάσεις λίγα κιλάκια και να σφίξεις .