Originally Posted by
_Vassilis
Να ρε tziovani, αυτό που κάνεις τώρα σε αδικεί ρε φίλε.. Προσπερνάω όοοολο το υπόλοιπο κομμάτι με το σεξ σεξ σεξ (παρότι και αυτό έχει αρκετά προβλήματα..) αλλά το να κάθεσαι τώρα και να κάνεις έτσι δεν το δέχομαι. Τι είναι αυτά? Έτσι φέρονται? Και μάλιστα σε γυναίκες? Εγώ νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ πολύ καλύτερα εδώ, υπάρχουν τεράστια περιθώρια για βελτίωση. Κάνε κάτι, δούλεψέ το, προσπάθησε.. Είσαι η ζωντανή απόδειξη φίλε μου ότι το σεξ δεν αποτελεί λύση για όλα τα προβλήματα, ούτε καν για τα νεύρα δεν ισχύει αυτό το κλισέ που λένε συνήθως. Πολλά νεύρα tziovani, πολλά.. Ο εαυτός σου σου φωνάζει ότι κάτι άλλο του λείπει, κάτι άλλο του φταίει, προσπάθησε να τον ακούσεις, να τον αφουγκραστείς. Στο ´χουν ξαναπεί και παλιότερα, δεν το λέω τώρα εγώ, παντού βλέπεις εχθρούς και κλίκες, δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Εκτός κι αν εσύ βαλθείς με τον τρόπο σου και με συστηματική προσπάθεια και κόπο να τους κάνεις όλους εχθρούς σου. Αλλά γιατί να θες να το κάνεις αυτό? Καλημέρα και καλή εβδομάδα..