liveloula εισαι ασχημα τωρα λογω του γεγονοτος που συνεβη ολα θα πανε καλα,μη χανεις την αισιοδοξια σου
Printable View
liveloula εισαι ασχημα τωρα λογω του γεγονοτος που συνεβη ολα θα πανε καλα,μη χανεις την αισιοδοξια σου
φαντάσου πόσο σε αγαπάει για να θέλει να τον ταίζεις εσύ,φαντάσου το όταν σου χαμογελάει κι όταν σου λέει ότι σ\'αγαπάει,σκέψου τις στιγμές που τον έχεις αγκαλιά και πες μου αν αξίζει να παλέψεις.Όλα τα παιδιά άλλωστε έχουν τα δικά τους.
mia zoh zodanh ne krh eimai.dropali
drepome na milao se pola atoma.asta
εγω θα λεγα οτι ειναι αγορι και επειδη ακριβως ειναι αγορι εχει πιο μεγαλη επιθετικοτητα και αντιδραστικοτητα απο οτι ενα κοριτσακι. μερικα παιδια ειναι πραγματικα δυσκολα στη συμπεριφορα τους.αμα κανεις ενα γκαλοπ ειμαι σιγουρη οτι πολλες μανουλες θα ηταν στην ιδια θεση με τη δικη σου.ειδικα οταν εχουν χωρισει οι γονεις.ποιος ξερει ισως ετσι εκδηλωνει φοβια οτι θα σε χασει πχ
άλλο ζωντανή νεκρή κι άλλο ντροπαλή.Αν ήσουν ζωντανή νεκρή δε θα ένιωθες τίποτα.
Άσε που ζωντανοί νεκροί δεν υπάρχουν,όσο ζούμε είμαστε ζωντανοί.
nai ayto einai helena.
alla ego bare8ika thn zoh.ekei eine to 8ema.
olo pono einai.apo tote p geni8ika ipofero.eprepe eu8anasia na m kanoune.
eimai nekrh apo tote pou xorisa.den to kseperasa pote.Quote:
Originally posted by Arsi
άλλο ζωντανή νεκρή κι άλλο ντροπαλή.Αν ήσουν ζωντανή νεκρή δε θα ένιωθες τίποτα.
Άσε που ζωντανοί νεκροί δεν υπάρχουν,όσο ζούμε είμαστε ζωντανοί.
orea simparastash kai apo ton keep.ego aytoktono kai aytos exei kaules na kanei irc na rikseii gomena.ego fteo.
Τι είναι αυτό που δεν ξεπέρασες?Το ότι χώρισες είναι κατόρθωμά σου,πρέπει να το θυμάσαι και να παίρνεις δύναμη κι όχι να χρειάζεται να το ξεπεράσεις!θα\'θελες να μην είχες χωρίσει δλδ?φαντάζεσαι πως θα ήταν η κατάσταση?
απο τοτε π χωρισα ολα [ανε σκατα.αυτο βλεπω.εφτεγε και η σκατοσμπεριφορα μου πολυ.
eimai zoon kai epeidh zo mesa se zoa eimai perissotero zoon
πάνε σκατά επειδή πέρασες πολλά μαζί του.φαντάσου να είσασταν ακόμα μαζί.
όσο για τη συμπεριφορά σου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για ξύλο.
+1000% τι λεμε τωρα ?οτι και να ειναι μια γυναικα ποτε των ποτων δεν αξιζει να δεχεται κανενος ειδους κακοποιηση αλλιως γυρναμε σε πρωτογονες καταστασεις :oQuote:
Originally posted by Arsi
πάνε σκατά επειδή πέρασες πολλά μαζί του.φαντάσου να είσασταν ακόμα μαζί.
όσο για τη συμπεριφορά σου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για ξύλο.
Τι να ξεπεράσεις το ξύλο;δεν λες που ξέμπλεξες με τέτοιον άνδρα;ότι και προβλήματα και διαφορές να έχει το ζευγάρι δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογ\'ια για το ξύλο.Μπράβο που τον χώρισες
Θες να δοκιμασεις να μπεις irc πανικουλα?