Ολοι οι μλκισμενοι, δεν θέλουν και λένε πως θέλουν
Printable View
Ολοι οι μλκισμενοι, δεν θέλουν και λένε πως θέλουν
Το θέμα είναι τι συζητήθηκε πριν. Ε αν εσύ του έλεγες ότι είσαι άσχημη, ότι κανείς δεν σε θέλει ή αν του είπες για το τι πέρασες.. Ε η απάντηση του τέτοια θα είναι. Οτι σου κάνει χάρη για να βγείτε. Αυτό του έδωσες να καταλάβει. Πως ο άλλος βγαίνει μαζί σου επειδή σε λυπάται. Δεν πρέπει να διεκδικείς αυτό.. Αυτό που ζητάς, αυτό παίρνεις. Να είσαι χαλαρή, ότι εσύ επιλέγεις αν θα βγεις και με ποιον..
Και μη λες από τα πρώτα ραντεβού για το τι πέρασες. Αυτά βγαίνουν αυθόρμητα πολύ πιο μετά. Αν βγουν..
Εδώ ο άλλος μου είχε πει ότι μου έκανε χάρη που με χτύπησε
Βρήκα την ομάδα share your free time και αναρωτιέμαι αν βάλω δημοσίευση, αν έχω τίποτα να δώσω στους άλλους, μάλλον όχι, πονάω πολύ για να μπορέσω να δώσω οτιδήποτε. Θα με ρωτάνε, τι έκανες σήμερα; Θα τους λέω, πονούσα.
αν θες να πας, πηγαινε. δεν εισαι υποχρεωμενη να ψυχαγωγεις αγνώστους... αυτα που θες, θα μοιραζεσαι.
προσεξε ομως τι γραφεις. εχεις πει πολλες φορες οτι σε παρακολουθουν στο διαδικτυο κι εχεις μπει πολλες φορες σε μπελαδες με αυτα που γραφεις απο δω κι απο κει... χαζη, δεν εισαι. ξερεις παρα πολυ καλα, ποια πραγματα σε βαζουν σε μπελαδες..
Θα ήθελα να βρω άτομα με διαβήτη-σκπ. Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι.
Βασικά θα ήθελα τον Σ. πίσω και αυτόν που με έστειλε στον δρόμο, και την κοπέλα που είναι φυλακή θα την βηθελα πίσω και τον νάρκισσο φίλο που με έλεγε για χρόνια άχρηστη και ανίκανη και -
Θέλω το γνώριμο. Δεν θέλω καινούριους :(
Δεν είναι έτσι. Πχ βγήκα με έναν που μετά δεν μου ξαναεστειλε, δεν τον κυνήγησα ποτέ. Βγήκα με άλλον που με είδε και εξαφανίστηκε σχεδόν τρέχοντας, με χαζές δικαιολογίες. Προσβλήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν τον κυνήγησα. Ο άλλος που ήρθε σε επαφή μαζί μου, επεμενε πολλές φορές να ξαναβρεθούμε αλλά δεν το έκανε ποτέ πράξη, δεν τον κυνήγησα ούτε με πόνεσε.
Με αυτούς τους ανθρώπους που ανέφερα τώρα, δεν είχα ποτέ κάτι, δεν είναι η απόρριψη το θέμα. Αν ήταν η απόρριψη, θα τους είχα κυνηγήσει όλους αυτούς και θα τους ήθελα όλους.
Δεν ήταν μόνο η σωματική επαφή, όσοι λένε πως ήταν μόνο περιστασιακό σεξ, όχι. Ήταν οι (λίγες) συζητήσεις, ήταν η υπόσχεση για καφέ, ήταν οι αγκαλιές και τα επεισόδια που βλέπαμε, δεν ήταν μόνο το σεξ.
Είναι η απόρριψη που έρχεται μετά. Δεν είναι ότι με απορρίπτουν, δεν κυνηγάω την απόρριψη. Απλά χτίζω κάτι, και μετά με απορρίπτουν και γκρεμιζομαι.
Αλλη φορα να μην χτιζεις σε ξενο οικοπεδο.
Το να είσαι μόνος δεν είναι λύση
δεν μπορεις να κυνηγησεις καποιον με μηδενικο σημειο επαφης. δεν προκειται ουτε το τηλεφωνο να σηκωσει, κολλας με οσους εγινε κατι εστω και προβληαμτικο και σε απεριψαν στην συνεχεια. πανω στο γεγονος οτι κατι συνεβη μεταξυ σας, εσυ παιρνεις το ελευθερο μονη σου, οσο ξεκαθαροι και να ειναι, να τους κυνηγας και να επιμενεις...
Μαριλου μπήκα μια τελευταία φορά μετά από πολύ καιρό. Τωρα την διέγραψα.