όταν δεν μπορείτε να δικρίνετε τη χειριστικότητα επειδή κρύβεται πίσω απο '' γλυκανάλατες ευγένειες '' καλύτερα να μην δίνετε μαθήματα σε όσους την έχουν φάει στη μάπα
Printable View
όταν δεν μπορείτε να δικρίνετε τη χειριστικότητα επειδή κρύβεται πίσω απο '' γλυκανάλατες ευγένειες '' καλύτερα να μην δίνετε μαθήματα σε όσους την έχουν φάει στη μάπα
Ο Βασίλης δεν ήταν χειριστικος. Ήταν καλός. Δεν μου προκάλεσε κανένα κακό.
Αν σου έκανε κάτι, θα έπρεπε να έχεις το θάρρος να το λες ευθέως και όχι να τον κατηγορείς με μισόλογα, χωρίς να εκφράζεις ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.
Εγώ σας έχω πει τι έπαθα από κάποιον άλλον, αλλά ξέρεις κάτι; Μετά το συμβάν, το είπα. Μίλησα σε εκείνο το φόρουμ και το ΕΙΠΑ όπως είχε. Δεν άρχισα ούτε τα μισόλογα ούτε να επιτίθεμαι χωρίς να λέω καν τι μου έκανε.
Ή πες το ή σταμάτα, έλεος.
Βγαίνεις και επιτίθεσαι, χωρίς να λες τι σου έκανε. Έλεος. Ή πες τι έκανε και κατηγόρησέ τον με γεγονότα, δεν γίνεται να μαντέψουμε και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνεις με τα μισόλογα. Περιμένεις να μαντέψουμε;
Στρέφεις όλο το φόρουμ εναντίον κάποιου χωρίς να λες τι στο διάολο σου έκανε.
Συγνώμη, δεν θα εμπιστευτώ άτομο που κατηγορεί άλλους με μισόλογα. Αν όντως σου έκανε κάτι, ας το έλεγες, για να προστατέψεις κι άλλα μέλη. Δεν σε είδα να λες τίποτα.
Ρε σεις δεν το ηξερα οτι μπορω να ποσταρω! Θενκς ρε Ρεμ.. Τοτε το infraction τι σημαινει ρε παιδια?? Εχω φαει κοκκινη καρτα. Σε τι αντιστοιχει αυτο δηλαδη?
είπες οτι δεν έχεις διαβάσει καν τη συζήτηση και έβγαλες πόρισμα ? διάβασε τι ειπώθηκε και μετά μίλα
Έχεις βλάψει την Μαριλου;
Αν θες, πες ξεκάθαρα τι σου έκανε. Πουθενά δεν είδα να λες "έκανε το τάδε". Σε χτύπησε; Σε κακοποίησε; Σε βι@σε; Σε έκλεψε; Τι;
Παιδια, εδω ειμαι οτι θετε να λυσουμε ας το λυσουμε..
Μαριλου μου εχεις τη συγγνωμη μου για μια τεραστια παρεξηγηση που εγινε που ομως ειναι παρεξηγηση. Ως μεγαλυτερος η ευθυνη ειναι ολη πανω μου για ολο αυτο που εγινε. Ουδεποτε ομως ηθελα κατι απο ολα αυτο που υπονοησες, ουτε απο σενα, ουτε απο καποιον αλλον ανθρωπο. Πως το λενε ρε παιδια, το μαγαζι εχει κατεβασει ρολλα. Εχτες ειδα το μονο ανθρωπο που θα με ενδιεφερε να εχω, ειναι αυτος που ειχα και συναντηθηκαμε στα ψωνια κατα λαθος. Και ειχα μια πολυ πολυ δυσκολη μερα χτες και μου εκανε πολυ καλο που ειδα το κοριτσι μου, εστω στο ποδι για λιγο. Ο,τι θελετε να διευκρινισουμε εδω ειμαι, δεν κοιμαμαι κιολας, ο μπουφος ειναι νυχτοπουλι.
Πάλι αφηρημένα μιλάς, όπως και η Μαριλου. Τι δεν προνοησες; Φαίνεται νευριασμένη μαζί σου, κάτι έκανες