Originally Posted by
Rainbow86
Ναι, 1η Αυγούστου τα έκλεισα.
Το «στα 30 θα ξεκινήσει η κατρακύλα» το είπα επειδή εσύ ανέφερες ότι νιώθεις γέρος! Λες είμαι 30+ οπότε σε λίγα χρόνια θα βγουν άσπρες τρίχες. Οπότε στην ουσία σε τρολλάρω. Να μου έλεγες μετά τα 45, να έλεγα οκ.
Παρεπιπτόντως να ξέρεις, αν προσέχεις τον εαυτό σου, (σωστή διατροφή, γυμναστική, δεν αγχώνεσαι κλπ), διατηρείσαι νέος ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. (Αν φοβάσαι το «σπάσιμο» του προσώπου και γενικά την τροποποίηση των χαρακτηριστικών με την πάροδο της ηλικίας). Βέβαια παίζουν ρόλο και τα γονίδια. Αλλά όσο να ναι αν φροντίζεις τον εαυτό σου, μπορεί να «κλέψεις» ακόμα και 20 χρόνια νεότητας. Αν αφεθείς, θα γεράσεις πριν την ώρα σου.
Τι ακριβώς σου λείπει;
Το άγχος δεν φεύγει ποτέ. Δυστυχώς σταθερή αξία. Και έχω πάει σε 1 ψυχολόγο και σε 2 ψυχιάτρους σκέψου. Αλλά δεν βγαίνω κιόλας συχνά για να «δουλέψω» τους φόβους μου, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσω πράγματα για να αρχίσω να διαχειρίζομαι το άγχος μου.
Κατάθλιψη, ισχυριζόμουν ότι έχω, ωστόσο η ψυχίατρος μου επιβεβαίωσε πως δεν έχω κάποιο ψυχιατρικό νόσημα. Απλά πολύ άγχος που πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι. Εγώ νομίζω ότι έχω αγχώδη διαταραχή, αλλά για να μου είπε πως δεν υπάρχει κάτι ψυχιατρικό στην μέση, μάλλον δεν είναι σοβαρά τα πράγματα.