Originally posted by mag
Quote:
Originally posted by πανος12345
αν η σημερινη Πολιτεια δεν μπορει να σου εξασφαλισει το δικαιωμα να κοιμασει ησυχη στο σπιτι που σε στειλε με προξενια με εμπορικες δοσοληψιες , για ενα απροβλεπτο τοκετο η απλα απο μια καψουρα , με τον ανδρα σου , τοτε να την αλλαξεις !
γιατι χωρις να το ξερεις , η οικιακη στεγη ειναι και για τους δυο σας !
Οποιος την στερησει απο τον αλλον και αυτο γινει αιτια να χασει την ζωη του , ειδικα αν ειναι αρρωστος και μαλιστα με ψυχικο νοσημα , εχει ποινικες ευθυνες !
αυτο και σας καλυνυχτιζω για αποψε , ελπιιζοντας να καταλαβατε οτι η βια στην βια , δεν ειναι η λυση για κανενα προβλημα κοινωνικου χαρακτηρα , αλλα μονο η επανιδρυση του κρατους προνοιας , ανεξαρτητως του κοστους .
Τα νοσηλευτικα ιδρυματα των ψυχικα ασθενων , ειτε μπηκαν οικειοθελως ειτε οχι , πρεπει να αποδιδουν τον αρρωστο αυτοδυναμο στην κοινωνια ...
Πανο ειλικρινα σε χανω δεν μπορω να πιασω το νοημα αυτων που λες , δυστυχως δεν εχω χρονο να αλλαξω την πολιτεια ή να επανιδρυσω το κρατος προνοιας για να μπορω να κοιμαμαι ασφαλης τις νυχτες , προσπαθω να αντιμετωπισω το προβλημα με υπαρκτα μεσα και την παρουσα πολιτεια .
Αν τιθετε λοιπον το ζητημα η ζωη του ή η ζωή μου και η ψυχικη υγεια του παιδιου μου θα διαλεξω το δευτερο και ας εχω και ποινικες ευθυνες ,οσο για το θεμα του εκλεισμου υποθετω οτι γνωριζεις καλυτερα απο μενα οτι γινεται μονο οικιοθελως ή με εισαγγελικη παραγγελεια μονο που εγω δεν ειμαι διαθετημενη να ζω μαζι του περιμενοντας ποτε θα τον ξαναπιασει κριση ωστε να φωναξω την αστυνομια κτλ
Θεωρω πως αυτην την στιγμη κανω το καλυτερο που μπορω για κεινον για μενα και το παιδι....και επισης εχει και οικογενεια και αδερφια που ολοι με ελαφρια πηδηματακια εξαφανιστηκαν ...θα εχουν και αυτοι ποινικες ευθυνες ? η μονο η σκληρη και εγωιστρια συζυγος ?