γιαυτο παω σε ψυχολογο και περνω φαρμακα ρεμ.
ειδες κανεναν λογικο να γραφει εδω?χχχαχαχααχαχαχ.
πωπω κατι λουκουμαδες.μιαμ
Printable View
πανικουλα η διαταραχψη πανικου δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που κανεις..δεν υπαρχει φαρμακο γι αυτο...ειναι θεμα χαρακτηρα-προσωπικοτητας-συμπεριφορας..
και φυσικα, εχεις τα λογικα σου...
μπα μην εισαι σιγουρη.
Quote:
Originally posted by liveloula
και ναι, οι περισσοτεροι που βλεπω να γραφουν εδω, ειναι λογικοι, κι οσοι δεν ειναι,δεν χρησιμοποιουν το προβλημα τους σαν αλλοθι για ασχημες συμπεριφορες,οπως προσπαθεις να κανεις εσυ
γνωμη σου κυρια μου.:P
Quote:
Originally posted by Remedy
πανικουλα η διαταραχψη πανικου δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που κανεις..δεν υπαρχει φαρμακο γι αυτο...ειναι θεμα χαρακτηρα-προσωπικοτητας-συμπεριφορας..
και φυσικα, εχεις τα λογικα σου...
Πολυ σωστο!
Remedy νομιζω πως και η ασχημη συμπεριφορα ειναι μια προσπαθεια να τραβηξει την προσοχη... αυριο αν βαλει παλι κανα τοπικ οτι αυτοκτονει οτι δεν νοιωθει καλα, δεν νομιζω πως θα την πιστεψει και κανεις.
οχι αληθεια οταν σκευτομουν να αυτοκτονησω το σκευτικα πραγματικα.
εδω στο φορουμ φερομαι σκατα δεν ξερω μου βγενει :P
να ζητησω συγνωμη δεν θα την δεχτει κανεις.ειμαι ασυνχωρητη.γιαυτο δεν ζηταω.:cool:
δεν ειπα οτι ειπες ψεματα πανικουλα.Quote:
ειπα οτι φερεσαι υπερβολικα και τρομερα αντιφατικα..
εσυ θα εμπιστευοσουν ενα ατομο με τετοιες μεταπτωσεις σε οτιδηποτε κι αν σου ελεγε?
αν χθες φωναζε σε ολο το φορουμ οτι ειναι ερωτευμενος και λατρευει μια ΑΛΛΗ που δεν εχει δει και θελει να γνωρισει και να ζησει μαζι τΗς!,και σημερα εβγαινε να φωναζει οτι λατρευει εσενα τελικα, θα τον πιστευες?
Quote:
Υποστηρικτικο φορουμ ειναι,πρεπει να εκφραζομαστε οπως μας βγαινει (μερικα ορια δεν βλαπτουν βεβαια.......)
οχι ρεμ αλλα στην real ζωη δεν ειμαι καθολου ετσι.με εμπιστευοντε ολοι και με αγαπανε.με πενευουν κιωλλας με λενε μαχητρια.εδω εχω προβλημα.:cool:
πανικουλα ξερεις, οποιος σκεφτεται να αυτοκτονησει στα σοβαρα, δεν το λεει σε κανεναν, ειναι μια κατασταση που την βιωνεις μονος σου και το εχεις παρει αποφαση, και δεν θες κανεναν να σε αποτρεψει.
Οταν βγενεις σε ενα φορουμ και λες ΄θελω να αυτοκτονησω΄ειναι σαν να φωναζεις πως θελεις ολων μας την προσοχη και δεν το σκεφτεσαι στα σοβαρα.
Οι σκεψεις μου ειναι αυτες :)
το φωναζα ρε βλακα για να μου πειτε οτι υπαρχει και ενα παιδι στην μεση.
εγω το ενουσα πρωτη φορα στην ζωη μου και σκευτομουν και τον τροπο.
μα εσυ δεν μαςελεγες οτι ο προηγουμενος που λατρεψες κι αγαπησες απο γνωριμια του νετ, σε χωρισε γιατι πηγες και τον εβρισες στα καλα καθουμενα και μετα μετανοιωσες???Quote:
οχι ρεμ αλλα στην real ζωη δεν ειμαι καθολου ετσι.με εμπιστευοντε ολοι και με αγαπανε.με πενευουν κιωλλας με λενε μαχητρια.εδω εχω προβλημα.:cool:
ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ καθε 5 λεπτα πανικουλα,
να καθεσαι να σκεφτεσαι πρωτα...
κανεις δεν αντεχει και δεν εμπιστευεται κατι τετοιο..